Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.104.950
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Ultimativna antivirus tema - P&O
NiramX kaže...

Odlican i edukativan video - svakako pogledati!  {#}

bunkermax kaže...

Mapa cyber napada,..ima podataka i za cro:

http://cybermap.kaspersky.com/

Fora, evo podataka za HR

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2014 10:29 (djigibao).
15 godina
Ultimativna antivirus tema - P&O

Zašto mi Avast neda da skinem BSPlayer? Izbacuje mi da je to Adware i iako stisnem da doda tu datoteku na popis datoteke koje neće biti skenirane, on mi ipak neda skinuti program

...The South Will Rise Again... White -h- boys
13 godina
neaktivan
Coder256 kaže...

Zašto mi Avast neda da skinem BSPlayer? Izbacuje mi da je to Adware i iako stisnem da doda tu datoteku na popis datoteke koje neće biti skenirane, on mi ipak neda skinuti program

Disablaj avast u taskbaru(ako se još može) instaliraj bsplayer i dodaj ga na whitelist(ako se još može)

Pisem ako se jos moze jer ga nisam koristio ima već dve godine nakon bsod

Offtopic

Hebes bs dobar je samo ako se ne zelis zahebavati s srt datotekama

Moja preporuka vlc,gom ili potplayer

Ja imam vlc i prezadovoljan sam.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
17 godina
Coder256 kaže...

Zato sto je taj program upakiran s milion gluposti koje se zele instalirati zajedno s njim (Adware/PUP).

Ne znam odakle si ga htio skinuti ali mozes probati s Softpedia.com - cini mi se da je kod njih cist (ociscen)

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2014 17:16 (djigibao).
14 godina
protjeran
djigibao kaže...
Coder256 kaže...

Zato sto je taj program upakiran s milion gluposti koje se zele instalirati zajedno s njim (Adware/PUP).

Prije par godina (ne znam trenutačno) imao je i Spyware u sebi. To im je čak bio i selling point za pro inačicu!

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, Tis not too late to seek a newer worl
12 godina
odjavljen

Evo koga zanima kako radi Kaspersky Antivirus 2015 sa Private Firewall :)

Ko želi da se pretplati može to učiniti ovdje.

Malware Removal Expert|Security Software Reviewer|PC Geek and Expert|IT Technician|
15 godina
Ikarus01 kaže...

Disablaj avast u taskbaru(ako se još može) instaliraj bsplayer i dodaj ga na whitelist(ako se još može)

Pisem ako se jos moze jer ga nisam koristio ima već dve godine nakon bsod

Offtopic

Hebes bs dobar je samo ako se ne zelis zahebavati s srt datotekama

Moja preporuka vlc,gom ili potplayer

Ja imam vlc i prezadovoljan sam.

Probao sam vlc, ali mi smeta par sitnica kod njega. Najviše me je zasmetalo šta mi izađe iz full screena svaki put kad otvara novu datoteku odnosno epizodu, a meni je mrsko svako malo dizati se sa kauča. Možda se to i može namjestiti, ali ja sam preletio preko postavki i nisam to našao. Plus sviđa mi se šta bs player ima odvojen prozor, puštanje/pauziranje filma, od ostatka filma jer mi je to prikladno pošto imam tv i komp u extended modu povezane pa mi je zgodno upravljat sa kompa. Najveći plus mi je šta ima svoj pretraživač titlova. Ali dosta o tome, nećemo više offtopicarit :)

djigibao kaže...

Ne znam odakle si ga htio skinuti ali mozes probati s Softpedia.com - cini mi se da je kod njih cist (ociscen)

Fala djigi :)

...The South Will Rise Again... White -h- boys
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2014 21:41 (Coder256).
17 godina
bunkermax kaže...

Kliknite na broj pored TU ili TD i vidjet ćete tko ih je dal.

@chieftec, kad si već nalupal tolko TD, možda da i kažeš sa čime se to nisi slagao u tim postovima... 

OPA!!!! Napokon su uveli promjene...BRAVO BUG!!!     

A svidja mi se i ovaj Premium Status  

Ovlasti premium statusa - u svakoj temi koju sami kreiraju imaju ove ovlasti:
- mogu ih zaključati i otključati (prema vlastitom nahođenju);
- mogu brisati tuđe postove unutar te teme (prema vlastitom nahođenju);

Nadamo se da će na ovaj način forum biti uredniji i bolje moderiran, a ako bude zloupotreba premium statusa - takvim forumašima će premium status biti oduzet.

