Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.121.867
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Ultimativna antivirus tema - P&O
Razer_Copperhead kaže...

Bilo bi bolje da kad stavite link do malwarea da ne bude poveznice nego da se mora kopirat u adresnu traku. {#}

Hm, možda ipak ne...zbog sigurnosti ovog foruma. A slučajni prolaznik bi mogao krivo protumačit link pa bi mogli bit krivi :/

Avira+FPF+TF
17 godina
Ultimativna antivirus tema - P&O

Ako jos netko osim mene koristi Kingsoft PC Doctor, izasla je nova verzija i skin je vracen u normalu {#}

Kingsoft PC Doctor 3.3.0.65

Size: 13.8 MB

Download Freeware

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

{#}

Novosti iz Comodo tabora:

COMODO System Utilities 4.0.216251.7 Beta

Important Features of Comodo System Utilities:
• Deep cleaning of your PC’s registry. After a deep registry cleaning, Windows will be able to access the information it needs from the registry more quickly, boosting both performance and stability.
• Deep cleaning of your PC’s disk drive. Eliminate the clutter inevitably built up over time in your disk drive to free up space and improve performance.
• Clean-up scheduling. Enter when you’d like Comodo System Utilities to perform a deep clean so it’s convenient for you.
• SafeDelete and Registry Protection. Use these features to backup all your files before cleaning. When cleaning is complete, you’ll be able to make sure your PC is in perfect condition before deleting for good.
• Privacy cleaning. Clear out your digital trail (cookies, cache, browsing history, and more) with the privacy cleaner to keep your private information out of the hands of others.

Homepage –http://system-utilities.comodo.com

Size: 12.3 MB

Download Beta

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 15:23 (djigibao).
17 godina
neaktivan
epos kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Bilo bi bolje da kad stavite link do malwarea da ne bude poveznice nego da se mora kopirat u adresnu traku. {#}

Hm, možda ipak ne...zbog sigurnosti ovog foruma. A slučajni prolaznik bi mogao krivo protumačit link pa bi mogli bit krivi :/

To sam i rekao. Da ne stavljate linkove (da budu plavi) zbog sigurnosti jer ima onih koji ne čitaju nego samo klikaju na to. :)

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 15:57 (Razer_Copperhead).
17 godina

{#}

Evo samo da provjerim da li je ziva tema posto je netragom nestala a na nebu se pojavila cudna svijetlost....{#}

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
15 godina

AH, pojavila se napokon{#}

Već sam pomislio da je neka "Sabotaža" u pitanju {#}

Jel tako? Tako je!!!
15 godina
protjeran

Pitanje za one koji koriste Online Armor FW. Radi li vam ažuriranje?

16 godina
BlackFoot kaže...

Pitanje za one koji koriste Online Armor FW. Radi li vam ažuriranje?

Radi...

www.hrphotocontest.com
15 godina
protjeran

Kod prijatelja instaliram Online Armor FW Premium i nikako ne uspijevam napraviti update, ni prilikom instalacije odnosno onog pokretanja Safety Chack Wizarda ni manualno. Uvijek ista poruka, pa ne znam jeli kod njega neki problem na kompu ili je do poslužitelja.

17 godina

pricekaj,sad cu ga ja na VB-u instalirat.

edit:  taman sam mislio odustati...stane sve na aktivaciji trajl kljuca...ocito gubi vezu sa serverom.   nakon 3 minuta proslo i instalirao se. (desetak klikanja po ovom OK).

u pravu si,evo greske updatea.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 22:35 (torrente).
15 godina
protjeran
torrente kaže...

pricekaj,sad cu ga ja na VB-u instalirat.

edit:  taman sam mislio odustati...stane sve na aktivaciji trajl kljuca...ocito gubi vezu sa serverom.   nakon 3 minuta proslo i instalirao se. (desetak klikanja po ovom OK).

u pravu si,evo greske updatea.

Hvala ti puno. Ma očigledno imaju problema sa serverom. Uspio sam nekako kod frenda progurati taj update, pa onda opet greška. I kod mene na stroju malo radi, malo ne.  

13 godina
neaktivan

pozdrav ljudi!  što mislite o novom eset is 5, meni je ok...prilično lagan, a problema nemam s virusma i sl. gamadi...nisam pročitao cijelu temu jer je prilično velika i ne sumnjam da ima nekoliko recenzija eseta, doduše ne spominje se na zadnjih 10ak stranica,  ali zanima me općenito što mislite o nodu 32?

٩(●̮̮̃•̃)۶ ٩( -̮̮̃ –̃)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ LP
17 godina
neaktivan

Po meni je NOD32 daleko od onoga što je bio prije. Detekcija mu je solidna, ali ima besplatnih AV programa koji su bolji od njega i često što pronađe ne može i uklonit. Ako se već kupuje AV preporučam EAM ili KIS, a od besplatnih Avast ili Aviru u kombinaciji s MBAM-om i Hitmanom Pro za jednom mjesečno skenirat računalo (ova dva programa možeš koristit i uz NOD kako dodatne skenere).

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 8:55 (Razer_Copperhead).
17 godina
proslu godinu je ispratila najbolja opcija ulozeno/dobijeno... DUPLO jeftinija kupnja od kasperskog...a bome i neprobojna tvrdjava...nalazi se na avataru @blackfoot korisnika... tko zarazi pc sa NAMJERNIM pokretanjem malwarea, neka se javi :)
mamutu bb, oa hips, runsafer izolacija, emsi surf shield....pa ga probijte ....sa kuponom cca 150kn.
15 godina
protjeran
torrente kaže...
proslu godinu je ispratila najbolja opcija ulozeno/dobijeno... DUPLO jeftinija kupnja od kasperskog...a bome i neprobojna tvrdjava...

A još kada se vidi kakvu su Božićnu akciju imali koju su usput da kažem produžili još ovaj tjedan ( do 08.01. '12 ). Kupiš 1 licencu za kompletan Emsijev Internet Security ( EAM + OAFWP ) za 25 Eura, a dobiješ još dvije besplatno.

15 godina
BlackFoot kaže...

Kod prijatelja instaliram Online Armor FW Premium i nikako ne uspijevam napraviti update, ni prilikom instalacije odnosno onog pokretanja Safety Chack Wizarda ni manualno. Uvijek ista poruka, pa ne znam jeli kod njega neki problem na kompu ili je do poslužitelja.

Meni na OA FW free verziji je sve ok sa updatom, bas sam sad probao manuelno.

BE HAPPY xD : )
15 godina
protjeran
Joe Cooker kaže...
BlackFoot kaže...

Meni na OA FW free verziji je sve ok sa updatom, bas sam sad probao manuelno.

Danas je sve u redu sa serverom i sve radi kako treba.

17 godina
sad krenula akcija bitdefender, kupis licencu, dobijes ih jos 5 za frendove. traje do veljace.
15 godina
protjeran

Dobri su, dobri su ti iz BitDefendera, nema se tu što za reći. Stalno imaju neke akcije za svoje odlične proizvode. Ma ovdje imaju neko malo ograničenje, a to je da onih 5 besplatnih moraju biti aktivirane u roku od 30 dana ili šipak, ali je to sasvim u redu.

15 godina
neaktivan

BitDefender 90-dana besplatno:

http://www.facebook.com/bitdefender?sk=app_260238150659495

Panda Internet Security 2012 3-mjeseca Free!

http://www.facebook.com/PandaUSA?sk=app_190322544333196

Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 12:20 (Marko :D).
15 godina
torrente kaže...
sad krenula akcija bitdefender, kupis licencu, dobijes ih jos 5 za frendove. traje do veljace.

Toliko akcija za bitdefender da će još malo biti besplatan ha{#}

http://slikaricaliky.weebly.com/
13 godina

jel cemu ovaj novi bitdefender total security 2012

16 godina
ucoxxx kaže...

jel cemu ovaj novi bitdefender total security 2012

Je.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011
13 godina

nekuzim cemu sluzi auto pilot mode? jel mora da bude stalno upaljen?

