Virus problem

poruka: 46
|
čitano: 5.855
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pomagajte!
pitanje

Zarazen sam virusom. Komp mi javlja poruku (slika), pregledao sam ga s RemoveIt-om, NODom ali nista. Ocisceni kukiji i temp file-ovi! Any suggestions? Ne vidim nista sumnjivo u procesima! Molim vas, pomozite,ocajan sam.

Znao sam da to nisam trebao reci!
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.10.2008 7:34 (Smooth Operator).
17 godina
neaktivan
Pomagajte!

udi u safe mod ted tada ce ti antivirus moc posteno izbrisat virus u normall modu nema teorje da ces se rijesit nekog boljeg virusa!samo safe mod udi i onda skenirajŠutim

http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan
RE: Pomagajte!

Gdje je slika?

Treba malo vise detalja.

U mom okolisu hara virus koji pruzima ime .doc dokumenta, sakriva se iza njega,

i ne dopusta pregled skrivenih datoteka od strane sustava.

Ako se hoce pregledat skrivene datoteke racunalo se resetira.

Ne znam mu ime sada od kuce.

Svakim aktiviranjem nekog .doc dokumenta isti se otvori

i odmah se za njega vezuje nova skrivena izvrsiva datoteka virusa, mnozi se.

Nijedan antivirus nije uspio zarazeno racunalo ocistit.

Sophos i Avira AntiVir ga detektiraju a AVG ga ne prepoznaje.

Ako je racunalo zdravo Avira ga zna prepoznati sa stika npr.

i omogucava brisanje. Preko stika studenti su ga i donjeli.

Jedino sto je pomoglo kod zarazenog racunala je ponovna instalacija.

Zarazeno racunalo nije se dalo ocistiti.

Virus u procesima preuzme neko poznato ime.

Pozdrav

Have a nice day - Compa
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2008 22:38 (drradic).
16 godina
neaktivan

Ovo o čemu drradic priča je čini mi se Brontok. Ili sam i brontoka pokupio kad i ovo što se širi preko stickova,u biti bilo koje memorije. Čak i preko fotića na usb. Pikneš fotić kod nekog da mu prebaciš fotke,ovaj se skopira na ( u mom slučaju) memory stick u sonyu pa se opet skopira doma na kantu i radi sranja. Borio sam se tjedan dana sa skoro svim online skenerima i freeware antiiima i ništa dok nisam kupio org Bitdef i sve riješio . Ne garantiram da će i tvoje rješit, ili odnesi HDD na scan,ak imaš koga da ti to hoće napravit, ako ti se neda sve instalirat ponovo ili online scan ako uopće možeš upalit browser.Ja sam mogao samo preko task menagera kad sam imao neki malware što makne kompletno cjeli desktop i taskbar.

17 godina
neaktivan
Bobet kaže...

odnesi HDD na scan,ak imaš koga da ti to hoće napravit, ako ti se neda sve instalirat ponovo ili online scan ako uopće možeš upalit browser.

Ovo bi moralo pomoc. Skeniranje preko mreze kod mene nije pomoglo, ali valja probati. Ne mora biti ista zaraza.
Have a nice day - Compa
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Evo,dobio sam karton,ali moderatoru,stvarno nisam kriv. 100% sam up-loadirao sliku,ali kad sam stisnuo posalji,opet su iskocile poruke o virusima! Tad mi je iskočio i browser, i sve je otislo kvragu i messenger i browser! Za poluditi. Sto sam sve cinio: Skenirao Spybootom S&D, NODom, RemoveItom ubio sumnjive procese, u msconfigu pogasio sve programe. Znaci vanjski scan?Ikakvih drugih rjesenja? Nakon sto izbaci poruku, virus pali browser i ide na http://sc.videofreeforonline.com/id/4912933/4/1/.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.10.2008 8:12 (Smooth Operator).
17 godina
neaktivan
Virus problem
prihvaćeno rješenje

Si probal s Malwarebytes-om?

16 godina
neaktivan
RE: Virus problem
autorov komentar

O kralju,svih kraljeva! Rijeseno za 5min! Hvala ti najljepsa! Ako budes u blizini, castim te pice. p.s. Skinite si ovo, stvarno je cudo.

16 godina
neaktivan
Virus problem

Pomoc pokupio sam virus HACK AV.G sta da radim imam nod32 ativirus

16 godina
Virus problem

I, jel nod išta pomaže?

16 godina
pa skeniraj komp i kad ga neđe makni ga u karantenu.
16 godina
Virus problem

Po meni ti je najbolje da skineš aviru ako nod ne pomaže i super antispyware...i onda si siguran, samo polako

16 godina
neaktivan
Virus problem

Skenirao sam ali ne pomaze pokusao sam brisati al bezuspjesno .postoi li neka druga opcija ?

17 godina
neaktivan
cola kaže...

Skenirao sam ali ne pomaze pokusao sam brisati al bezuspjesno .postoi li neka druga opcija ?

Skini malwarebytes anti-malware, napravi update i zatim pokreni full scan.
Area-51 m15x
16 godina
cola kaže...

probaj a avirom. instaliraj, napravi update i complete system scan
16 godina
Virus problem

Najbolje ti je da skineš super antispayware ili aviru, najbolji su ti, ili možeš potražit na Microsoftovim stranicama neke programčiće..

http://www.superantispyware.com/downloadfile.html?productid=SUPERANTISPYWAREFREE

http://download.cnet.com/Avira-AntiVir-Personal-Free-Antivirus/3000-2239_4-10322935.html?part=dl-10322935&subj=dl&tag=button&cdlPid=10986298

16 godina
neaktivan
Virus problem

sad skeniram i nije se pojavio tek je 62% nije mi jasno jer sam frisak sto se tice virusa ,a zasto kada skeniram pise da ima greska u otvoranju (file locked)

16 godina
Virus problem

A to je onda neki zeznut virus.. a sa čime skeniraš?

16 godina
neaktivan
Virus problem

scanning log (nod32)

16 godina
Virus problem

Aha.. paa nakon šta skeniraš malo pogledaj ove linkove po temi koje smo ti dali i skini aviru, antispayware itd.. nod po meni i nije nešto

16 godina
ma uzmi aviru pa s njom skeniraj. sigurno će ga maknut...
16 godina
neaktivan
kero kaže...

Aha.. paa nakon šta skeniraš malo pogledaj ove linkove po temi koje smo ti dali i skini aviru, antispayware itd.. nod po meni i nije nešto

Evo da se i ja  ukljucim.. samo bi htio rec da nod bas i ne bih preporucio pored svih tih silnih AV programa. Znam da ce mi sad netko rec da je nod odlican ako ga znas podesit - OK vjerujem da je.. ak se ne kuzite u to i ne da vam se googlat i zafrkavat se s tim.. skinite si nes drugo. Ja sam osobno koristio NOD zadnje 2 god al vec sam postao isfrustriran u zadnje vrijeme kad sam vidio koliko mi virusa ocita ovaj malwarebytes a nod se nije ni pomaknuo :( ..jedino sta mi se kod njega svidalo sta ne uzima puno memorije za razliku od Kasperskog al eto... i da..znam da ne treba nikakva extra zastita ako si odgovoran i ne otvaras nikakve sumnjive stranice neg znas sta radis, al eto... dogodi se...
Skinuo sam si trendmicro pa cu vidjet kako on radi a razmisljam se da mozda bolje stavim Aviru kad vidim da ju toliko hvalite

Btw ne bi nikad ni znao za Malwarevytes da nisam procitao ovdje na forumu vase komentare ;)
16 godina

Najbolje ti je da reinstaliraš windowse i formatiraš diskove.

16 godina
protjeran
Smooth Operator kaže...

O kralju,svih kraljeva! Rijeseno za 5min! Hvala ti najljepsa! Ako budes u blizini, castim te pice. p.s. Skinite si ovo, stvarno je cudo.

pomalo s tim kraljevima  XoftSpySE isprobaj ovaj pa reci štoje ćudo uvjek od dobrog ima bolji
MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 2×1-TB-plus vanjski hd Maxstor-500gb NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
16 godina
neaktivan
Virus problem

skenirao sam sa avirom i pohranio ih u karatinu sta sada nesmem da brisem da nebi zeznuo sistem !sta da radim ?

16 godina
neaktivan
Virus problem

Aj ti lijepo skini Malwarebytes' Anti-Malware

http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html      , napravi full scan , restartaj računalo , pa nam se onda javi ovdje..Cool

Cpu : Amd Athlon 4000+ Ram : 2 gb DDR2 ( 800mhz ) Kingmax HDD Seagate-Maxtor 160 gb Gainward Bliss 8800 gt 1 gb.. Napajanje : OCZ 600 W Mouse - Mx 518 Keyboard - G-15
16 godina
pa ništa. sad si ga očistio od virusa, crvi i ostalih gamadi. jel ima kakih problema
16 godina
cola kaže...

skenirao sam sa avirom i pohranio ih u karatinu sta sada nesmem da brisem da nebi zeznuo sistem !sta da radim ?

Pogledaj ako imaš task manager, ako nemaš najvjerovatnije nemožeš ni u ccleaner ako ga imaš, ni u folder options. U takvom slučaju ja idem instalirat windowse na novo.
16 godina
neaktivan

Skenirao sam i ima virus 3 u file 1 foldersi svi u c jedinici sta da radim jer sam nov u svemu ovom molim pomoc

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2009 17:49 (cola).
16 godina
neaktivan

skenirao sam i svi su u c jdinici dali smem da ih brisem?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice