Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.125.485
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Ultimativna antivirus tema - P&O

Ekipa,puno zdravlja,sreće,veselja i uspjeha u Novoj 2012.godini {#}

Piracy lives forever!!!
13 godina
protjeran
Sretna Vam 11111011100 godina uz ostvarenje svih Vaših želja!! Žifili ! :D
Avira+FPF+IMF+TF
13 godina
neaktivan

imam 4 licence od Emsisoft Anti-Malware od 6 mjeseci...pa ako neko želi ovaj antivirus nek se javi

Sretna Nova svima {#}

16 godina
neaktivan
Re: Ultimativna antivirus tema - P&O
17 godina

Sretna vam Nova godina!

Neka prođe sto bolje i sa sto manje sekiracije!!

Zivjeli!!

TrustNo1
15 godina

Evo prvi ovogodišnji test {#}

Testirao sam to čudo koje jako lijepo izgleda ali od 60 Poljskih malwarea nije detektirao niti jednoga {#}

Prvi virus koji sam pokrenuo mi je zblokirao sve pa sam čak morao na silu gasit komp ( da,testiram na pravom stroju )!

Toolwiz Time Freeze je odlično odradio posao pa je sve vratio na stanje prije instalacije "smartdefendera" ( smart,ha,ha )!!!

Shvačam da je program u "beti" ali da nije detektirao niti jedan malware,niti kod pokretanja virusa da je barem upozorio ili blokirao sumljivu aplikaciju...NIŠTA!?!?!

Potrošnja pri skeniranju Potrošnja pri skeniranju
Jel tako? Tako je!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2012 23:20 (andi.cro).
15 godina

Mali test Coranti Multi-Engine Anti-Virus & Anti-Spyware

Coranti koristi BitDefenderov, F-Protov i Lavasoft-ov antivirusni engine!

Odmah na njihovoj stranici iskazuju koliko su samouvjereni u svoj proizvod:
Sucelje mi se nije niti malo dopalo jer ne prikazuje trenutno stanje zasticenosti susava (ne prikazuje imali nekakvih problema ili virusa...)
...potrošnja mu je isto tako ne zanemariva jer je jako velika
Cijeli AV, pogotovo skeniranje, je dosta tromo i sporo a sami rezultati i nisu bas neki najbolji!!

Kada skeniranje zavrsi, za pronađene rezultate po defoult-u nudi da se stavi u karantenu, u slučaju da sve datoteke želite odmah obrisati, on to i učini za sve OSIM za .PDF datoteke koje može samo staviti u karantenu

Evo vam solidni (ne očekivani) rezultati pri skeniranju 3 poljske vrece (79%):

Tko se zadnji smije, nije skužio!
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 3:01 (sisko93).
15 godina
protjeran
andi.cro kaže...

Evo prvi ovogodišnji test {#}

Testirao sam to čudo koje jako lijepo izgleda ali od 60 Poljskih malwarea nije detektirao niti jednoga {#}

Prvi virus koji sam pokrenuo mi je zblokirao sve pa sam čak morao na silu gasit komp ( da,testiram na pravom stroju )!

Toolwiz Time Freeze je odlično odradio posao pa je sve vratio na stanje prije instalacije "smartdefendera" ( smart,ha,ha )!!!

Shvačam da je program u "beti" ali da nije detektirao niti jedan malware,niti kod pokretanja virusa da je barem upozorio ili blokirao sumljivu aplikaciju...NIŠTA!?!?!

Ne igraj se previše andi s pokretanjem malwarea unutar tog snapshoota koji napravi Toolwiz time freeze. Pokreneš li neki MBR rootkit neće ti pomoći ni 6 time freezea.

Nego i ja sam baš malkice testirao taj novi cloud programčić, istina od onih 60 nijedan nije detektirao pa sam išao dalje i svih 60 poslao na daljnju cloud analizu i tu je 18 prepoznato kao opasno, jedno 10-etak kao sumnjivo i ostalo sigurno. Sada bi valjda nakon nekog slijedećeg updejta i ovih 18 trebalo biti detektirano. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 9:45 (BlackFoot).
17 godina

mogu li Emsisoft Antimalware i CIS biti zajedno na kompu....

www.apriliabase.com
15 godina
protjeran
bikerbj kaže...

Mogu. Osobno mislim da ti uz CIS Emsi ne treba ili obratno  i da je to pretjerivanje ali ako hoćeš to je tvoj izbor. Svakako se tada moraju podesiti neke stvari unutar oba programa da učinkovitije rade i da ne smetaju jedan drugome tj. da budu maximalno kompatibilni. Kako to nikada nisam probao ( a i neću ) evo našao sam jedan primjer na Net-u ( vjerovatno ih ima još ).

http://malwaretips.com/Thread-How-to-set-CIS-EAM-for-max-compatibility

17 godina

posto ja neznam kako izgleda taj toolbar, isprobao sam.  bezobrazno i frustrirajuce.  covjek bi ga vizualno nekako i probavio,ali je neprihvatljivo da nakon instalacije mijenja homepage browsera i ubaciva ask proces.

isplati li se to koristiti na free Aviri?  to neka svaki pojedinac sam odluci. osobno nebi, premda je za mene WG odlicno rjesenje, koliko god ga ljudi ocijenjivali "na slijepo".

klasika sa zeroday linkovima...65%.  vec sa linkovima starima preko 24 sata, vrti se na 90%.  ovo je primjer danasnje prve malc0de stranice.

12/18  ili ako racunamo od 20 linkova, Sendori (2), Avira (12), proslo 6.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 11:27 (torrente).
17 godina

ma staviću emsi samo na sinov komp pa ćemo vidit kako se ponaša....

www.apriliabase.com
17 godina

vrecica od 31.12.

Avira Fee : 179 / 211

edit:

dodatno pronalaze, mbam 5, hitman 1.  kuriozitet je da u vrecici ima poznati nam keyscrambler...normalno se instalira u browser i normalno radi.  opet dokaz upitnosti tih vrecica....definitivno nema 211 malwarea.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 12:31 (torrente).
15 godina

Svaka čast Corantiu i sličnim multi AV ali nebi ih stavio na comp nikada. Em zbog manjeg povjerenja prema novacima em prema tome što obično više usporavaju.

16 godina
neaktivan

Pozdrav ekipi i sve najbolje u 2012! Ima li koji dobar giveaway u zadnje vrijeme?

When all else fails - crowbar the fucker
17 godina
neaktivan

Agent.Teo trojan

Neka netko pomogne u toj temi.

Razer_Copperhead
15 godina
Razer_Copperhead kaže...

Agent.Teo trojan

Neka netko pomogne u toj temi.

Probaj proskenirati sa MBAM i sa HITMANPRO

možda ti i ovo pomogne: LINK1, LINK2!

17 godina
neaktivan

Nije to meni, a i već je poskenirano s time. Agent.Teo trojan je ime teme. {#}

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 18:25 (Razer_Copperhead).
15 godina

evo jedan test eScan AV-a prije unošenja malo oveće količine piva i vina {#}

može li se kako tužiti av kuće zbog toga što na svoje stranice stavljaju "lowest memory usage"??

Rezultati nisu baš sjajni:

na poljskoj vreći od 30.12.2011 -  70.66%

a na vreći iz 01.01.2012 - samo 40%

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 18:34 (sisko93).
15 godina
bikerbj kaže...

To ti ne bih preporučio!!!

Ako bi i stavio oba na komp onda bi trebao gasiti neke module na jednom ili na drugom a to nema smisla i nije rješenje (kao u onom linku od BlackFoota) da jedan drugoga stave pod "trusted app" to neće sprijećiti komplikacije koje će se prije ili kasnije pojaviti!

Nikad ne stavljaj dva zaštitna proizvoda koji imaju iste module zaštite ( dva AV-a,dva HIPSA,dva Firewalla itd.) NIKAD!!! (to se radi samo u svrhu nekih testiranja)

Jel tako? Tako je!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 18:46 (andi.cro).
15 godina
torrente kaže...

edit:

dodatno pronalaze, mbam 5, hitman 1.  kuriozitet je da u vrecici ima poznati nam keyscrambler...normalno se instalira u browser i normalno radi.  opet dokaz upitnosti tih vrecica....definitivno nema 211 malwarea.

Da istina ali ipak se tom problemu može doskočiti tako da preostale objekte stavimo na V.T. pa tek tada vidimo koji su uistinu F.P. i njih tada izostavimo iz jednadžbe za detekciju!!!

Problem je sa ovim postupkom što upload na V.T.traje i traje a ako imamo 20-30 nedetektiranih objekata,to bi trajalo "cijeli dan"!!!

Eventualno da se samo njihov HASH provjeri, to bi bilo znatno brže putem onog programčića što je mislim Djigi nedavno spominjao, ne znam kako se zove.

Jel tako? Tako je!!!
17 godina

sumnje su bile prije 7 dana. tada je radjen VT up.  radjen je i up od malc0de aplikacija...dosta je tu nesumnjivih stvari i VT ne pokaze nista.  keyscrambler je u folderu od 31.12.  legitimna aplikacija,koja igrom slucaja ima instalacijski paket aka cnet.  instalira se i radi sasvim normalno.  malc0de je kao azurniji,a ubaciva linkove nekih sajtova,samo zbog lose reputacije.  malwaredomainlist je siromasniji,ali pouzdaniji.   hoces malware,dobije malware. svaki drugi fakeav i pravi hebaci...ne tamo na malc0de...exploita preko flasha 10 za redom,a na VT nista.

15 godina
torrente kaže...

...malwaredomainlist je siromasniji,ali pouzdaniji.   hoces malware,dobije malware. svaki drugi fakeav i pravi hebaci...ne tamo na malc0de...exploita preko flasha 10 za redom,a na VT nista.

Imaš i "Malwareblacklist", čini mi se OK ( možeš čak odabrat: Files Only ili Domains Only ) pa vidi jel on šta bolji.

EDIT: ima i ovaj neki "Clean MX" možda je i on OK!

Jel tako? Tako je!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 19:25 (andi.cro).
17 godina
neaktivan
torrente kaže...

...ne tamo na malc0de...exploita preko flasha 10 za redom,a na VT nista.

sretna nova godina svima, torrenteu posebno {#}, btw, ne treba li sačekati da exploit automatski skine fileove sa neta? exploiti najčešće to i rade daju komandu legalnoj aplikaciji kako bi ova skinula malware (nešto ala trojan downloader samo što koriste rupu u parentu odnosno legalnoj aplikaciji, čitaj što starijoj inačici iste, ne bi li legalni partent skinuo child, malware sa neta) ako me sjećanje ne vara, uz to im brzo ističe rok trajanja na određenom sajtu pa se mijenjaju domene, kako domain blockeri/negdje i heuristika a negdje i signature AVa detektiraju iste tako i proizvođači malwarea možebitno mijenjaju kod a domenu uvijek pa mnogi od njih više ne rade jer nemaju od kuda skidati malware... etc...

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 19:49 ((s)izgoreo).
17 godina

hvala druze, svako dobro ti zelim u novoj godini. {#}

ma nema te zemlja...nebi ovako odgovorio ni akademik na institutu "roguđer boskovic" za malware istrazivanja.

edit na @andiev edit:

tocno,clean mx ...bas je s(izgoreo) prije dvije godine njega predstavio.  od sad cu po njemu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 20:12 (torrente).
16 godina
neaktivan
Comodo/Emsisoft plaćenik
14 godina
neaktivan
Re: Koji je najbolji antivirusni program

avast je zakon najbolji

13 godina
protjeran
17 godina

Lijep pozdrav ekipi i u ovoj godini, stigao doma nakon 3 dana festanja {#}.

- - -- - - - -  - --  -- - - - - - - - - - - - - - - -  - -- - - - - -- - - -- - -  - -

BTW: kad ste se vec raspisali o malware linkovima na ovoj stranici (NIJE ZA NEUPUCENE/SADRZI MALWARE LINKOVE) se nalaze linkovi na sve stanice koje vam trebaju za trazenje gamadi.

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
17 godina
neaktivan

Bilo bi bolje da kad stavite link do malwarea da ne bude poveznice nego da se mora kopirat u adresnu traku. {#}

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 7:09 (Razer_Copperhead).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice