Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.122.491
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Ultimativna antivirus tema - P&O

Pozdarv,primjetio sad u dnevniku skeniranja da su mi 18.12 pronadeni virsui koji nisu bili ocisceni,sad znam da su mi znale iskakati obavjesti da obrisem neke viruse al nisma siguran dal su to bili obavjesti za te.Danas i prethodnih dana kada sam skenirao sve je bilo uredu i nije nista nasao isto tako i malwarebyites
Zanima me onda jesu li se ti virusi obrisali ili?

15 godina
neaktivan
Re: Ultimativna antivirus tema - P&O
NiramX kaže...

Samo što Qihoo kao tvrtka pripada u pomalo "sivo" područje tako da ih je možda bolje izbjegavati. 

Slazem se stime u jednu ruku, naravno da ljudima objasnim kakva je situacija snjima i ukazem na vrline i na mane. Nisam naisao na osobu kojoj je ista u tom smislu smetalo, bitno da imaju "nesto", a jos kad je to nesto bolje od velike vecine placenih AV-a bez razmisljanja daju zeleno svjetlo. Ja bi volio vidjeti dokaze za tvrdnje protiv Quihooa sto se privatnosti tice. Neduzan dok se ne dokaze suprotno bi bio moj stav prema njima hehe ;)

12 godina
odjavljen
joco1911 kaže...

Pozdarv,primjetio sad u dnevniku skeniranja da su mi 18.12 pronadeni virsui koji nisu bili ocisceni,sad znam da su mi znale iskakati obavjesti da obrisem neke viruse al nisma siguran dal su to bili obavjesti za te.Danas i prethodnih dana kada sam skenirao sve je bilo uredu i nije nista nasao isto tako i malwarebyites
Zanima me onda jesu li se ti virusi obrisali ili?

Koji antivirus imaš ? Daj screenshot cijelog desktopa.

Malware Removal Expert|Security Software Reviewer|PC Geek and Expert|IT Technician|
12 godina
odjavljen

Malware Removal Test Part 13: Panda Cloud Cleaner

Malware Removal Test Part 14: Trojan Killer

Malware Removal Test Part 15: Hitman Pro

Malware Removal Test Part 16: Norton Power Eraser

Malware Removal Test Part 17 (Zadnji): HerdProtect

Evo klasifikacija (slika ispod)

Preuzmi PDF ovdje.

Malware Removal Expert|Security Software Reviewer|PC Geek and Expert|IT Technician|
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 13:39 (Silwncer).
10 godina
neaktivan
17 godina
Sentry kaže...
NiramX kaže...

Samo što Qihoo kao tvrtka pripada u pomalo "sivo" područje tako da ih je možda bolje izbjegavati. 

Slazem se stime u jednu ruku, naravno da ljudima objasnim kakva je situacija snjima i ukazem na vrline i na mane. Nisam naisao na osobu kojoj je ista u tom smislu smetalo, bitno da imaju "nesto", a jos kad je to nesto bolje od velike vecine placenih AV-a bez razmisljanja daju zeleno svjetlo. Ja bi volio vidjeti dokaze za tvrdnje protiv Quihooa sto se privatnosti tice. Neduzan dok se ne dokaze suprotno bi bio moj stav prema njima hehe ;)

O Qihoo-u pise i na Wikipediji, također obratiti pozornost na riječ freemium jer je Qihoo takav proizvod.

Moje je misljenje "Gdje ima vatre, ima i dima"  {#}.

Jos jedna preporuka (mozda je i nevazna) je da se u postavkama iskljuci opcija"Join 360 user experience..." (slika)

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
12 godina
odjavljen

Aha, daj screenshot od karantene.

10 godina
neaktivan

karantena je prazna sve sta ej bilo sma izbriso

10 godina
neaktivan

dobra stvar ovaj Eset

ASUS/ AMD A10 -5750M + Readon HD graphics 8650G+HD 8600M/ Win 8.1pro
12 godina
odjavljen
as123 kaže...

dobra stvar ovaj Eset

Eset vs zarazene masine (moj test)

17 godina
Re: 360 Total Security (video test)
djigibao kaže...

Napokon sam snimio i testirao 360 Total Security program (pisana recenzija za koji dan).

