@siketa
Tvoji postovi su dugacki i puni filozofskih fraza cime samo pokazujes ironiju i vjerovatno prikrivas neznane. Moj post je prenosio iskustvo koje sam imao unazad 7 dana. A ne pada mi na pamet sada analizirati, uporedjivati i sl. Meni av sluzi za ono za sta je i napraljen a to je da me stiti od gamadi a ne da vodm filozofske rasprave o njemu. NOD mi daje ono sto mi treba. Instaliram ga i zaboravim na njega i nikad nista pokuio nisam. Nemam apsolutno nikakvu zastitu pored njega. Niti firewall niti sandbox niti WOT niti bilo sta drugo i vidi sta mi se desilo. Vjeruj ili ne lagane me boli neka stvar. Ja samo kazem da pored noda koji je cisti antivirus nikad nista proslo nije a pored cis-a koji ima valjda 20 nekih stavki zastite, nisam brojao proslo lagano 2 puta u 7 dana. Vjeruj ti njemu koliko zelis ali je tako bilo. Da ne govorim koliko je naporan sa onim pitanjima na koje 90% korisnika kompa ne zna pravilno odogovoriti i samim time se gubi njihov smisao. Koliko ljudi ce znati odgovoriti na pitanje da li zeli da dozvoli svchost pristupi nekoj dll datoteci?
A zasto imam krekan nod? Zato sto mi besplatna rjesenja ne daju zastitu koja mi treba i dusevni mir ne gnjaveci me beskrajnim pitanjima.
I ovim nepodrzavam piratski software cisto da se razumijemo ali isto tako ne prihavtam tvoje filozofiranje a vjerujem da ni tvoj soft nije 100% legalan.
Za tvoju informaciju, CIS je besplatan.
Dok god ne dokažeš što si rekao, smatram te laprdalom, blebetalom, trolom, neznalicom....
Onog trenutka kad daš link, screenshot, log ili bilo što drugo što dokazuje tvoju tvrdnju, ispričat ću ti se javno i platiti klopu+cugu.
Možeš bacit i video dokaz...još bolje....ako možeš.
Pretpostavljam da si slijedio naše upute o konfiguriranju......ako nisi, dovoljno je bilo staviti Proactive security i Untrusted za nepoznate fajle.
Još uvijek čekam podatke o konfiguraciji, imenu (linku) tog famoznog roguea, itd. Za sada ništa konkretno od tebe.
Izazivam te javno pred svima da dokažeš ono što si rekao.