I ja bih želio nešto što ima veze sa informatikom, ali tu se većinom traže ljudi koji imaju završen fakultet.
Jedino što me osim računala zanima jesu strojevi.
Ne razumijem !
I ja bih želio nešto što ima veze sa informatikom, ali tu se većinom traže ljudi koji imaju završen fakultet.
Ne razumijem !
Ne razumijem !
Pretpostavljam da misli na kasnije zapošljavanje...
Slažem se :D
Ali i tu je princip jednostavan.Fakultet bi svakom trebao biti prioritet.Bez njega nema ništa ;)
za srednjoskolce buduće;
http://www.bug.hr/forum/topic/ict-skolovanje/vodic-sve-buduce-srednjoskolce/106246.aspx
Zanima me dali dobijem šta bodova za srednju ako mi otac ima status branitelja?
Ne.
Ali možeš dobit stipendiju od 400kn
Da, ali i to ide u dubinu.
Moraš imati neke potvrde da ste socijalno ugroženiji, i mislim da otac mora biti ranjen ili slično.Znam da sam ja to tražio ove godine, ali sam upravo odustao zbog ne ispunjavanja zahtjeva.
A otac branitelj, ni više ni manje, nego cijeli rat.
Da, ali i to ide u dubinu.
Moraš imati neke potvrde da ste socijalno ugroženiji, i mislim da otac mora biti ranjen ili slično.Znam da sam ja to tražio ove godine, ali sam upravo odustao zbog ne ispunjavanja zahtjeva.
A otac branitelj, ni više ni manje, nego cijeli rat.
Nema tu dubine. Moj stari je isto bio branitelj, nije ranjavan ni ništa. Jedino prihodi u obitelji moraju biti niži od neznam kolko kuna po osobi ( mislim da je bilo oko 1900 kuna, nemoj me držat za riječ). To je sve. Moji su za manje od 100 kuna imali veću plaću pa nisam mogo dobit. Inače znam puno ljudi koji dobivaju tu stipendiju. Niko nije socijalno ugrožen, svi pristojno žive
Okej, onda ti meni objasni zašto je moja molba odbijena?
Meni su rekli da to daju obiteljima koji su žive lošije, i koji imaju manja primanja od prosjeka.
Nekih 2000 kn.
Okej, onda ti meni objasni zašto je moja molba odbijena?
Meni su rekli da to daju obiteljima koji su žive lošije, i koji imaju manja primanja od prosjeka.
Nekih 2000 kn.
Nemam pojma. Par frendova iz razreda mi to dobiva i puno rodbine a sigurno znam da niko od njih nije socijalno ugrožen :)
Zato si dobio.
To i govorim.
Dado, samo hrabro, uči, samo uči :)
Ide li netko u treću ekonomsku? kakvo je tamo? nemojte mi samo rec da je ljivitesko, ili lagano, zato sto to ne moze bit objektivan odgovor... recite mi jesu profesori inatljivi? cure kakve su? drustvo? ima li bahatih, i to? hvala
Pito me kumić mali koju školu da upiše Ekonomsku ili za Računalnog tehničara,kaže da mu se sviđa oba dvoja i RT i EK.Ja sam mu rekao da od u Ekonomsku jer škola nije toliko zahtjevna i nema toliko teše matematike(barem po meni) i uvijek ima dobrih cura,ali poslije opet ima neka manji izbor Fakulteta.
Par frendica :D mi ide u Ekonomsku u prolaze sa 4,a u osnovnoj jedva neka četvorkica,a ja se u Tehničarima za Računalstvo mučim da prođem..brijem da je lakše onda :D
Pito me kumić mali koju školu da upiše Ekonomsku ili za Računalnog tehničara,kaže da mu se sviđa oba dvoja i RT i EK.Ja sam mu rekao da od u Ekonomsku jer škola nije toliko zahtjevna i nema toliko teše matematike(barem po meni) i uvijek ima dobrih cura,ali poslije opet ima neka manji izbor Fakulteta.
Ovo se najmanje mora gledati pri izboru škole.
Jos samo ponedeljak i utorak.
Gledaj da ti škola ima što bolji program predmeta koje ćeš polagati na državnoj maturi,znači hrv,eng mat. I što se tiće tih cura po školi-nismo u Američkoj piti pa da to bude glavna stavka pri odabiru škole
Ovo se najmanje mora gledati pri izboru škole.
Dobro,to sam sad izvalio,ali kažem:škola ima dobar program a i zanima ga to.
Imaš zanimanje za koje na burzi ima tisuće ljudi koji su završili fax, a kamoli srednju školu. Tak da je to ko da nemaš niš.
Imaš zanimanje za koje na burzi ima tisuće ljudi koji su završili fax, a kamoli srednju školu. Tak da je to ko da nemaš niš.
A gledaj to je relativan pojam.Moraš znati ako se trudiš i boriš da ćeš ti i s završenom frizerskom naći posao.
A gledaj to je relativan pojam.Moraš znati ako se trudiš i boriš da ćeš ti i s završenom frizerskom naći posao.
Sve je danas relativno,i s faxom vam nitko ne garantira siguran posao.
nije kao da nemas nis, to bi bilo da si samo gimnazija....bitno je da se proguras i uspijes,ili s druge strane da imas vezu...al da najvise ima ekonomista to je istina....
jel na prijave/upise treba ić tko stariji?
Mislim da u većinu škola ne treba
Da, treba popunit neke podatke koliko se sjećam, a nevjerujem da ćeš sve znat sam
jel na kraju treba il ne treba=? :D
Pa jel se može prijavnica ispunit doma, pa onda donijet u školu?