WiseFixer

poruka: 9
|
čitano: 2.019
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
WiseFixer

bok...zanima me dali je netko vec koristio ovaj program i dali stvarno radi???ili je neka muljaža?.....pronasao link na jednom forumu..pa pogledajte...LINK

nebih htio da bezveze dam 200kn a da je onda neki šrot.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
Re: WiseFixer

Mislim da je fake.

A i Malwarebytes kaze da je.

4.200 postova - Going for over 9000 ~ Black Ops : AK47 Dual Mags Silenced | M1911 Silenced | Ghost Pro Warlord Pro Hacker Pro | Nova 6 Frag ~ Ingame nick: U Mad Bro/KEBABisAWESOME
16 godina
WiseFixer

Taj link mi je blokirao wot(stavi ga na browser) i K9... uostalom šta je to, nekakav optimizator... ako ćeš kupovati onda tune up utilities ili glary utilities koji ima i besplatnu verziju... postoje slične teme na forumu

http://av-gurus.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2011 13:29 (brixy).
16 godina
neaktivan
WiseFixer

ma da,nemoj ništa kupovati,skini optimizator odavde,besplatni i gotovo

14 godina
neaktivan
WiseFixer

A i zašto bi kupovao kad neznaš ni šta je.

15 godina
protjeran
silovski kaže...

A i zašto bi kupovao kad neznaš ni šta je.

znam sta je i cemu sluzi.za razliku od nekih

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
14 godina
neaktivan
krajacic kaže...

bok...zanima me dali je netko vec koristio ovaj program i dali stvarno radi???ili je neka muljaža?.....pronasao link na jednom forumu..pa pogledajte...LINK

Vidim kako znaš,bolje skini nešto provereno

15 godina
neaktivan
krajacic kaže...

Wot tu stranicu ocjenjuje crveno dok naprimjer Bitdefender ne.Ja ipak vjerujem Wotu i ljudima koji su ga ocijenili crveno a ima ih dosta pogledaj sliku.Mislim da ti je bolje skinuti ono što su ti drugi predlagali no kako ti želiš!

http://slikaricaliky.weebly.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2011 14:51 (TonyM).
15 godina
neaktivan
WiseFixer

Wot tu stranicu ocjenjuje crveno dok naprimjer Bitdefender ne.Ja ipak vjerujem Wotu i ljudima koji su ga ocijenili crveno a ima ih dosta pogledaj sliku.Mislim da ti je bolje skinuti ono što su ti drugi predlagali no kako ti želiš!

Nažalost nešto neče slike tu na forumu da se dodaju neka greška.

http://slikaricaliky.weebly.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2011 14:53 (TonyM).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice