Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.129.314
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
odjavljen
Ultimativna antivirus tema - P&O

uključenim  Adblock Warning Removal Listom‎ se mogu pomicati gore-dolje, ali je svejedno piše isklučite adlock, a s uključenim Anti-Adblock Killerom također, a i s uključenim Adblock Warning Removal List‎om i Anti-Adblock Killerom opet isto.

Izgled mojih postavki i filtera u uBlock originu:

U filterima 3. strana gdje piše reklama, mjenjem između spomenutih adblockova, ništa će ne događa. 

Ja koristim Operu.

Zemlja je kuća slika, a srce čovjeka je riznica prizora života koji poput slika prolaze ljudskom sviješću, te čovjek živi i pati poput glumca, a uči poput gledatelja.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2016 1:35 (keyofdestiny13).
12 godina
Re: Ultimativna antivirus tema - P&O

tak je i kod mene isto gore dolje ali upozorenje stoji...

11 godina
odjavljen
roby27 kaže...

tak je i kod mene isto gore dolje ali upozorenje stoji...

Jedino kako možeš ući u tu stranicu je, da doslovno isključis uBlock origin, što se meni ne sviđa. probat ću sutra (danas) ponovno.

Zemlja je kuća slika, a srce čovjeka je riznica prizora života koji poput slika prolaze ljudskom sviješću, te čovjek živi i pati poput glumca, a uči poput gledatelja.
12 godina

nema sanse da ga iskljucim, vidis da imaju malwer oglase gore 

mislim da sam to dozivio sa jos jednim stream video servisom, film-club.net

12 godina

probao sam iskljuciti u block origin pa ukljuciti ad-guard dodatak jer imam obadva samo ne rade u isto vrijeme ali opet isti vrag...

15 godina
neaktivan

Čudno, ja imam Adguard ekstenziju i opet nemam toga. Probajte blokirati tu poruku; kliknite na Adguard ikonu -> Block ad on this website.

Inače, ekipa iz Adguarda radi na ubacivanju ovog u Annoyances filter (koji je dostupan samo u Adguardu) tako da uskoro više ne bi trebalo biti problema. Adblock Warning Removal List ili Anti-Adblock Killer | Reek malo rade, malo ne. Jednom blokiraju, drugi puta neće.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2016 8:08 (Marko :D).
15 godina

A kak bi objasnili moj slucaj???

Ugasio sam skroz uBlock i nemam to upozorenje.

Sigurno je do neceg drugog (postavki u Chromu, mbam-ovog web filtera, OpenDNS-a ...ili ???

Some people are so poor... all they have is money!
15 godina
neaktivan
andi.cro kaže...

Sigurno je do neceg drugog (postavki u Chromu, mbam-ovog web filtera, OpenDNS-a ...ili ???

Kada ugasiš uBlock reklame se ne blokiraju pa samim time nećeš dobiti ni obavijest. Skripta detektira kada se blokira određeni element na stranici (tj. oglas) i ukoliko je element blokiran iskače poruka da ugasiš ad blocker, a ako element nije blokiran poruke nema.

Ako se nekome tko koristi Adgduard i dalje pokazuje, dodajte ova pravila u korisnički filter kao privremeno rješenje dok ga ekipa ne postavi u filter.

gledanjefilmova.net###g57f

gledanjefilmova.net###spu-main

gledanjefilmova.net###spu-bg 

gledanjefilmova.net#%#AG_onLoad(function() { setTimeout(function() {document.getElementsByTagName("Body")[0].removeAttribute("oncontextmenu"); document.getElementsByTagName("Body")[0].removeAttribute("onselectstart"); document.getElementsByTagName("Body")[0].removeAttribute("ondragstart");}, 300); });

@@||gledanjefilmova.net^$generichide

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2016 10:45 (Marko :D).
13 godina

Comodo je jedini AV kojeg mogu besplatno koristiti unutar firme, a da me inspekcija ne tlači radi toga?

Razmišljam uzeti pretplatu za NOD ili koristiti besplatnu alternativu... 40ak korisnika.

Fuck me I am famous.
17 godina

Nije jedini, ali mislim da je od tih par najbolji. Iako, daleko je on od dobroga.

Ako već hoćeš na komercijalni, gledaj Kaspersky ili BitDefender, eventualno Aviru ili F-Secure. Mani se Nod-a i ostalih trećerazrednih, dobro da nisi naveo Nortona ili Mcafee.

Twitter: @191x7
13 godina
191x7 kaže...

Nije jedini, ali mislim da je od tih par najbolji. Iako, daleko je on od dobroga.

Ako već hoćeš na komercijalni, gledaj Kaspersky ili BitDefender, eventualno Aviru ili F-Secure. Mani se Nod-a i ostalih trećerazrednih, dobro da nisi naveo Nortona ili Mcafee.

Hvala puno.

AV mi je bitan radi skeniranja ulaznih/izlaznih mailova pošto je to jedini potencijalni način zaraze trenutno u našoj mreži. Group policy je riješio sve (ili bar više manje sve) ostalo.

Fuck me I am famous.
15 godina

Devet free av-a za poslovnjake...

LINK

11 godina
odjavljen
roby27 kaže...

probao sam iskljuciti u block origin pa ukljuciti ad-guard dodatak jer imam obadva samo ne rade u isto vrijeme ali opet isti vrag...

andi.cro kaže...

Marko :D kaže...
andi.cro kaže...

Kada ugasiš uBlock reklame se ne blokiraju pa samim time nećeš dobiti ni obavijest. Skripta detektira kada se blokira određeni element na stranici (tj. oglas) i ukoliko je element blokiran iskače poruka da ugasiš ad blocker, a ako element nije blokiran poruke nema.

Ako se nekome tko koristi Adgduard i dalje pokazuje, dodajte ova pravila u korisnički filter kao privremeno rješenje dok ga ekipa ne postavi u filter.

gledanjefilmova.net#%#AG_onLoad(function() { setTimeout(function() {document.getElementsByTagName("Body")[0].removeAttribute("oncontextmenu"); document.getElementsByTagName("Body")[0].removeAttribute("onselectstart"); document.getElementsByTagName("Body")[0].removeAttribute("ondragstart");}, 300); });

Ja sam rješio problem s tom navedenom stranicom, tako što sam ugasio i ponovno upalio računalo i u postavkama uBlock origina ostavio uključene Anti-Adblock Killer. 

12 godina
Marko :D kaže...

Hvala marko, ubacio sam ovaj kod u user filter i sad sve šljaka ko podmazano :)

Jel mozes staviti ss od ad-guarda sto sve imas ukljuceno kad kliknes na all filters, pa onda easy list i other? 

15 godina
neaktivan

Nema na čemu. Javim kada iz Adguarda postave ta pravila u filter.

Ovdje sam napisao koje sve filtere imam aktivirane.

http://www.bug.hr/forum/post/sigurnosni-softver/ultimativna-antivirus-tema-po/5089798.aspx

17 godina
neaktivan
andi.cro kaže...

Devet free av-a za poslovnjake...

LINK

A jesu članak napisali, za trećinu ih piše da ustvari nisu za poslovnu primjenu, mogli su tako i sve ostale pobrojiti koji postoje.

Ili jednostavno napisati 6 free av-a za poslovnjake. Novinari...

Dont believe what you are told. Double check.
17 godina
guls kaže...

Comodo je jedini AV kojeg mogu besplatno koristiti unutar firme, a da me inspekcija ne tlači radi toga?

Razmišljam uzeti pretplatu za NOD ili koristiti besplatnu alternativu... 40ak korisnika.

Postoji ova stara lista ne znam ako je sve jos uvijek tako ili je nesto promijenjeno...uglavnom cini mi se da je tema dobro odradjena.

https://www.raymond.cc/blog/free-antivirus-for-corporate-commercial-and-educational-use/

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
15 godina
andi.cro kaže...

Meni je ok!

keyofdestiny13 kaže...

Zašto vam je EasyList, jedna od glavnih tj. najpoznatijih listi, isključena?

guls kaže...

Možeš uzeti Avast for Business free

01101110 01101010 01101111 01101110 01101010 01101001
15 godina

15 godina
njonji kaže...

Zbog ovog filtera...

15 godina
neaktivan

Meni taj uBlock Origin i nije baš nešto jer ima jako nepregledno sučelje dok recimo Adguard ima lijepo sučelje i svatko se može snaći u njemu. Kad se klikne na povećalo može se vidjeti što je točno blokirano i po potrebi odblokirati nešto tako da se ne treba gasiti cijeli Adguard ili pojedini filter koji to sastoji.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2016 19:57 (Marko :D).
15 godina
neaktivan

Možda nema veze s virusima, ali svakako ima veze sa sigurnosti. Pogledajte kako su Linusu hakirali Twitter profil te forum. Priča o tome počinje na 3:00.

11 godina
odjavljen
andi.cro kaže...
njonji kaže...

Zbog ovog filtera...

Isti filter je i kod mene kako je naveo andi.cro.

15 godina
neaktivan
andi.cro kaže...

Adguard blokira tu poruku tako da normalno možeš pročitati članak. 

12 godina

koje filtere imas na mobilnom ad-guardu za android i kako ubaciti filter za cookije i dont care about cookies u isti? 

15 godina
neaktivan
roby27 kaže...

koje filtere imas na mobilnom ad-guardu za android i kako ubaciti filter za cookije i dont care about cookies u isti? 

Na mobitelu imam aktivirane slijedeće filtere:

• English filter
  • Spyware filter
  • Social media filter
  • Annoyances filter
  • Mobile ads filter
  • Anti-Adblock Killer | Reek

Za kolačiće aktiviraj Annoyances filter jer u taj filter ekipa iz Adguarda ubacuje pravila za blokiranje kolačića.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2016 18:28 (Marko :D).
15 godina

Jeeeeee...

Tko je bio beta-tester, samo unese svoj mail koji je regan za vrijeme testiranja i dobit ce lifetime licencu 

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2016 9:31 (andi.cro).
17 godina
CryptoDrop - pouzdana zaštita protiv ransomwarea
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
15 godina
Re: CryptoDrop - pouzdana zaštita protiv ransomwar

Nikako...to je njesra!!!

Uz WAR,SAP,VS i slične aplikacije koje uspješno SPREČAVAJU criptomalware je sigurno ne bih želio imati aplikaciju koja bi dopustila pokretanje ransoma i kriptiranje određenog broja fajli prije nego se pokrenu zaštitni mehanizmi i spriječe kriptiranje ostatka!!!

17 godina

ima koji bolji DNS naravno free od openDNS i da je brz, openDNS mi je ok brzima is ve ko da ga nisam ni postavil na ruter, me zanima jel kaj postoji da još brže

ps. baš sam konj kaj nisam malo više istraživo prije kupnje tog rutera, naime radi se o belkin f57234-4-H V5, uglavnom našo sam sajt sa modificiranim firmeware-om, zmači proširuje vam mogučnosti vašeg rutera, moj ima ono osnovno dns. firewall i još neke sitnice, pogledajte si možda nađete vaš.

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice