Odlican i edukativan video - svakako pogledati!
Fora, evo podataka za HR
Odlican i edukativan video - svakako pogledati!
Fora, evo podataka za HR
Zašto mi Avast neda da skinem BSPlayer? Izbacuje mi da je to Adware i iako stisnem da doda tu datoteku na popis datoteke koje neće biti skenirane, on mi ipak neda skinuti program
Zašto mi Avast neda da skinem BSPlayer? Izbacuje mi da je to Adware i iako stisnem da doda tu datoteku na popis datoteke koje neće biti skenirane, on mi ipak neda skinuti program
Disablaj avast u taskbaru(ako se još može) instaliraj bsplayer i dodaj ga na whitelist(ako se još može)
Pisem ako se jos moze jer ga nisam koristio ima već dve godine nakon bsod
Offtopic
Hebes bs dobar je samo ako se ne zelis zahebavati s srt datotekama
Moja preporuka vlc,gom ili potplayer
Ja imam vlc i prezadovoljan sam.
Zato sto je taj program upakiran s milion gluposti koje se zele instalirati zajedno s njim (Adware/PUP).
Ne znam odakle si ga htio skinuti ali mozes probati s Softpedia.com - cini mi se da je kod njih cist (ociscen)Zašto mi Avast neda da skinem BSPlayer? Izbacuje mi da je to Adware i iako stisnem da doda tu datoteku na popis datoteke koje neće biti skenirane, on mi ipak neda skinuti program
Zato sto je taj program upakiran s milion gluposti koje se zele instalirati zajedno s njim (Adware/PUP).
Prije par godina (ne znam trenutačno) imao je i Spyware u sebi. To im je čak bio i selling point za pro inačicu!
Disablaj avast u taskbaru(ako se još može) instaliraj bsplayer i dodaj ga na whitelist(ako se još može)
Pisem ako se jos moze jer ga nisam koristio ima već dve godine nakon bsod
Offtopic
Hebes bs dobar je samo ako se ne zelis zahebavati s srt datotekama
Moja preporuka vlc,gom ili potplayer
Ja imam vlc i prezadovoljan sam.
Probao sam vlc, ali mi smeta par sitnica kod njega. Najviše me je zasmetalo šta mi izađe iz full screena svaki put kad otvara novu datoteku odnosno epizodu, a meni je mrsko svako malo dizati se sa kauča. Možda se to i može namjestiti, ali ja sam preletio preko postavki i nisam to našao. Plus sviđa mi se šta bs player ima odvojen prozor, puštanje/pauziranje filma, od ostatka filma jer mi je to prikladno pošto imam tv i komp u extended modu povezane pa mi je zgodno upravljat sa kompa. Najveći plus mi je šta ima svoj pretraživač titlova. Ali dosta o tome, nećemo više offtopicarit :)
Ne znam odakle si ga htio skinuti ali mozes probati s Softpedia.com - cini mi se da je kod njih cist (ociscen)
Fala djigi :)
Kliknite na broj pored TU ili TD i vidjet ćete tko ih je dal.
@chieftec, kad si već nalupal tolko TD, možda da i kažeš sa čime se to nisi slagao u tim postovima...
OPA!!!! Napokon su uveli promjene...BRAVO BUG!!!
A svidja mi se i ovaj Premium Status
Ovlasti premium statusa - u svakoj temi koju sami kreiraju imaju ove ovlasti:
- mogu ih zaključati i otključati (prema vlastitom nahođenju);
- mogu brisati tuđe postove unutar te teme (prema vlastitom nahođenju);
Nadamo se da će na ovaj način forum biti uredniji i bolje moderiran, a ako bude zloupotreba premium statusa - takvim forumašima će premium status biti oduzet.
Naravno, premium forumaši nemaju moderatorskih ovlasti u podforumima posebne namjene (komentari tekstova s weba, pravila foruma i sl.).
Hm,nisam dosad primjetio ovo na Bug. Samo mogu reći moderatori svaka čast :)
Sve najbolje svima Vama u 2015 ,
želi vam Max Bunker !!
Sretna nova i od mene :) Sutra radim video test na Comodo (samo sandbox) i kratki review na AdGuard.
Sve najbolje povodom Nove godine vam želim...
Molim vas, zahvaljujem na cestitki za novu godinu, no ovo je tema za antivirus, samo kazem da nebi doslo do skrecanja teme...
Sretna nova svima! Neka živimo u (lažnoj) nadi da ćemo vidjeti dan kada će maliciozne štetočine konačno biti istrebljene.
Molim vas, zahvaljujem na cestitki za novu godinu, no ovo je tema za antivirus, samo kazem da nebi doslo do skrecanja teme...
Znamo mi svoju granicu :) Na MalwareTipsu dijele 70 licenci za Emsi Is. Djigibao zna više o tome.
Ovo mi se najviše dopada kod onih novih izmjena :
" TU / TD
Oko tih (ne)sretnih palčeva bilo je tako puno prosvjeda i prepiske, a evo kako će od sada funkcionirati (upravo onako kako ste većinom odlučili u anketi):
- vraćen je prikaz nicka onih koji su kliknuli na TU ili TD;
- imena vide samo prijavljeni forumaši;
- imena se prikazuju klikom na broj;
- ukoliko netko prekrši pravila foruma i dobije crni mogu se obrisati svi njegovi TU/TD/HVALA, a to rade moderatori, ukoliko imaju za to povod (prijavu ili osobno saznanje da je netko sustavno trolao zloupotrijebivši ovaj sustav za iskazivanje mišljenja). "
Sta preporucujete za win 8.1?
Koji antivirus?
Sta preporucujete za win 8.1?
Koji antivirus?
Besplatni ili komercijalni?
A sad da ti kazem koji nastala bi rasprava hahaha
Nikako da se odlucim kuoiti neki antivirus.
Evo obecajem ako windows 10 izadje u 2015. da cu ga kupit original,kao i neki antivirus. Ovo je moja novogodisnja odluka :)
Panda,BitDefender ili Avira
Panda,BitDefender ili Avira
Kaspersky, Avast, F-Secure,...
A sad da ti kazem koji nastala bi rasprava hahaha
Nikako da se odlucim kuoiti neki antivirus.
Evo obecajem ako windows 10 izadje u 2015. da cu ga kupit original,kao i neki antivirus. Ovo je moja novogodisnja odluka :)
Ako znaš što radiš Comodo je savršen.
Evo dečki imam pitanje, pošto sam otvorio temu pa mi je jedan forumaš rekao da su u ovoj temi majstori za antivirusni samo cu c/p tekst.
Znači zadnjih par dana mi se nešto čudno događa sa laptopom. Naime išao sam na svakakve web stranice i mislim da sam pokupio nekakav virus ili nešto. Simptomi su ovakvi: normalno uključim laptop, radim i odjednom se uspori. Microsoft Security Essentials mi izbaci obavijest da je antivirusni isključen i predloži mi da ga uključim. Kada ga uključim sve se vrati na staro, ali nakon nekog vremena mi opet stigne obavijest da je isključen. Skenirao sam sve par puta i ništa ne pokazuje. Prvi puta je samo pokazalo trojan i obrisao sam ga, ali opet isto se događa. Postoji li ikakvo riješenje osim skidanja Windowsa i ponovnog instaliranja? Imam Windows 7
Logično je da ti Microsoft Security Essentials ne pronalazi ništa jer je taj antivirus jako slab i ima jako mali postotak detekcije, gotovo nikakav. Najbolje bi ti bilo da si skineš Malwarebytes Anti-Malware Free i da sa njim napraviš skeniranje. Ukoliko ti pronađe nešto, obriši. Nakon toga, napravi skeniranje sa HitmanPro (program nije free pa treba aktivirati TRIAL licencu za brisanje virusa) te isto tako što pronađe obriši i na kraju skini Emsisoft Emergency Kit te s njim napravi isto.
Pri brisanju virusa treba pripaziti na mnogo toga. Prije nego što kreneš brisati dobro pregledaj listu kako ne bi izgubio neke važne dokumente ili fileove od Windowsa (što može rezultirati prestankom rada Windowsa). Ukoliko primjetiš da ti je neki file od Windowsa zaražen ne briši ga nego skini Kaspersky Rescue Disk, sprži ga na DVD ili USB te ga bootaj i napravi skeniranje s njim.
Nakon svega što si napravio kako sam napisao gore, ako hoćeš promijeni antivirus na neki bolji. Evo mojih preporuka:
- Avast Free Antivirus (napravio sam dodatne tutorijale na forumu koji ti mogu pomoći kako da pojačaš detekciju virusa u ovom antivirusu)
Sretno...
Evo dečki imam pitanje, pošto sam otvorio temu pa mi je jedan forumaš rekao da su u ovoj temi majstori za antivirusni samo cu c/p tekst.
Znači zadnjih par dana mi se nešto čudno događa sa laptopom. Naime išao sam na svakakve web stranice i mislim da sam pokupio nekakav virus ili nešto. Simptomi su ovakvi: normalno uključim laptop, radim i odjednom se uspori. Microsoft Security Essentials mi izbaci obavijest da je antivirusni isključen i predloži mi da ga uključim. Kada ga uključim sve se vrati na staro, ali nakon nekog vremena mi opet stigne obavijest da je isključen. Skenirao sam sve par puta i ništa ne pokazuje. Prvi puta je samo pokazalo trojan i obrisao sam ga, ali opet isto se događa. Postoji li ikakvo riješenje osim skidanja Windowsa i ponovnog instaliranja? Imam Windows 7
Proskeniraj sistem sa Malwarebytes AntiMalware (skini kvačicu sa "enable free trial of MBAM Premium" na kraju instalacije), i update uradi i skeniraj računalo. Zatim skeniraj sa Panda Cloud Cleaner,Hitman Pro i Emsisoft Emergency Kit jer se ne možeš oslanjati na samo jedan skener. Kod Hitman Pro kada uklanjaš klikni na activate free license da ti ukloni što je našao. Ako imaš Adware na sistemu skeniraj sa Junkware Removal Tool ili AdwCleaner. Deinstaliraj MSE, dosta je loš AV i instaliraj si Panda Free,Avira,Avast ili 360 Total Security - tvoj izbor. Ako ni to ne pomaže onda probaj sa Combofix. Kada koristiš Combofix ne diraj ništa dok češlja sistem jer može ti sj***** sustav. Ako ni to niš ne pomaže reinstaliraj Windowse nažalost.Ako ne znaš koristiti Combofix evo ti video ispod:
Instaliro sam comodo internet securuty free. Jel trebam još šta uz njega za zaštitu?
Instaliro sam comodo internet securuty free. Jel trebam još šta uz njega za zaštitu?
Instaliraj si još Malwarebytes Anti-Malware Free za skeniranje i to je to.
Možeš staviti Malwarebytes za povremeno skeniranje.