Sto vam se ne svida kod trenutnog AV/IS resenja koje trenutno koristite?
bitdefender
- neshvatljivo mi je da svako sat vremena kada napravi update, "melje" hard disc po 2-3 minuta.
igle su 100 na sat sve dok ne napise da si up2date.
koje vragove i procese provjerava toliko dugo...neznam.
avira
- znaju greskom webguardu nekim njima znanim algoritmima javiti da je fejs ili rapidshare.com malwer sajt.
onda to ispravljaju za sat vremena i ispricavaju se po suport forumu.
- dok ostali pretjeruju sa fensi suceljima, kod ovih je jos spartanski jednostavno..dobro ne treba sad neke sonare i podmornice crtat,ali makar malo modernije sucelje
- nema naseg jezika u ponudi (koliko god to neki ne volili)
- ne napravi mi uvijek update kada se upali pc,nego za sat vremena
- na suport forumu trebas upast u "klan" odabranih...inace ko smrtnik mozes pisat samo po svom pokrenutom topicu sa pitanjem
spyshelter (savrsen tool za mene)
- jako rijetko,ali ostane u traye ponekad kao da je otvoren njegov prozor a nije,te se ugasi sam nakon nekog vremena :))
sas
- prvi put kad ga postavis treba pogasit one kvacice sa splash reklamom i da nebude aktivan sa onom bubom
- portable sas je neispravan i neradi karantena
mbam
- najodvratnija ikona i ono slovo M mi nikada nije sjelo :))
Kak to misliš da je SAS Portable neispravan, pa on radi malo drukcije nego obicna verzija koja se instalira. Kad normalnu verziju ne moš nit instalirat, a ovu Portabilnu pokreneš bez frke kaj budemo s tim onda ili i to ne valja mozda pa javi se u SAS pa im prijavi kvar onda dok imaš garanciju.