Ukratko: program je lagan, lijep, lak za koristenje, jako dobra zastita u svemu osim u podrucju Adware/PUP napasnika.

Koristio sam ga ljetos na mom laptopu. Imao sam BSOD-ove kojima nisam mogao pronaći uzrok. Na kraju sam maknuo taj "antivirus" i BOSD-ovi su prestali.

Ne preporučam.

Twitter: @191x7
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...
djigibao kaže...

Napokon sam snimio i testirao 360 Total Security program (pisana recenzija za koji dan).

Ukratko: program je lagan, lijep, lak za koristenje, jako dobra zastita u svemu osim u podrucju Adware/PUP napasnika.

Koristio sam ga ljetos na mom laptopu. Imao sam BSOD-ove kojima nisam mogao pronaći uzrok. Na kraju sam maknuo taj "antivirus" i BOSD-ovi su prestali.

Ne preporučam.

Običan memory leak iz paged memory pool.jesi imo jogurt verziju imas li mozda minidumpove i jesi li provjerio s driver verifier

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
17 godina
Ikarus01 kaže...

Običan memory leak iz paged memory pool.jesi imo jogurt verziju imas li mozda minidumpove i jesi li provjerio s driver verifier

Friški WIndowsi, najnoviji apdejti, driveri koje koristim godinama (za komponente nemaju noviji, laptop je iz 2006e), nikakve jogurt verzije ičega.

2 mjeseca povremenih BSOD-ova, muka oko traženja uzroka i na kraju rješeno micanjem tog kineskog smeća (zamjena za Pandu).

Twitter: @191x7
15 godina

Eto, nekom nešto radi a nekom ne radi...zato treba isprobati par proizvoda i uzeti šta vam najbolje odgovara {#}

Some people are so poor... all they have is money!
14 godina

Jogurt verzije 360 TS? Pa nije on besplatan? Uglavnom i ja sam imao negativno iskustvo s dotičnim na Windows 8.1. Kod čišćenja syebao mi je nešto s bootom, imam SSD i normalno mi boota oko 20 sekundi. Kod zadnjeg čišćenja s njim nešto se dogodilo i svaki put mi se kod boota neki sivi ekran pojavio (valjda Kinezi ''aliena'' pustili u komp, hehe) koji je taj boot produžio preko minute. Tražio sam rješenja prek neta i nisam našao, pokušao sam reinstalirati program, repair preko Windowsa i ništa nije pomoglo osim kad sam reinstalirao Windows. Jednom mi se pojavio BSOD, nisam siguran je li bilo zbog njega ali nikad prije ili kasnije njega mi se nije dogodio. S IS verzijom nisam imao takvih problema. Zadnjih mjesec dana koristim Aviru i zadovoljan sam s njom, ostaje do daljnjega :)

Vidim opet te besplatne akcije Bitdefendera, on je po svemu uvijek pri samom vrhu ali zgadio mi se kad sam vidio da mi bez razloga ždere promet i usporava net i jedino je uninstall pomogao. Ima li još takvih problema?

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 20:25 (vrinho).
12 godina
odjavljen

Mislio je na jogurt Windows možda.

15 godina
vrinho kaže...

Vidim opet te besplatne akcije Bitdefendera, on je po svemu uvijek pri samom vrhu ali zgadio mi se kad sam vidio da mi bez razloga ždere promet i usporava net i jedino je uninstall pomogao. Ima li još takvih problema?

Koristim IS verziju i sve je ok!

Some people are so poor... all they have is money!
13 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Mislio je na jogurt Windows možda.

nisam :)

lijen sam pa nisam guglao da je free

inace najvjerojatnije je 0xa irql(erkel) not less or equal di se memorija pokusavala adresirati na visoj razini i ometala rad drugih drivera.

cesto kod antivirusa osobito kod avasta,ne zelim ni rec koliko sam avast related dumpova do prije dve godine analizirao,sad su mozda bolji ne znam.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
17 godina
vrinho kaže...

Instalirao sam Bitdefender total security prije mozda malo vise od mjesec dana sa jednom od tih akcija, i za promet ne bih znao reci jer ne pratim to bas, ali mogu potvrditi da mi je iz nekog razloga, kako kazes "usporen net" tj. firefox vidno sporije ucitava stranice. Probao sam iskljuciti sve addone, kojih i nemam bas previse, i nesto malo se popravilo ali nisam zadovoljan. Ovih dana sam bio lijen ali i ja cu probati ukloniti Bitdefender i istalirati neki drugi antivirus da vidim da li je zaista u njemu stvar.  

14 godina
protjeran
Eld kaže...
vrinho kaže...

Instalirao sam Bitdefender total security prije mozda malo vise od mjesec dana sa jednom od tih akcija, i za promet ne bih znao reci jer ne pratim to bas, ali mogu potvrditi da mi je iz nekog razloga, kako kazes "usporen net" tj. firefox vidno sporije ucitava stranice. Probao sam iskljuciti sve addone, kojih i nemam bas previse, i nesto malo se popravilo ali nisam zadovoljan. Ovih dana sam bio lijen ali i ja cu probati ukloniti Bitdefender i istalirati neki drugi antivirus da vidim da li je zaista u njemu stvar.  

Problem je u firewallu. Isključi Block port scans in the network opciju.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, Tis not too late to seek a newer worl
14 godina
andi.cro kaže...
vrinho kaže...

Koristim IS verziju i sve je ok!

Tnx. Kod mene bio Total Security u pitanju, ona akcija 9 mjeseci badava i vidim da sad dijele besplatne mjesece samo za Total opet. Možda ga opet isprobam jer mi se po svemu najviše dopao, samo me taj bug jako odbio od njega. I nije bio nikakav update od bilo čega radio u pozadini, niti se išta downloadalo da ne bi mislili. Jednostavno se znalo dogoditi da net užasno uspori i kako sam pogledao promet sve je bilo zakucano na full, kao da nešto skidam a ništa nije radilo.

@Eld

I ja sam svašta pokušavao, od firewalla pa do postavki Windowsa i antivirusnog sam se najzadnje sjetio i pomislio da bi mogao biti problem ali brisanje BitDefendera je riješilo problem, sigurno bude i tebi i kladim se da je bila u njemu stvar. Pratim brzinu prek NetSpeedMonitora, mali programčić koji ti dodaje podatke o mreži i brzini DL-a i UL-a odmah na taskbar. To sam si stavio da nemam stalno otvoren Task Manager i tamo pratim.

15 godina

Iako sam siguran je bilo već razgovora o tome, ali pošto bugova tražilica nije bog zna što i izbaci mi na tisuće poruka, zamolit ću neku dobru dušu da mi preporuči kako treba podesiti comodo firewall, ako ga uopće i treba podešavati.

...The South Will Rise Again... White -h- boys
14 godina
NiramX kaže...

Gdje je točno ta opcija u Windows firewallu da ako odlučim Bitdefender isprobati pa da znam to isključiti.

14 godina
protjeran
Coder256 kaže...

Iako sam siguran je bilo već razgovora o tome, ali pošto bugova tražilica nije bog zna što i izbaci mi na tisuće poruka, zamolit ću neku dobru dušu da mi preporuči kako treba podesiti comodo firewall, ako ga uopće i treba podešavati.

http://www.techsupportalert.com/content/how-install-comodo-firewall.htm

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, Tis not too late to seek a newer worl
14 godina
protjeran
vrinho kaže...
NiramX kaže...

Gdje je točno ta opcija u Windows firewallu da ako odlučim Bitdefender isprobati pa da znam to isključiti.

Bitdefenderov firewall.

14 godina
NiramX kaže...

Bitdefenderov firewall.

Aha, OK.

Tnx.

15 godina
NiramX kaže...
Coder256 kaže...

http://www.techsupportalert.com/content/how-install-comodo-firewall.htm

Hvala :)

...The South Will Rise Again... White -h- boys
17 godina
Webroot SecureAnywhere Antivirus - 6 months free

Jedan od najlaksih antivirusnih programa - dijele se licence besplatno na 6 mjeseci.

KLIK

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
14 godina
protjeran

12 godina
protjeran

Mapa cyber napada,..ima podataka i za cro:

http://cybermap.kaspersky.com/

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice