Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.758.347
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Ah ta škola...
M0by kaže...

I ja bih želio nešto što ima veze sa informatikom, ali tu se većinom traže ljudi koji imaju završen fakultet.
Jedino što me osim računala zanima jesu strojevi.

Ne razumijem !

15 godina
neaktivan
AtomicBomb kaže...
M0by kaže...

I ja bih želio nešto što ima veze sa informatikom, ali tu se većinom traže ljudi koji imaju završen fakultet.
Jedino što me osim računala zanima jesu strojevi.

Ne razumijem !

Pretpostavljam da misli na kasnije zapošljavanje...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Slažem se :D

Ali i tu je princip jednostavan.Fakultet bi svakom trebao biti prioritet.Bez njega nema ništa ;)

14 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Zanima me dali dobijem šta bodova za srednju ako mi otac ima status branitelja?

14 godina
neaktivan
Underlight kaže...

Ne.

16 godina
neaktivan
Underlight kaže...

Ali možeš dobit stipendiju od 400kn

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 1:11 (cuspajz).
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Da, ali i to ide u dubinu.

Moraš imati neke potvrde da ste socijalno ugroženiji, i mislim da otac mora biti ranjen ili slično.Znam da sam ja to tražio ove godine, ali sam upravo odustao zbog ne ispunjavanja zahtjeva.

A otac branitelj, ni više ni manje, nego cijeli rat.

16 godina
neaktivan
AtomicBomb kaže...

Da, ali i to ide u dubinu.

Moraš imati neke potvrde da ste socijalno ugroženiji, i mislim da otac mora biti ranjen ili slično.Znam da sam ja to tražio ove godine, ali sam upravo odustao zbog ne ispunjavanja zahtjeva.

A otac branitelj, ni više ni manje, nego cijeli rat.

Nema tu dubine. Moj stari je isto bio branitelj, nije ranjavan ni ništa. Jedino prihodi u obitelji moraju biti niži od neznam kolko kuna po osobi ( mislim da je bilo oko 1900 kuna, nemoj me držat za riječ). To je sve. Moji su za manje od 100 kuna imali veću plaću pa nisam mogo dobit. Inače znam puno ljudi koji dobivaju tu stipendiju. Niko nije socijalno ugrožen, svi pristojno žive

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 1:27 (cuspajz).
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Okej, onda ti meni objasni zašto je moja molba odbijena?

Meni su rekli da to daju obiteljima koji su žive lošije, i koji imaju manja primanja od prosjeka.

Nekih 2000 kn.

16 godina
ja sam svake godine dobio, primanja su 2000kn....u srednjoj 400 kn, sad cu faks i bit ce 1000 kn....samo morate imati prosjek veci od 3.5 a na faksu najmanje 3.0
Iz dana u dan
16 godina
neaktivan
AtomicBomb kaže...

Okej, onda ti meni objasni zašto je moja molba odbijena?

Meni su rekli da to daju obiteljima koji su žive lošije, i koji imaju manja primanja od prosjeka.

Nekih 2000 kn.

Nemam pojma. Par frendova iz razreda mi to dobiva i puno rodbine a sigurno znam da niko od njih nije socijalno ugrožen :)

14 godina
neaktivan
dado16 kaže...
ja sam svake godine dobio, primanja su 2000kn....u srednjoj 400 kn, sad cu faks i bit ce 1000 kn....samo morate imati prosjek veci od 3.5 a na faksu najmanje 3.0

Zato si dobio.

To i govorim.

Dado, samo hrabro, uči, samo uči :)

15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Ide li netko u treću ekonomsku? kakvo je tamo? nemojte mi samo rec da je ljivitesko, ili lagano, zato sto to ne moze bit objektivan odgovor... recite mi jesu profesori inatljivi? cure kakve su? drustvo? ima li bahatih, i to? hvala

nothing is true, everything is permitted
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Pito me kumić mali koju školu da upiše Ekonomsku ili za Računalnog tehničara,kaže da mu se sviđa oba dvoja i RT i EK.Ja sam mu rekao da od u Ekonomsku jer škola nije toliko zahtjevna i nema toliko teše matematike(barem po meni) i uvijek ima dobrih cura,ali poslije opet ima neka manji izbor Fakulteta.

14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Par frendica :D mi ide u Ekonomsku u prolaze sa 4,a u osnovnoj jedva neka četvorkica,a ja se u Tehničarima za Računalstvo mučim da prođem..brijem da je lakše onda :D

R.I.P EnlightenedPhoenix 24.6.2011
14 godina
neaktivan
DJECHACHIC kaže...

Pito me kumić mali koju školu da upiše Ekonomsku ili za Računalnog tehničara,kaže da mu se sviđa oba dvoja i RT i EK.Ja sam mu rekao da od u Ekonomsku jer škola nije toliko zahtjevna i nema toliko teše matematike(barem po meni) i uvijek ima dobrih cura,ali poslije opet ima neka manji izbor Fakulteta.

Ovo se najmanje mora gledati pri izboru škole.

16 godina
protjeran
Ah ta škola...

Jos samo ponedeljak i utorak.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
16 godina
neaktivan
DJECHACHIC kaže...

Gledaj da ti škola ima što bolji program predmeta koje ćeš polagati na državnoj maturi,znači hrv,eng mat. I što se tiće tih cura po školi-nismo u Američkoj piti pa da to bude glavna stavka pri odabiru škole {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 16:59 (warhed).
16 godina
ma ekonomija valja...nije toliko teska za proci,pa dobijes bodova za prosjek na maturi...na maturi rasturis,i upises di hoces,a i ako neces ici dalje imas zanimanje..
Iz dana u dan
15 godina
neaktivan
AtomicBomb kaže...
DJECHACHIC kaže...

Ovo se najmanje mora gledati pri izboru škole.

Dobro,to sam sad izvalio,ali kažem:škola ima dobar program a i zanima ga to.

16 godina
dado16 kaže...
ma ekonomija valja...nije toliko teska za proci,pa dobijes bodova za prosjek na maturi...na maturi rasturis,i upises di hoces,a i ako neces ici dalje imas zanimanje..

Imaš zanimanje za koje na burzi ima tisuće ljudi koji su završili fax, a kamoli srednju školu. Tak da je to ko da nemaš niš.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
15 godina
neaktivan
Luuka kaže...
dado16 kaže...

Imaš zanimanje za koje na burzi ima tisuće ljudi koji su završili fax, a kamoli srednju školu. Tak da je to ko da nemaš niš.

A gledaj to je relativan pojam.Moraš znati ako se trudiš i boriš da ćeš ti i s završenom frizerskom naći posao.

14 godina
protjeran
DJECHACHIC kaže...
Luuka kaže...
dado16 kaže...

A gledaj to je relativan pojam.Moraš znati ako se trudiš i boriš da ćeš ti i s završenom frizerskom naći posao.

Sve je danas relativno,i s faxom vam nitko ne garantira siguran posao.

16 godina
Luuka kaže...
dado16 kaže...

nije kao da nemas nis, to bi bilo da si samo gimnazija....bitno je da se proguras i uspijes,ili s druge strane da imas vezu...al da najvise ima ekonomista to je istina....

Iz dana u dan
17 godina
neaktivan
Ah ta škola...

jel na prijave/upise treba ić tko stariji?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...

Mislim da u većinu škola ne treba

16 godina
neaktivan
djdomi kaže...

Da, treba popunit neke podatke koliko se sjećam, a nevjerujem da ćeš sve znat sam

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
17 godina
neaktivan
Ah ta škola...

jel na kraju treba il ne treba=? :D

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Pa jel se može prijavnica ispunit doma, pa onda donijet u školu?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice