Virus na index.hr?!
- poruka: 90
- |
- čitano: 21.874
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
kod mene nista...
imaš pravo meni avas isto izbacuje virus
onda možda imaš loš antivirus
edit: ovo je bilo za r420r
imam aviru... sumnjam da je los.
i meni na avastu nalazi taj virus
imam aviru... sumnjam da je los.
nemožeš uvijek avastu vjerovat,jer nekad izbaci nešto što nije virus
ali tko zna,ne valja se igrat
lažna uzbuna...
P.S Eset smart security ne daje to...
Avira Premium 8 suti a njoj treba vjerovat a Avastu se ionako ne moze vjerovat ni u zastiti a ni u ciscenju jos vise Avast nula bodova škarnicl na glavu za avast molim lijepo!!!
sad sam napravio system scan i opet nista. izgleda da samo avast vidi taj "virus".
nama troici koji imamo avas locira viru a vama dvojici imate avir i ne locira virus
imam i ja aviru i ništa
po cjelom serveru je virus
Meni je avira vec 3 puta izbacila upozorenje kad san otvara index ,prvi put jos popodne...
uopce se nebi cudo da to smece od portala ima virus...eo oso i ja vidit kad ono avast javlja virus...Naravno stavimo na stranu moju averziju prema doticnom portalu, ja ipak mislim da je doslo do neke zbrke s nasim antivirusima...
Meni je avira vec 3 puta izbacila upozorenje kad san otvara index ,prvi put jos popodne...
Na Indexu je i meni Avira skočila prije par sati vremena! Čini mi se da je pisalo HTML/Malicious.ActiveX.Gen, trojanac... Odma rješila Avira to... :D
Norton Internet Security 09 također šuti na Index-u. Izgleda da vam avast malo šizi.
Hm,ovako: isto nisam pronašao virus na index.hr(AVira Premium)...
no zato pronađoh zahvaljujuć ovom topicu(inače nikad ne idem na Index.hr)...
nešto što je "gore" od bilo kojeg računalnog virusa:
http://www.index.hr/video/film.aspx?id=5854
Norton Internet Security 09 također šuti na Index-u. Izgleda da vam avast malo šizi.

Hahah, kako je Avast dramatičan "Virus je pronađen! Avast je spriječio zarazu prije nego što je ušla u vaše računalo..."
Hahah, kako je Avast dramatičan "Virus je pronađen! Avast je spriječio zarazu prije nego što je ušla u vaše računalo..."
Evo i ja potvrđujem za Avast...
Da skratimo Avastu se moze vjerovat isto toliko koliko i nekome kad kaze da je hrvatska nogometna liga dobra, a zapravo je cista smijurija i bogu za plakat, fuckas Avast bolje je gledat ovaj video od te cure na index.hr to je sad bitno!!!
Da skratimo Avastu se moze vjerovat isto toliko koliko i nekome kad kaze da je hrvatska nogometna liga dobra, a zapravo je cista smijurija i bogu za plakat, fuckas Avast bolje je gledat ovaj video od te cure na index.hr to je sad bitno!!!
nebi me iznenadilo da avast vidi sam sebe kao virus!