Naravno, premium forumaši nemaju moderatorskih ovlasti u podforumima posebne namjene (komentari tekstova s weba, pravila foruma i sl.).

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2014 22:34 (djigibao).
12 godina
odjavljen

Hm,nisam dosad primjetio ovo na Bug. Samo mogu reći moderatori svaka čast :)

Malware Removal Expert|Security Software Reviewer|PC Geek and Expert|IT Technician|
12 godina
protjeran

Sve najbolje svima Vama u 2015 ,

želi vam Max Bunker !!

12 godina
odjavljen

Sretna nova i od mene :) Sutra radim video test na Comodo (samo sandbox) i kratki review na AdGuard.

15 godina
neaktivan

Sve najbolje povodom Nove godine vam želim...

12 godina
neaktivan

Molim vas, zahvaljujem na cestitki za novu godinu, no ovo je tema za antivirus, samo kazem da nebi doslo do skrecanja teme...

CoolerMaster Support
14 godina
protjeran

Sretna nova svima! Neka živimo u (lažnoj) nadi da ćemo vidjeti dan kada će maliciozne štetočine konačno biti istrebljene.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
12 godina
odjavljen
ivanoman kaže...

Molim vas, zahvaljujem na cestitki za novu godinu, no ovo je tema za antivirus, samo kazem da nebi doslo do skrecanja teme...

Znamo mi svoju granicu :) Na MalwareTipsu dijele 70 licenci za Emsi Is. Djigibao zna više o tome.

12 godina
odjavljen

Comodo Sandbox Test

12 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Comodo Sandbox Test

Super, imas Sub i podrsku od mene :D

CoolerMaster Support
15 godina

Ovo mi se najviše dopada kod onih novih izmjena :

" TU / TD

Oko tih (ne)sretnih palčeva bilo je tako puno prosvjeda i prepiske, a evo kako će od sada funkcionirati (upravo onako kako ste većinom odlučili u anketi):

- vraćen je prikaz nicka onih koji su kliknuli na TU ili TD;

- imena vide samo prijavljeni forumaši;

- imena se prikazuju klikom na broj;

- ukoliko netko prekrši pravila foruma i dobije crni mogu se obrisati svi njegovi TU/TD/HVALA, a to rade moderatori, ukoliko imaju za to povod (prijavu ili osobno saznanje da je netko sustavno trolao zloupotrijebivši ovaj sustav za iskazivanje mišljenja). "

Some people are so poor... all they have is money!
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.12.2014 18:31 (andi.cro).
13 godina
neaktivan

Sta preporucujete za win 8.1?

Koji antivirus?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
15 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Sta preporucujete za win 8.1?

Koji antivirus?

Besplatni ili komercijalni?

13 godina
neaktivan

A sad da ti kazem koji nastala bi rasprava hahaha

Nikako da se odlucim kuoiti neki antivirus. 

Evo obecajem ako windows 10 izadje u 2015. da cu ga kupit original,kao i neki antivirus. Ovo je moja novogodisnja odluka :) 

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.12.2014 23:38 (drakula789).
15 godina

Panda,BitDefender ili Avira

Some people are so poor... all they have is money!
15 godina
neaktivan
andi.cro kaže...

Panda,BitDefender ili Avira

Kaspersky, Avast, F-Secure,...

14 godina
protjeran
drakula789 kaže...

A sad da ti kazem koji nastala bi rasprava hahaha

Nikako da se odlucim kuoiti neki antivirus. 

Evo obecajem ako windows 10 izadje u 2015. da cu ga kupit original,kao i neki antivirus. Ovo je moja novogodisnja odluka :) 

Ako znaš što radiš Comodo je savršen.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
12 godina
neaktivan

Evo dečki imam pitanje, pošto sam otvorio temu pa mi je jedan forumaš rekao da su u ovoj temi majstori za antivirusni samo cu c/p tekst.
Znači zadnjih par dana mi se nešto čudno događa sa laptopom. Naime išao sam na svakakve web stranice  i mislim da sam pokupio nekakav virus ili nešto. Simptomi su ovakvi: normalno uključim laptop, radim i odjednom se uspori. Microsoft Security Essentials mi izbaci obavijest da je antivirusni isključen i predloži mi da ga uključim. Kada ga uključim sve se vrati na staro, ali nakon nekog vremena mi opet stigne obavijest da je isključen. Skenirao sam sve par puta i ništa ne pokazuje. Prvi puta je samo pokazalo trojan i obrisao sam ga, ali opet isto se događa. Postoji li ikakvo riješenje osim skidanja Windowsa i ponovnog instaliranja? Imam Windows 7

Only God can judge me now!
15 godina
neaktivan

Logično je da ti Microsoft Security Essentials ne pronalazi ništa jer je taj antivirus jako slab i ima jako mali postotak detekcije, gotovo nikakav. Najbolje bi ti bilo da si skineš Malwarebytes Anti-Malware Free i da sa njim napraviš skeniranje. Ukoliko ti pronađe nešto, obriši. Nakon toga, napravi skeniranje sa HitmanPro (program nije free pa treba aktivirati TRIAL licencu za brisanje virusa) te isto tako što pronađe obriši i na kraju skini Emsisoft Emergency Kit te s njim napravi isto.

Pri brisanju virusa treba pripaziti na mnogo toga. Prije nego što kreneš brisati dobro pregledaj listu kako ne bi izgubio neke važne dokumente ili fileove od Windowsa (što može rezultirati prestankom rada Windowsa). Ukoliko primjetiš da ti je neki file od Windowsa zaražen ne briši ga nego skini Kaspersky Rescue Disk, sprži ga na DVD ili USB te ga bootaj i napravi skeniranje s njim.

Nakon svega što si napravio kako sam napisao gore, ako hoćeš promijeni antivirus na neki bolji. Evo mojih preporuka:

- Avast Free Antivirus (napravio sam dodatne tutorijale na forumu koji ti mogu pomoći kako da pojačaš detekciju virusa u ovom antivirusu)

- Avira Free Antivirus

- Panda Free Antivirus

Sretno...

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.1.2015 15:16 (Marko :D).
12 godina
odjavljen
Chris_Axe kaže...

Evo dečki imam pitanje, pošto sam otvorio temu pa mi je jedan forumaš rekao da su u ovoj temi majstori za antivirusni samo cu c/p tekst.
Znači zadnjih par dana mi se nešto čudno događa sa laptopom. Naime išao sam na svakakve web stranice  i mislim da sam pokupio nekakav virus ili nešto. Simptomi su ovakvi: normalno uključim laptop, radim i odjednom se uspori. Microsoft Security Essentials mi izbaci obavijest da je antivirusni isključen i predloži mi da ga uključim. Kada ga uključim sve se vrati na staro, ali nakon nekog vremena mi opet stigne obavijest da je isključen. Skenirao sam sve par puta i ništa ne pokazuje. Prvi puta je samo pokazalo trojan i obrisao sam ga, ali opet isto se događa. Postoji li ikakvo riješenje osim skidanja Windowsa i ponovnog instaliranja? Imam Windows 7

Proskeniraj sistem sa Malwarebytes AntiMalware (skini kvačicu sa "enable free trial of MBAM Premium" na kraju instalacije), i update uradi i skeniraj računalo. Zatim skeniraj sa Panda Cloud Cleaner,Hitman Pro i Emsisoft Emergency Kit jer se ne možeš oslanjati na samo jedan skener. Kod Hitman Pro kada uklanjaš klikni na activate free license da ti ukloni što je našao. Ako imaš Adware na sistemu skeniraj sa Junkware Removal Tool ili AdwCleaner. Deinstaliraj MSE, dosta je loš AV i instaliraj si Panda Free,Avira,Avast ili 360 Total Security - tvoj izbor. Ako ni to ne pomaže onda probaj sa Combofix. Kada koristiš Combofix ne diraj ništa dok češlja sistem jer može ti sj***** sustav. Ako ni to niš ne pomaže reinstaliraj Windowse nažalost.Ako ne znaš koristiti Combofix evo ti video ispod:

14 godina
neaktivan

Instaliro sam comodo internet securuty free. Jel trebam još šta uz njega za zaštitu?

15 godina
neaktivan
Hualer kaže...

Instaliro sam comodo internet securuty free. Jel trebam još šta uz njega za zaštitu?

Instaliraj si još Malwarebytes Anti-Malware Free za skeniranje i to je to.

14 godina
protjeran
Hualer kaže...

Možeš staviti Malwarebytes za povremeno skeniranje.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice