Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.129.422
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Koji je najbolji antivirusni program
logic kaže...

@siketa

Tvoji postovi su dugacki i puni filozofskih fraza cime samo pokazujes ironiju i vjerovatno prikrivas neznane. Moj post je prenosio iskustvo koje sam imao unazad 7 dana. A ne pada mi na pamet sada analizirati, uporedjivati i sl. Meni av sluzi za ono za sta je i napraljen a to je da me stiti od gamadi a ne da vodm filozofske rasprave o njemu. NOD mi daje ono sto mi treba. Instaliram ga i zaboravim na njega i nikad nista pokuio nisam. Nemam apsolutno nikakvu zastitu pored njega. Niti firewall niti sandbox niti WOT niti bilo sta drugo i vidi sta mi se desilo. Vjeruj ili ne lagane me boli neka stvar. Ja samo kazem da pored noda koji je cisti antivirus nikad nista proslo nije a pored cis-a koji ima valjda 20 nekih stavki zastite, nisam brojao proslo lagano 2 puta u 7 dana. Vjeruj ti njemu koliko zelis ali je tako bilo. Da ne govorim koliko je naporan sa onim pitanjima na koje 90% korisnika kompa ne zna pravilno odogovoriti i samim time se gubi njihov smisao. Koliko ljudi ce znati odgovoriti na pitanje da li zeli da dozvoli svchost pristupi nekoj dll datoteci?

A zasto imam krekan nod? Zato sto mi besplatna rjesenja ne daju zastitu koja mi treba i dusevni mir ne gnjaveci me beskrajnim pitanjima.

I ovim nepodrzavam piratski software cisto da se razumijemo ali isto tako ne prihavtam tvoje filozofiranje a vjerujem da ni tvoj soft nije 100% legalan.

Za tvoju informaciju, CIS je besplatan.

Dok god ne dokažeš što si rekao, smatram te laprdalom, blebetalom, trolom, neznalicom....

Onog trenutka kad daš link, screenshot, log ili bilo što drugo što dokazuje tvoju tvrdnju, ispričat ću ti se javno i platiti klopu+cugu.

Možeš bacit i video dokaz...još bolje....ako možeš.

Pretpostavljam da si slijedio naše upute o konfiguriranju......ako nisi, dovoljno je bilo staviti Proactive security i Untrusted za nepoznate fajle.

Još uvijek čekam podatke o konfiguraciji, imenu (linku) tog famoznog roguea, itd. Za sada ništa konkretno od tebe.

Izazivam te javno pred svima da dokažeš ono što si rekao.

ZIG ZAG
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 18:56 (siketa).
16 godina
neaktivan
Koji je najbolji antivirusni program

nod 32

avast

ili avg

koji da instaliram?

17 godina
siketa kaže...
Lazarus Long kaže...

Norton Internet Security 2011 je gotov i vec ga ima kao trial i kao OEM verzija. Svaka preporuka

Evo link na NIS 2011 OEM (90 dana)

Jel pali ona stara fora da se prije instalacije pomakne datum za par mjeseci unaprijed pa onda vrati po završetku?

Ili nakon 90 dana da pređemo na Aviru SS (promo 90 dana)?

https://license.avira.com/en/promotion-hylm9fbv7chaxs8zbl83

Ili da iskeširamo 70 baksa? BogatašŠutim

Avira daje svaka tri mjeseca takav promo, samo trebas znat di ga dobit pa kad istekne kljuc za 90 dana ubaciš novi za još 90. Onda prekticki imaš besplatno Security Suite non stop, darezljvi su u Aviri itekak Kaspersky tak nekaj nema nit pod razno nema šanse.CoolNevinašce

15 godina

Avast ili Aviru moja preporuka.

17 godina
nismo napravili pocetni stickani post sa svakojakim prijedlozima ,pa sad mozes citat 120strana shita :) ili pricekaj papagaje sa mamb,sas,wot,antivir solucijama.
ako u postu ne podrzavas misao nekih moderatora, to znaci da trolas! http://a.imagehost.org/0175/epic.jpg
15 godina
protjeran
logic kaže...

@razno

Kako bilo koja kompanja moze garantovati da ce njihov proizvod biti najbolji kad izadje? Kako znaju sta konkurencija radi, sta pisci virusa rade? To samo pokazuje koliko su (ne)ozbiljni.

pa kako sa sadašnjim rješenjem daju garanciju da od 500$ da se nećeš zaraziti virusom ako koristiš cis? ili 15.000$ da ti neće biti ukraden identitet? očito zato jer imaju loš proizvod, pa da ga na taj način prodaju, a konkurencija je toliko kvalitetna da im ne trebaju takve garancije.

17 godina
RaNzO kaže...
logic kaže...

@razno

Kako bilo koja kompanja moze garantovati da ce njihov proizvod biti najbolji kad izadje? Kako znaju sta konkurencija radi, sta pisci virusa rade? To samo pokazuje koliko su (ne)ozbiljni.

pa kako sa sadašnjim rješenjem daju garanciju da od 500$ da se nećeš zaraziti virusom ako koristiš cis? ili 15.000$ da ti neće biti ukraden identitet? očito zato jer imaju loš proizvod, pa da ga na taj način prodaju, a konkurencija je toliko kvalitetna da im ne trebaju takve garancije.

jel ti opće shvačaš  što si ti sada rekao?

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
17 godina
moje skromno objektivno misljenje je da je to na levelu 'sused jel to tomato'.ima tu onih malih sitnih zvjezdica i anexa.bas bih volio vidjet svjedocenja isplate novca na nekim neutralnim forumima.te sto ako je tajnica u tvrtki pustila nesto iz sandboxa umjesto da je poslala na analizu?sve vam je to 'ante niht darinka'.
ako u postu ne podrzavas misao nekih moderatora, to znaci da trolas! http://a.imagehost.org/0175/epic.jpg
15 godina
protjeran
xnight_hunterx kaže...

nod 32

avast

ili avg

koji da instaliram?

ako mora biti neki od navedenih, onda avast...ali ako ne mora, onda recimo avira. a ako ti nije problem cis, možeš njega isprobati, ovi koji govore da gnjavi pitanjima ga većinom nisu probali. firewall komponenta pita, jer svaki firewall mora pitati, ali su pitanja svedena na minimum. kad jednom pokreneš program više ne pita za ništa za njega...

ako su firewall i pitanja problem, onda možeš samo comodov antivirus instalirati. može se mjeriti s ostaim antivirusima, a u najnovijoj inačici ima cloud behavior blocker, a hips je standardni i od prije, a te dvije stvari su puno bitnije za sprječavanje zaraze od samog antivirusa...

15 godina
protjeran
mind_challenge kaže...
RaNzO kaže...
logic kaže...

@razno

jel ti opće shvačaš što si ti sada rekao?

ja znam što sam rekao, a shvaćaš li ti? :)

17 godina
neaktivan
siketa kaže...

...

Za tvoju informaciju, CIS je besplatan.

Dok god ne dokažeš što si rekao, smatram te laprdalom, blebetalom, trolom, neznalicom....

Onog trenutka kad daš link, screenshot, log ili bilo što drugo što dokazuje tvoju tvrdnju, ispričat ću ti se javno i platiti klopu+cugu.

Možeš bacit i video dokaz...još bolje....ako možeš.

Pretpostavljam da si slijedio naše upute o konfiguriranju......ako nisi, dovoljno je bilo staviti Proactive security i Untrusted za neprepoznate fajle.

Još uvijek čekam podatke o konfiguraciji, imenu (linku) tog famoznog roguea, itd. Za sada ništa konkretno od tebe.

Izazivam se javno pred svima da dokažeš ono što si rekao.

Kad sam ja rekoa da nije besplatan? I zaboli me neka stvar za sta ti mene smatras ;) A dok si cekao podatke mogao si vidjeti pod moj PC konfiguraciju a ostalo ces se nacekati jer nisima ni pisao da nekoga u nesto uvjeravam vec da prenesem svoje iskustvo pa neka drugi odluce. Ja vec jesam. I nisam skupljao dokaze za tebe vec sam vratio image i zaboravio na tvoj ljubljeni cis.

:)
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 18:34 (logic).
17 godina
neaktivan
logic kaže...

I nisam skupljao dokaze za tebe vec sam vratio image i zaboravio na tvoj ljubljeni cis.

Sto koristis sa imaging?

██████████████████████
17 godina
neaktivan

Sysem restore. Pogresno sam se izrazio.

16 godina
odjavljen
logic kaže...

No dobro, ne mora sve biti tako kako je sada ispalo. Gledaj, moguće (a vjerojatno je) da je defense+ detektirao taj lažni AV, a ti si kliknuo alow. A možda i ne. Ovako se ništa ne zna.

Za tebe i većinu je u svakom slučaju najbolje nekakvo kompletno riješenje poput NIS-a ili CIS-a.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 21:23 (kingmedo).
17 godina
neaktivan
logic kaže...

Kad sam ja rekoa da nije besplatan? I zaboli me neka stvar za sta ti mene smatras ;) A dok si cekao podatke mogao si vidjeti pod moj PC konfiguraciju a ostalo ces se nacekati jer nisima ni pisao da nekoga u nesto uvjeravam vec da prenesem svoje iskustvo pa neka drugi odluce. Ja vec jesam. I nisam skupljao dokaze za tebe vec sam vratio image i zaboravio na tvoj ljubljeni cis.

nije lijepo lagati, a ja sam siguran da lažeš, drugo NOD te nemože zaštititi od virusa, pogotovo ne od 0hours virusa, zadnji put kad sam gledao heuristika skupa sa generičkim definicijama mu je bila na 55% (ili slično vidjeti AV-comparatives za točne podatke) a to nikako nije dovoljno za 45% ostatka Smijeh, pogotovo zato što nema nikakve proaktivne zaštite (HIPS/BB) za razliku od CISa koji ni netreba AV da bi te učinkovito zaštitio

P.S. čemu spominjanje boli u nekoj stvari?

shameless Comodo evangelist
16 godina
neaktivan
kingmedo kaže...
logic kaže...

No dobro, ne mora sve biti tako kako je sada ispalo. Gledaj, moguće (a vjerojatno je) da je defense+ detektirao taj lažni AV, a ti si kliknuo alow. A možda i ne. Ovako se ništa ne zna.

Za tebe i većinu je u svakom slučaju najbolje nekakvo kompletno riješenje poput NIS-a ili CIS-a.

i to dva puta!?
e moj logic ,dekicu da ti grije noge i topli ča,j i is, a ne ovako s tim nodomSmijehNamigiva

17 godina
neaktivan

A sta cu kad vjerujem forumu ;)

Ja prenesem svoje iskustvo a ovdje me razapnu an krst, kazu kako lazem i sta sve ne ;)

17 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
logic kaže...

nije lijepo lagati, a ja sam siguran da lažeš, drugo NOD te nemože zaštititi od virusa, pogotovo ne od 0hours virusa, zadnji put kad sam gledao heuristika skupa sa generičkim definicijama mu je bila na 55% (ili slično vidjeti AV-comparatives za točne podatke) a to nikako nije dovoljno za 45% ostatka Smijeh, pogotovo zato što nema nikakve proaktivne zaštite (HIPS/BB) za razliku od CISa koji ni netreba AV da bi te učinkovito zaštitio

P.S. čemu spominjanje boli u nekoj stvari?

Lazem????????????????????????????????

Ajd dobro. Neka bude da lazem. 2 godine sam na ovom forumu i dozivim da me se zove lazovom jer sam prenio svoje iskustvo i apsolutno nista vise od toga. a sto se tice p.s. citaj siketove postove a sad i ovaj svoj pa ce ti biti jasno zasto. Nekako mi sve mirise da je vrijeme da se laganini oprostim od  ovog foruma. Previse je klinaca punih sebe i svog znanja i spremnih svakoga i za svasta prozivati raznoraznim nadimcima i epitetima. Cast izuzecima. A tebi gospodine (s)izgoreo necu iz kulture uzvratiti komplimentima ali ti malo kucnog odgoja ne bi bilo naodmet ako nista drugi iz postovanja prema godinama i stazu na ovom forumu.Al ok svako ima svoj nivo razgovora a ovo je definitivno nisko za mene pa cu anpustiti temu a vi i dalje govorite kako lazem i sl.

16 godina
neaktivan

šalu na stranu,pa zar nije netko prije jedno mj dana rekao da mu je fake av probio sve linije obrane na cis-u?

17 godina
neaktivan

Ma sigurno laze ;)

17 godina
logic kaže...

Ma sigurno laze ;)

ili nezna koristiti cis  Cool

17 godina
neaktivan

Zar se av treba znati koristiti? Koja je poenta kad 99 % ljudi nema pojma o tome? Instaliram nod, kazem mu ne pitaj me nista i zaboravim da ga imam. To tako treba da funkcionise. Da li bi ti instalirao cis ijednom svom frendu koji se ne kuzi u kompove?

17 godina
logic kaže...

Zar se av treba znati koristiti? Koja je poenta kad 99 % ljudi nema pojma o tome? Instaliram nod, kazem mu ne pitaj me nista i zaboravim da ga imam. To tako treba da funkcionise. Da li bi ti instalirao cis ijednom svom frendu koji se ne kuzi u kompove?

ne, ali sebi bih, cis je za napredne korisnike, frendovima koji se ne kuze instaliram clamav

16 godina
neaktivan

ja sam svima stavio aviru, i svi kompovi su čisti
na jednom gdje se skida nemilice,di koji toolbar,to maknem,i nema nikakvih problema

17 godina

ja sam mislio na one koje bas ne kuze nista osim otvorit mozzilu, naravno za ''normalne'' korisnike ide avira free + clamav + mbam i wot na borwser

15 godina
protjeran
logic kaže...

A sta cu kad vjerujem forumu ;)

Ja prenesem svoje iskustvo a ovdje me razapnu an krst, kazu kako lazem i sta sve ne ;)

Pa daj reci dečkima koji su to rogue AV prošli obranu CIS-a i stvari su riješene. Ovako su nepovjerljivi i to je sasvim O.K. Takva gamad se ne mogu samo tako lako zaboraviti. Ja CIS ne koristim ali vjerujem da je vrlo dobar do odličan internet security program. Koristim isto kao i ti NOD 32 AV 4 ( doduše  drugu verziju i plaćenu verziju ) i mogu se u potpunosti složiti sa izgorjelim što se tiče zero prijetnji i heurestice NOD-a.  

16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

ja sam mislio na one koje bas ne kuze nista osim otvorit mozzilu, naravno za ''normalne'' korisnike ide avira free + clamav + mbam i wot na borwser

pardon to sam zaboravio,svi imaju wot,jasno..i koriste firefox,podešen da briše cookije prilkom zatvaranja
ni mbam ni sas ne nalaze ništa

edit:i ono ne manje bitno,svi su prije toga očišćeni tameljito
       a tu di se skida  nonstop,instalira, tu je dodan clam
       i taj je čist mjesecima,ugašeni update,ne krpa se uopće

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 22:15 (seneka).
17 godina

:))

16 godina
neaktivan
torrente kaže...

:))

SmijehSmijeh dobro je da postoji ta mogućnost,td i hvala

17 godina

moram vas malo zahebavat.

kad ce se ova goveda prestat krivit..jel ovo ima neka utakmica na tv?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice