Win32/injector.QJ trojan

poruka: 8
|
čitano: 6.372
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
...kako ga ukloniti?!

NOD32 mi je našao navedenog trojanca (screenshoot u prilogu) i kaže da "file can be delited" ali mi nudi samo opciju "Leave" i "Quarantine".

Na netu ne mogu pronaći ništa konkretnije kako ukloniti ovaj problem. Probao sam i sa "Loaris Trojan Remover" ali ga on uopće nije registrirao.

Zna netko za program kojim bi mogao ovu štetočinu ukloniti i na koji način?!

Hvala.

Iskustvo je ono što dobiješ kada ne dobiješ ono što želiš.
16 godina
neaktivan
Win32/injector.QJ trojan
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2009 18:13 (seneka).
16 godina
neaktivan
Win32/injector.QJ trojan

...i dalje je tu - vidi screeshoot Mršti se

trojan trojan
16 godina
neaktivan
RE: Win32/injector.QJ trojan
senna_23 kaže...

to je obavijest od nod-a?
jel ga malwarebytes detektira?
znači nod ga nakon restarta opet prijavljuje..hoću reći ako si ga stavio u karantenu da li se ponovno prijavljuje od strane noda i malwarebytesa..

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2009 6:16 (seneka).
17 godina
neaktivan
senna_23 kaže...

obriši restore point (vidi prvu sliku), u system volume information winsi drže restore pointove, ukoliko niti nakon brisanja svih restore pointova osim zadnjega virus nije obrisan pokušaj kompletno ugasiti system restore te ga ponovno upaliti (vidi drugu sliku), to će obrisati sadržaj foldera skupa sa virusom, koristim Win7 pa sličice i namještenja neće biti ista kao na tvojem OSu...

BTW. taj virus je neaktivan i nemože ti naštetiti ukoliko ga ne pokreneš, a to bi mogao jedino ukoliko restoraš winse na točku/point u vremenu u kojem je virus spremljen

prva slika prva slika
druga slika druga slika
sviđa mi se da ti nebude prijatno
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2009 0:09 ((s)izgoreo).
16 godina
protjeran
Win32/injector.QJ trojan

Gadan je sam po tome da se ubacio u sistemski folder,gdje je nekim AV programima nedostupan.

Moj blog: http://www.xzero-hack.bloger.hr Moj forum: http://www.hacking.smfnew.com
16 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
senna_23 kaže...

obriši restore point (vidi prvu sliku), u system volume information winsi drže restore pointove, ukoliko niti nakon brisanja svih restore pointova osim zadnjega virus nije obrisan pokušaj kompletno ugasiti system restore te ga ponovno upaliti (vidi drugu sliku), to će obrisati sadržaj foldera skupa sa virusom, koristim Win7 pa sličice i namještenja neće biti ista kao na tvojem OSu...

BTW. taj virus je neaktivan i nemože ti naštetiti ukoliko ga ne pokreneš, a to bi mogao jedino ukoliko restoraš winse na točku/point u vremenu u kojem je virus spremljen

Napravio sam kako si rekao - isključio restore, skenirao i sada je sve ok... sve je čisto Namigiva

HVALA!!!

17 godina
neaktivan
senna_23 kaže...

Napravio sam kako si rekao - isključio restore, skenirao i sada je sve ok... sve je čisto Namigiva

HVALA!!!

Ne zaboravi ponovno uključiti restore i snimiti novi point, ukoliko je sistem čist od malwarea... Namigiva

sviđa mi se da ti nebude prijatno
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2009 3:16 ((s)izgoreo).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice