Svchost.exe je poludio

poruka: 58
|
čitano: 18.291
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Svchost.exe je poludio

Pogledao sam slične teme ali nisam baš našao odgovore koji bi riješili moj problem.

Naime vjerojatno sam pokupio neki virus , jer do prije dan ,dva sve je bilo radilo dok nisam instalirao neki ip program.

Otada se je sve poremtilo, kompjuter mi se je usporio kad god se digne sustav. Nema veze sa internetom jer troši resurse i kad nije spojen.

Problem je u fajlu svchost.exe (host process for windows service) i imam ih u task menageru otvorenih jedno desetak ali samo taj prvi troši najviše resursa.

Taj IP program sam izbrisao.Probao sam sa Glary Utilities očisitit registry i sve ostalo , nešto je našao ali to nije bilo to. Ponavljam da nema veze s internetom jer šteka i pod ofline.

Ima tko kakav savjet kako maknut taj fajl koji usporava ? Da li bi pomoglo ako bi kompjuter vratio na stanje od prije 3 dana kad je bilo sve u redu... Imam win7.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 14:33 (LKR).
17 godina
neaktivan
RE: Svchost.exe je poludio
malwarebytes.com

skini ga...
sekniraj (quick scan)... postaj log vamo...

Zatim... ako si na visti ili win7, iskljuci windows defender...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
neaktivan
Svchost.exe je poludio

..da evo link za skidanje
koji imaš antivirus?

edit:no daj malo,trgni se,bar odgovori ako možeš,da li možeš normalno instalirati i pokretati aplikacije?

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 14:45 (seneka).
15 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
malwarebytes.com

skini ga...
sekniraj (quick scan)... postaj log vamo...

Zatim... ako si na visti ili win7, iskljuci windows defender...

Malwarebytes' Anti-Malware 1.46
www.malwarebytes.org

Database version: 5150

Windows 6.1.7600
Internet Explorer 8.0.7600.16385

19.11.2010. 14:43:18
mbam-log-2010-11-19 (14-43-18).txt

Scan type: Quick scan
Objects scanned: 140929
Time elapsed: 6 minute(s), 36 second(s)

Memory Processes Infected: 0
Memory Modules Infected: 0
Registry Keys Infected: 0
Registry Values Infected: 0
Registry Data Items Infected: 0
Folders Infected: 0
Files Infected: 0

Memory Processes Infected:
(No malicious items detected)

Memory Modules Infected:

Registry Keys Infected:

Registry Values Infected:

Registry Data Items Infected:

Folders Infected:

Files Infected:

----------------------------------------------

Nema, : (  prije bi volio da sam ga pronašao nego da ga nema... {#}

Ne znam ima preko 12 tih Svchost. koji se vrte... šta da radim...

Imam Avast i nije izdržao, sam sam kriv što sam skidao nešto što nisam trebao...

p.s. oprosti sto ti nisam odmah odgovorio,šteka mi sve...a vidio sam da si mi odmah odgovorio...pa sam instalirao taj program , međutim ni dalje ne radi...

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 14:49 (LKR).
17 godina
neaktivan
Zna se dogoditi da svchost poludi...

Imaš li antivirusni?

I da... iskljuci defendera...

vidim windows 7 je...
16 godina
neaktivan
Svchost.exe je poludio

koji antivirus imaš?
skini jošovaj portable skener,pa s njim quick scan

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 14:49 (seneka).
17 godina
neaktivan
Btw... ne znam hoce li pomoci...

ali evo linkic jedan... http://www.techspot.com/vb/topic53887.html

procitaj...
16 godina
neaktivan
Svchost.exe je poludio

sve je ok,ako mošeš napravi quick scan sa superantispywareom
ako ni on ništa ne nađe i pobriše,onda skini hijackthis 2 0 4,.i skeniraj,pa zalijepi taj njegov log ovdje u poruku
(do a system scan and save a log file)
nakon toga ćemo vjerovatno znati na čemu smo

15 godina
neaktivan

SUPERAntiSpyware mi je skenirao sve podateke nakon 25 minuta i našao je 39 kukija koje sam pobrisao i ništa mi se nije popravilo.

Sad prelazim na ovaj drugi dio hijackthis

pa ću vijdeti dali će to šta pomoći...

Nadam se  da ćemo uspjeti riješiti se gamadi .

16 godina
neaktivan
LKR kaže...

SUPERAntiSpyware mi je skenirao sve podateke nakon 25 minuta i našao je 39 kukija koje sam pobrisao i ništa mi se nije popravilo.

Sad prelazim na ovaj drugi dio hijackthis

pa ću vijdeti dali će to šta pomoći...

Nadam se  da ćemo uspjeti riješiti se gamadi .

ti cookiji su nula bodova,više nisam siguran o čemu se uopće radi
ajd daj još taj log od hijackthisa,da vidimo šta se vrti u pozadini

17 godina
neaktivan
Pa seneka jesi procitao ono sto sam ja stavio...

zna se dogoditi zbog xyz stvari da svchost poludi a niti jedan nije virus...
15 godina
neaktivan
Svchost.exe je poludio

Evo taj log.

-------------------------------------------------------------

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4
Scan saved at 15:37:45, on 19.11.2010.
Platform: Windows 7  (WinNT 6.00.3504)
MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.7600.16671)
Boot mode: Normal

Running processes:
C:\Windows\soundman.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashDisp.exe
C:\Program Files (x86)\Adobe\Acrobat 9.0\Acrobat\acrotray.exe
C:\Program Files (x86)\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe
C:\Program Files (x86)\Winamp\winampa.exe
C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\plugin-container.exe
C:\Program Files (x86)\Trend Micro\HiJackThis\HiJackThis.exe