15 godina
protjeran
ucoxxx kaže...

nekuzim cemu sluzi auto pilot mode? jel mora da bude stalno upaljen?

Ne mora. On je po difoltu uključen nakon instalacije. Čemu služi. Pojednostavljeno rečeno dok je uključen taj auto pilot BitDefender je podešen da radi s optimalnom sigurnosnom konfiguracijom svih modula i ne traži korisničku suradnju, odlučuje sam, nema pop-upova, alerta, ne trabaš ništa dodatno podešavati. No moj savjet ti je da bi se upoznao bolje s proizvodom koji koristiš da si skineš korisničke upute u pdf-u i temeljito pročitaš.

http://www.bitnet.com.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=55&Itemid=68

http://forum.bitdefender.com/index.php?showtopic=28303

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 22:41 (BlackFoot).
15 godina

Pošto spominjete novi Bit.Def. evo moga kratkog nedavnog iskustva...

Preuzeo sam Poljsku vreću i raspakirao je na desktop ali nisam gasio AV jer sam želio vidjeti koliko će malwarea detektirati automatikom.

To je trajalo cijelu vječnost!!!

AV se javljao cca.svaku minutu za jedan malware {#}...da detektira 30 malwarea mu je trebalo cca.20-30min!!!

Na kraju i sa manualnim skanom, detekcija mu nije bila visoka, cca.65-70% u odnosu na broj objekata u vreći!!!

( nisam provjeravao koliko je u vreći čistih objekata ali ako ih ima onda bi detekcija ipak bila viša )

Također sam osjetio osjetno usporenje bootanja i nešto sporije surfanje ( možda zato jer sam ga namjestio na najžešću zaštitu )

Ono što mi se svidjelo je dodatak za browser koji vas štiti i ocjenjuje stranice a ima i opcija za pokretanje browsera u Sandboxu!!!

Svi ( pa i ja do sad ) misle da je B.D. neš extra-super ali ja sam se razočarao {#}

EDIT: kada te CIS razmazi, malo šta nije razočarenje {#}

Sada isprobavam F-Secure i mogu reći da je puno bolji od Bit.Defa, jedino kaj je "dosta tešak" i ima puno procesa!

Jel tako? Tako je!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 23:19 (andi.cro).
17 godina

30-35 sekundi produzuje boot, sasvim prihvatljivo, uzme li se u obzir da po defaultu od mbr-a do svakog startup programa i rootkita radi provjeru. znamo da neka druga rjesenja nemaju kvacice za te postavke i samim tim je boot brzi.

gledao sam ga ja na novu godinu...vrecica 01.01.   103/130 bez te opcije unzipanja i skena u "letu". dakle off pa na on realtime. bio je brz.

taj autopilot sve radi,a sakuljene informacije  zbivanja (log) vidite u vidu crvenih brojeva.  koga zanima, procita info i autopilot pici dalje.

jedina mana po meni  je predugcka instalacija, no to je opet nebitno,jer nema veze sa daljnjim koristenjem programa.  bb mu je pristojno trzao, firewall shvatljiv svakome...crno sucelje mi je cista petica...konacna ocjena 4.  ipak ga se moze osjetiti na stroju, ako se radi sa vise aplikacija u isto vrijeme.

premda ljudi ili neznaju ili ne zele...skoro svakom av-u mozete stavit iznimku da ne obraca paznju na ciljane programe dok radi zastita u realnom vremenu. pa stoga olaksate i sami av i sistem.  evo za nas virtualce...na d particiji cijeli folder virtal boxa od 60gb stavim u iznimku, jer ako to ne napravim avira jede do 30% procesora nadziruci zbivanja u virtualboxu.  ima toga more za ubacit, od editora slika, videa, do svih igara na steamu...sto mi av ima obracat paznju na to?   onda i najtezi postaje "lajt"...eto savjeta za bitdefender.

radite li te iznimke u realtime zastiti?

5 da
10 ne
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 23:35 (torrente).
15 godina
protjeran
torrente kaže...
..konacna ocjena 4

radite li te iznimke u realtime zastiti?

Potpisujem za ocjenu vrlo dobar do odličan i slažem se sa svim ostalim izrečenim. A i BD će i kao i velika većina ostalih nakon određenog vremena se bolje uklopiti s OS-om i ostalim instaliranim aplikacijama nego u početnim satima rada.

Iznimke radim i to mi je pod obvezno. Evo gledam na ovom stroju što sam sve stavio pod Exclusions.

15 godina
torrente kaže...

30-35 sekundi produzuje boot, sasvim prihvatljivo, uzme li se u obzir da po defaultu od mbr-a do svakog startup programa i rootkita radi provjeru. znamo da neka druga rjesenja nemaju kvacice za te postavke i samim tim je boot brzi.

gledao sam ga ja na novu godinu...vrecica 01.01.   103/130 bez te opcije unzipanja i skena u "letu". dakle off pa na on realtime. bio je brz.

taj autopilot sve radi,a sakuljene informacije  zbivanja (log) vidite u vidu crvenih brojeva.  koga zanima, procita info i autopilot pici dalje.

jedina mana po meni  je predugcka instalacija, no to je opet nebitno,jer nema veze sa daljnjim koristenjem programa.  bb mu je pristojno trzao, firewall shvatljiv svakome...crno sucelje mi je cista petica...konacna ocjena 4.  ipak ga se moze osjetiti na stroju, ako se radi sa vise aplikacija u isto vrijeme.

premda ljudi ili neznaju ili ne zele...skoro svakom av-u mozete stavit iznimku da ne obraca paznju na ciljane programe dok radi zastita u realnom vremenu. pa stoga olaksate i sami av i sistem. evo za nas virtualce...na d particiji cijeli folder virtal boxa od 60gb stavim u iznimku, jer ako to ne napravim avira jede do 30% procesora nadziruci zbivanja u virtualboxu.  ima toga more za ubacit, od editora slika, videa, do svih igara na steamu...sto mi av ima obracat paznju na to?   onda i najtezi postaje "lajt"...eto savjeta za bitdefender.

1. Pa pretpostavka je da ako je AV na pravom stroju ( ne za potrebe testiranja ), ljudi će imat tu opciju uključenu jer je bitna i trebala bi detektirat jako brzo (CIS to obavi za 05 sec. na vreći od 60 malwarea)

2.Autopilot sam bio isključio jer je testiranje u pitanju pa nema smisla

3.Isprobavam na pravom stroju i imam samo jednu particiju pa nije to problematika nego u Bit.Defu nekaj nisu složili kak spada,barem kaj se tiće te detekcije u realnom vremenu, možda nije imao te definicije (a zašto nije? pa to je BitDef, trebao bi ih imati!!!) pa dok ih je poslao na analizu i dok su mu se rezultati vratili...to je trajalo cca 30-60sec. po objektu!!!

4.Za ostalo se slažem

5.Moja ocjena je 3

Btw: Ovo je dobro...{#}

"...evo savjeta za BitDefender" i onda staviš Avirinu sliku {#}

Želio si reć: Bit Def.je ovaki i onaki ali ne brinite, postoji rješenje...AVIRA!!!{#}

Jel tako? Tako je!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2012 0:23 (andi.cro).
17 godina
BlackFoot kaže...

Iznimke radim i to mi je pod obvezno. Evo gledam na ovom stroju što sam sve stavio pod Exclusions.

strava je paket. premda na dva stroja gonim solo EAM. znam da si fan sandboxia, pokreces li ikako OA runsafe...jesi pokusavao drzati browserunutra.  ja sam ga dosta dugo tako koristio (i nije mi smetao zeleni rubnik oko firefoxa lol)... premda je to njihov koncept izolacije, ne vjerujem da je nepropustan kao sandboxie...ali super ga je nekada zavrtiti...drzao sam kvacicu u opcijama da nepoznate stvari odmah stavlja u "zeleni okvir".

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice