Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.758.029
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Ah ta škola...

roditelj samo mora potpisat prijavnicu koju ti mozes uzet i donjet doma neko potpise i odneses natrag u skolu.

14 godina
Ah ta škola...

meni sutra popravni iz finomehanike, i racunalstva xD

Benzin 20kn, upaljac 3kn, gledati kako skola gori: NEPROCJENJIVO!!!
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

proso sam :D na popravnom iz matke jos 1.7

17 godina
Re: Ah ta škola...
ProTeinZ kaže...

Prelagano, to se brzo da rješit :D

Ovo gore što sam napisao je hrpa gluposti i manjak općeg znanja *facepalm*
14 godina
mar123 kaže...

roditelj samo mora potpisat prijavnicu koju ti mozes uzet i donjet doma neko potpise i odneses natrag u skolu.

ali znači mpože se i u školi to ispunit,jer ne ide mi se baš iz španskog do ruđera 2 puta?

LP

Alen

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
alen4430 kaže...
mar123 kaže...

ali znači mpože se i u školi to ispunit,jer ne ide mi se baš iz španskog do ruđera 2 puta?

LP

Alen

Mozes i na Jakusevcu ispunjavati, svejedno je.

You are already dead!
17 godina
neaktivan
alen4430 kaže...
mar123 kaže...

LP

Alen

oho, jel živiš u novom djelu?

btw, prijavio sam se u X.

nije loša škola, ima dosta dobrih cura ^^

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...
alen4430 kaže...
mar123 kaže...

LP

Alen

Fermi si ti iz novog zagreba ili?

17 godina
neaktivan
Bera kaže...
djdomi kaže...
alen4430 kaže...
mar123 kaže...

LP

Alen

špansko u n. zg.?

btw, ideš u 10.?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 14:11 (djdomi).
16 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
ProTeinZ kaže...

nego kad smo kod tih predmeta reci mi jel Juretić bolji na finomehanici? i jel Šavle ok prof? :)

Mala moja dajem ti na znanje, sila masi daje ubrzanje. Dvije ploče, jedan izloator, mala moja to je kondenzator :D || R.I.P. Igor - EP
14 godina
Ah ta škola...

Meni bi ekonomija bila idealna, samo što ekonomista ima previše, pa sam upisao gimnazije nakon koje planiram ići na matematiku/fiziku. Evo npr. kod nas u ekonomskoj nitko ne zna dobro matematiku, vjerujem da je tako i u ostalim školama. Tako da u ekonomsku nemojte ići ako ne želite učiti.

O tempora, o mores !
15 godina
djdomi kaže...
Bera kaže...
djdomi kaže...
alen4430 kaže...
mar123 kaže...

LP

Alen

špansko u n. zg.?

btw, ideš u 10.?

ide u 10. domi, ide {#}

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
17 godina
xDinichx kaže...
Dodinho kaže...
ProTeinZ kaže...

nego kad smo kod tih predmeta reci mi jel Juretić bolji na finomehanici? i jel Šavle ok prof? :)

Meni je Juertić bio bolji na TC-u jer finomehaniku nisam niš razumio i nije mi bila zanimljiva. Također jako dugo ispituje (oko 15-20min jednog učenika).

Šavle je ok profesor, samo se trbaš naviknuti na takav rad. Njega puno ne zanim tko si, što si itd. On ti nešto kaže i to napravi.

14 godina
Dodinho kaže...
xDinichx kaže...
Dodinho kaže...
ProTeinZ kaže...

Meni je Juertić bio bolji na TC-u jer finomehaniku nisam niš razumio i nije mi bila zanimljiva. Također jako dugo ispituje (oko 15-20min jednog učenika).

Šavle je ok profesor, samo se trbaš naviknuti na takav rad. Njega puno ne zanim tko si, što si itd. On ti nešto kaže i to napravi.

hahaha meni je juretic nekako bolji iz finomehanike xD a bogami i jedva cekam da dode 2 sata -.-"

17 godina
ProTeinZ kaže...
Dodinho kaže...

hahaha meni je juretic nekako bolji iz finomehanike xD a bogami i jedva cekam da dode 2 sata -.-"

Je, zato si imao pozitivnu kod njega. Daj ne pričaj gluposti.

14 godina
Dodinho kaže...
ProTeinZ kaže...
Dodinho kaže...

imao bi pozitivnu da sam ucio, al tu sam si sam kriv, i nije pitao uopce tesko kad gledas za onoga koji je ucio.

17 godina
ProTeinZ kaže...
Dodinho kaže...
ProTeinZ kaže...
Dodinho kaže...

imao bi pozitivnu da sam ucio, al tu sam si sam kriv, i nije pitao uopce tesko kad gledas za onoga koji je ucio.

To je istina, ali meni je TC bio puno lakši. Ovo bubabnje mi nije išlo pogotovo one zupčanike i prigone... uff

16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Jel predaje on još  šta poslije 2 razreda?

Mala moja dajem ti na znanje, sila masi daje ubrzanje. Dvije ploče, jedan izloator, mala moja to je kondenzator :D || R.I.P. Igor - EP
17 godina
xDinichx kaže...

Jel predaje on još šta poslije 2 razreda?

Nisam siguran, mislim da ne, osim što neki razredi tek u 3. razredu imaju finomehaniku.

14 godina
Dodinho kaže...
ProTeinZ kaže...
Dodinho kaže...
ProTeinZ kaže...
Dodinho kaže...

To je istina, ali meni je TC bio puno lakši. Ovo bubabnje mi nije išlo pogotovo one zupčanike i prigone... uff

ja sam to s uzitkom ucio xd

14 godina
neaktivan
Maxxxtothebone kaže...

Sve je danas relativno,i s faxom vam nitko ne garantira siguran posao.

Ja faks idem isključivo zato što me to zanima i želim da naučim, nije mi bitno gdje radio nakon njega premda je izvjesno da ću raditi u struci.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
16 godina
Ah ta škola...

imam pitanje u vezi ekonomske. kakvo je stanje upisa na neki informaticki fakultet ako si iso u ekonomsku jer vidim da nema fizike?

16 godina
cuj,kad budes isao na maturu,morat ces sam ucit fiziku...to ti je to....nije tesko...takoder da ti napomenem...informatika u ekonomskoj te nista nece nauciti,tak da ces i informatiku morat sastrane jos dodatno uciti....tak sam ja..al sve u svemu dobre sam rezultate dobio
Iz dana u dan
16 godina
Ah ta škola...

a to si sam uzeo knjigu neku i ucio ili? i kolko si dugo ucio da bi postigo dobar rezultat?

16 godina
knjigu iz fizike da,a informatiku sam preko neta ucio, doduše na engleskim stranicama,nesto manje na našim...ugl...poceo sam se pripremat tek zadnji mjesec pred maturu...zacudo bilo mi je dosta.....dobio sam 4...nije nest pretjerano al s obzirom da nikad to u srednjoj nisam ucio,zadovoljan sam
Iz dana u dan
16 godina
Ah ta škola...

ma onda je to ok. a kolko tog ima za naucit(kolko str.)?

14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

500 stranica ako bas oces.Svaka knjiga ti ima oko 120 stranica.

Najbolje ti je posuditi biljeznicu od prijatelja koji ima fiziku, i onda preko ljeta uciti sve 4 godine.Pozeljno da je prijatelj iz gimnazije.

15 godina
Ah ta škola...

Ja sad na upisima u SŠ
:S

U opću gimnaziju nitko nije upao s manje od 60 bodova..(Neslužbeni rezultati tajnice :P)

A ja hoću u matematičku (manja je navala ali opet..) i imam 56.23 boda.. :S

Danas rezultati ..  

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
15 godina
56.23 boda?
I don't believe in Heaven. I believe in Pain. I believe in Fear. I believe in Death.
16 godina
Mislim da se nekad i prosjek gleda.
3.650 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice