Pozdrav!
Pokušavam uklonit taj trojan ali ne uspjeva mi. :-/
Malwarebytes ga nemre ni naći a Microsoft security essentials ga nemre pobrisat. Pola sata ga kao briše i onda baci error da nije moguće izbrisati ga.
molim pomoc!!
Pozdrav!
Pokušavam uklonit taj trojan ali ne uspjeva mi. :-/
Malwarebytes ga nemre ni naći a Microsoft security essentials ga nemre pobrisat. Pola sata ga kao briše i onda baci error da nije moguće izbrisati ga.
molim pomoc!!
Često direktno brisanje ne ide,zato je bolje rješenje,prvo mu dati naredbu da virus stavi u karantenu,a tek onda poslije ručno izbrisati..
Skini i skeniraj komp s TDSSKiller.
Takodjer skini RogueKiller i skeniraj i obrisi s njim.
Takodjer i onaj gore program HItmanPro (ako ne radi, prvo klikni i drzi LCTRL i onda pokreni HitmanPro).
BTW: radi se o nekom crvu (WORM) koji ti se siri preko USB-a pa provjeri i njih - KLIK
Eljudi, ne znam jel to isti virus ii nešto ali pokupio sam ono da mi sakrije podatke na sticku i prokaže samo prečac. Formatiranje sticka ne pomaže. Jel zna tko kako se to riješava ??
Eljudi, ne znam jel to isti virus ii nešto ali pokupio sam ono da mi sakrije podatke na sticku i prokaže samo prečac. Formatiranje sticka ne pomaže. Jel zna tko kako se to riješava ??
Naletio sam kod nekih ljudi na to. MBAM je otkrio neki crvić. U biti je virus bezopasan ali se ljudi uspaniče jer im posakriva datoteke.
Ovdje sam dao forumašu link na skriptu da se otkriju svi skriveni fajlovi na sticku.
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/virus-sakrio-dateoeke-memorijske/198399.aspx
Skinuo sam taj file i sada pokaže datoteke ali opet na kraju taj virus ih sakrije i jednostavno ne kužim kako ga se riješiti. Formatiram stick i ne pomaže, skenirao sam sa 6 programa i neki nađu nešto, neki ništa ali je virus i dalje očito tu !! jel tko to riješio nekako da ne formatiram C drive ??
Evo slika što nađe Malwarebytes. On ga nađe i onda kao obriše ali kad skeniram opet, opet ga nađe što zači da ne briše !!
Skinuo sam taj file i sada pokaže datoteke ali opet na kraju taj virus ih sakrije i jednostavno ne kužim kako ga se riješiti. Formatiram stick i ne pomaže, skenirao sam sa 6 programa i neki nađu nešto, neki ništa ali je virus i dalje očito tu !! jel tko to riješio nekako da ne formatiram C drive ??
Digni u safe modu i preskeniraj sve diskove, particije, stick...
Evo slika što nađe Malwarebytes. On ga nađe i onda kao obriše ali kad skeniram opet, opet ga nađe što zači da ne briše !!
Naravno nisi se sjetio da ti je taj virus i na računalu, pa ti pikneš USB i nebitno dali je formatiran ili ne, svejedno ćeš ga imat...
Istu situaciju sam imao i ja, najobičniji AV, scan svega, i upisat skriptu koja je par postova gore i problem je riješen. :)