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = C:\Windows\SysWOW64\blank.htm
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyServer = :
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName =
F2 - REG:system.ini: UserInit=userinit.exe
O2 - BHO: SnagIt Toolbar Loader - {00C6482D-C502-44C8-8409-FCE54AD9C208} - C:\Program Files (x86)\TechSmith\Snagit 10\SnagitBHO.dll
O2 - BHO: AcroIEHelperStub - {18DF081C-E8AD-4283-A596-FA578C2EBDC3} - C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelperShim.dll
O2 - BHO: Adobe PDF Conversion Toolbar Helper - {AE7CD045-E861-484f-8273-0445EE161910} - C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEFavClient.dll
O2 - BHO: MegaIEMn - {bf00e119-21a3-4fd1-b178-3b8537e75c92} - C:\Program Files (x86)\Megaupload\Mega Manager\MegaIEMn.dll
O2 - BHO: Java(tm) Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - C:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin\jp2ssv.dll
O2 - BHO: SmartSelect - {F4971EE7-DAA0-4053-9964-665D8EE6A077} - C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEFavClient.dll
O3 - Toolbar: Adobe PDF - {47833539-D0C5-4125-9FA8-0819E2EAAC93} - C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEFavClient.dll
O3 - Toolbar: Snagit - {8FF5E183-ABDE-46EB-B09E-D2AAB95CABE3} - C:\Program Files (x86)\TechSmith\Snagit 10\SnagitIEAddin.dll
O3 - Toolbar: @msdxmLC.dll,-1@1033,&Radio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\Program Files (x86)\Speed Video Splitter\msdxm.ocx
O4 - HKLM\..\Run: [avast!] "C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashDisp.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [Adobe Acrobat Speed Launcher] "C:\Program Files (x86)\Adobe\Acrobat 9.0\Acrobat\Acrobat_sl.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [Acrobat Assistant 8.0] "C:\Program Files (x86)\Adobe\Acrobat 9.0\Acrobat\Acrotray.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [AdobeCS4ServiceManager] "C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\CS4ServiceManager\CS4ServiceManager.exe" -launchedbylogin
O4 - HKLM\..\Run: [AdobeCS5ServiceManager] "C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\CS5ServiceManager\CS5ServiceManager.exe" -launchedbylogin
O4 - HKLM\..\Run: [ArcSoft Connection Service] C:\Program Files (x86)\Common Files\ArcSoft\Connection Service\Bin\ACDaemon.exe
O4 - HKLM\..\Run: [TrayServer] C:\PROGRA~2\MAGIX\MOVIE_~1\TrayServer.exe
O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files (x86)\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files (x86)\QuickTime\QTTask.exe" -atboottime
O4 - HKLM\..\Run: [Bonus.SSR.FR10] "C:\Program Files (x86)\ABBYY FineReader 10\Bonus.ScreenshotReader.exe" /autorun
O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\Windows\system32\NeroCheck.exe
O4 - HKLM\..\Run: [WinampAgent] "C:\Program Files (x86)\Winamp\winampa.exe"
O4 - HKLM\..\RunOnce: [Malwarebytes' Anti-Malware] C:\Program Files (x86)\Malwarebytes' Anti-Malware\mbamgui.exe /install /silent
O4 - HKCU\..\Run: [Google Update] "C:\Users\Igor\AppData\Local\Google\Update\GoogleUpdate.exe" /c
O4 - HKCU\..\Run: [SUPERAntiSpyware] C:\Program Files\SUPERAntiSpyware\SUPERAntiSpyware.exe
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [Sidebar] %ProgramFiles%\Windows Sidebar\Sidebar.exe /autoRun (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\RunOnce: [mctadmin] C:\Windows\System32\mctadmin.exe (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [Sidebar] %ProgramFiles%\Windows Sidebar\Sidebar.exe /autoRun (User 'NETWORK SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\RunOnce: [mctadmin] C:\Windows\System32\mctadmin.exe (User 'NETWORK SERVICE')
O4 - Startup: MagicDisc.lnk = C:\Program Files (x86)\MagicDisc\MagicDisc.exe
O8 - Extra context menu item: Append Link Target to Existing PDF - res://C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEFavClient.dll/AcroIEAppendSelLinks.html
O8 - Extra context menu item: Append to Existing PDF - res://C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEFavClient.dll/AcroIEAppend.html
O8 - Extra context menu item: Convert Link Target to Adobe PDF - res://C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEFavClient.dll/AcroIECaptureSelLinks.html
O8 - Extra context menu item: Convert to Adobe PDF - res://C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEFavClient.dll/AcroIECapture.html
O8 - Extra context menu item: E&xport to Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~2\MICROS~1\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~2\MICROS~1\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
O16 - DPF: {E2883E8F-472F-4FB0-9522-AC9BF37916A7} - http://platformdl.adobe.com/NOS/getPlusPlus/1.6/gp.cab
O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~2\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL
O23 - Service: SAS Core Service (!SASCORE) - SUPERAntiSpyware.com - C:\Program Files\SUPERAntiSpyware\SASCORE64.EXE
O23 - Service: ArcSoft Connect Daemon (ACDaemon) - ArcSoft Inc. - C:\Program Files (x86)\Common Files\ArcSoft\Connection Service\Bin\ACService.exe
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\Alg.exe,-112 (ALG) - Unknown owner - C:\Windows\System32\alg.exe (file missing)
O23 - Service: avast! iAVS4 Control Service (aswUpdSv) - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
O23 - Service: avast! Antivirus - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
O23 - Service: avast! Mail Scanner - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe
O23 - Service: avast! Web Scanner - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe
O23 - Service: ##Id_String1.6844F930_1628_4223_B5CC_5BB94B879762## (Bonjour Service) - Apple Computer, Inc. - C:\Program Files (x86)\Bonjour\mDNSResponder.exe
O23 - Service: Capture Device Service - InterVideo Inc. - C:\Program Files (x86)\Common Files\InterVideo\DeviceService\DevSvc.exe
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\efssvc.dll,-100 (EFS) - Unknown owner - C:\Windows\System32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\fxsresm.dll,-118 (Fax) - Unknown owner - C:\Windows\system32\fxssvc.exe (file missing)
O23 - Service: Firebird Server - MAGIX Instance (FirebirdServerMAGIXInstance) - MAGIX® - C:\Program Files (x86)\MAGIX\Common\Database\bin\fbserver.exe
O23 - Service: FLEXnet Licensing Service - Acresso Software Inc. - C:\Program Files (x86)\Common Files\Macrovision Shared\FLEXnet Publisher\FNPLicensingService.exe
O23 - Service: @keyiso.dll,-100 (KeyIso) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @comres.dll,-2797 (MSDTC) - Unknown owner - C:\Windows\System32\msdtc.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\System32\netlogon.dll,-102 (Netlogon) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: PnkBstrA - Unknown owner - C:\Windows\system32\PnkBstrA.exe
O23 - Service: @%systemroot%\system32\psbase.dll,-300 (ProtectedStorage) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\Locator.exe,-2 (RpcLocator) - Unknown owner - C:\Windows\system32\locator.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\samsrv.dll,-1 (SamSs) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\snmptrap.exe,-3 (SNMPTRAP) - Unknown owner - C:\Windows\System32\snmptrap.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\spoolsv.exe,-1 (Spooler) - Unknown owner - C:\Windows\System32\spoolsv.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\sppsvc.exe,-101 (sppsvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\sppsvc.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\ui0detect.exe,-101 (UI0Detect) - Unknown owner - C:\Windows\system32\UI0Detect.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\vaultsvc.dll,-1003 (VaultSvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\vds.exe,-100 (vds) - Unknown owner - C:\Windows\System32\vds.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\vssvc.exe,-102 (VSS) - Unknown owner - C:\Windows\system32\vssvc.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\Wat\WatUX.exe,-601 (WatAdminSvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\Wat\WatAdminSvc.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\wbengine.exe,-104 (wbengine) - Unknown owner - C:\Windows\system32\wbengine.exe (file missing)
O23 - Service: @%Systemroot%\system32\wbem\wmiapsrv.exe,-110 (wmiApSrv) - Unknown owner - C:\Windows\system32\wbem\WmiApSrv.exe (file missing)
O23 - Service: @%PROGRAMFILES%\Windows Media Player\wmpnetwk.exe,-101 (WMPNetworkSvc) - Unknown owner - C:\Program Files (x86)\Windows Media Player\wmpnetwk.exe (file missing)

--
End of file - 10263 bytes

16 godina
Svchost.exe je poludio

Ovo je naklapanje u prazno. Trebao je navesti KOJI je program instalirao kad su nastali problemi i kako ga je deinstalirao...Kolika su mu zauzeća procesora i memorije,možda je koji servis ostao koji uzrokuje problem itd..

www.hrphotocontest.com
15 godina
neaktivan

Jesam ali malo je prekomplicirano  za  mene...

16 godina
neaktivan

jesam,makar to nisam nikad vidio
vidićemo šta će reći log

17 godina
LKR kaže...

Jesam ali malo je prekomplicirano  za  mene...

Otvori Glary Utilites pa onda Optimize & Improve, pa Startap Manager i tam makni kvacice s ovih dole programa jer ti ne trebaju na Startapu.{#}

Run: [Adobe Acrobat Speed Launcher] "C:\Program Files (x86)\Adobe\Acrobat 9.0\Acrobat

Run: [Acrobat Assistant 8.0] "C:\Program Files (x86)\Adobe\Acrobat 9.0\Acrobat\Acrotray.exe"

Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files (x86)\QuickTime\QTTask.exe" -atboottime

Run: [NeroFilterCheck] C:\Windows\system32\NeroCheck.exe

Run: [WinampAgent] "C:\Program Files (x86)\Winamp\winampa.exe"

Run: [Google Update] "C:\Users\Igor\AppData\Local\Google\Update\GoogleUpdate.exe" /c

15 godina
moderator
Svchost.exe je poludio

Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files (x86)\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe"

to isto slobodno makneš

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
16 godina
neaktivan
Svchost.exe je poludio

ja bi napravio system restore na dan ranije prije instalacije tog softwarea,ma koji bio

15 godina
neaktivan
seneka kaže...

ja bi napravio system restore na dan ranije prije instalacije tog softwarea,ma koji bio

Probam , izgleda da mi je to zadnja slamčica...

16 godina
Svchost.exe je poludio

Što mu se događa s zadnjih 10-tak servisa po onome što je izbacio HijackThis???? Mislim da je sistem opasno oštećen..

www.hrphotocontest.com
17 godina
neaktivan
Jep... i ja isto to mislim...

ja bi na njegovom mjestu napravio cisti reinstall..
16 godina
neaktivan
LKR kaže...
seneka kaže...

Probam , izgleda da mi je to zadnja slamčica...

nije to ništa,to je uvijek opcija
@lkr - šta si to instalirao točno,da znamo izbjegavat

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 16:04 (seneka).
17 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...

Što mu se događa s zadnjih 10-tak servisa po onome što je izbacio HijackThis???? Mislim da je sistem opasno oštećen..

moguće da si je sa anti-malware programom nešto sprčkao

neki dan sam imao glavobolje sa jednim lapotopom na kojem je bio instaliran taj anti-malware (koji se gore spominje) i nisam nikako mogao instalirati web kamericu (da win xp nisu htjeli instalirati driver jer je nešto oštećeno u sustavu)

stvar je rješena reinstalacijm sustava

Dotičnom koji ima problem mogu samo dati par savjeta:

- uvijek pazi kaj instaliraš

- imaj kvalitetan AV (komercijalni po preporučam, jer 150 kuna za godinu nije neka svota da si navučeš sranja na komp) besplatni nisu loši, ali imaju često ograničenja (bez Flame za ovo molim)

- i kaj je navažnije ne experimentiraj previše sa postavkama u win ako nisi spreman ponovo reinstalirati.

16 godina
Svchost.exe je poludio

Ajd ti prvo si instaliraj process hacker pa da vidiš koji sve servisi rade u tom svchost.exe. To će ti jako pojednostavit stvari.

17 godina
neaktivan
Evo ja sam baš pogledao...

imam 8 SVCHOST procesa, ali vecina je 0%, osim jednog koji ide cak do 2%...

nesto je system, nesto je network a nesto je pak local...

vjerojatno ti jedan samo svchost ima CPU activity... koji?
16 godina
neaktivan

cmd > tasklist /svc . Dobiti ćeš popis servisa od pojedniog procesa, pa i svchost.exe. Pa možeš pojedinačno googlati servise koji ti nisu poznati..

15 godina
neaktivan
Svchost.exe je poludio

Program je invisible ip map, vjerojatno je u sebi imao neke viruse....

sam sam kriv što sam se motao po sumljivim stranicama...a ništa novo instaliranje...svjeŽIH  windowsA...

JEDVA PIŠEM.... HVALA SVIMA NA SAVJETIMA... ČUVAJTE SE VIRUSA... : )

AKO MOŽDA IMA JOŠ NEKI SAVJET NEKA GA DA...JER DANAS NEĆU FORMATIRATI...

16 godina
neaktivan
LKR kaže...

Program je invisible ip map,

. ČUVAJTE SE VIRUSA... : )

treba se čuvati takvih smeća od programa
inače stavi si wot na firefox,i pogledaj malo rejting samog programa i stranica s kojih skidaš

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 18:51 (seneka).
15 godina
protjeran
Svchost.exe je poludio

Reinstalacija Windowsa je gotovo uvijek najbolje rješenje, recimo u 99 % problema s malwareima ( nažalost ne i uvijek ). E pa sada ako si spreman kako kažeš na "ne odmah" reinstal onda odgovori da li možeš otvoriti neke antimalware stranice i da li s njih možeš preuzimati trial verzije. Da i slažem se da problemi sa Svchost ne moraju uzrovati malwarei. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 20:11 (BlackFoot).
15 godina
neaktivan
Svchost.exe je poludio

Vratio sam na stanje prije 3 dana i sve je okej sad. : )

Komp mi je bio poludio, miš mi je trzao i lijeva tipka kao da je bila zaglavljena. Za povratak na razdoblje unazad morao sam ugasiti sve antivirusne programe... eto pa možda pomogne kome ...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice