Instalirao sam navedeni program i sada procesor stalno pokazuje svoju aktivnost određenim postotkom zauzeća koji se penje i do 70% .Kao da program radi i kao firewall za spayware.Može li se to smanjit odnosno ima li kakvo uputstvo za pravilne ili standardne postavke?
Spy sweeper 2011
- poruka: 9
- |
- čitano: 2.348
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moja preporuka je, da ukloniš to rješenje. Ne nalazim u njemu ništa naprednije od rješenja koja su se dokazala kod korisnika i jako se puno koriste.
Jesi razmislio o Comodo Internet Security Free programu. Malo je zahtjevniji,ali pouzdan. Pokušaj.
Osim toga imaš Free Avast, Free Avira, te uz njih ponekad sve provjeriš Malwarebytes AntiMalware skenerom. Bilo bi dobro postaviti neki DNS.
Sve u svemu, odustani od toga sada.
Pretraživajući malo po internetu ovaj program smatraju među boljima za spyware pa sam zato kupio ovaj program .Prije njega sam imao counter spy bija je dobar pa sam tija malo prominit.
Možeš li pogledati u procesima koji proces najviše jede cpu? Zatim se može provjeriti koja mu je svrha i jeli potreban taj proces (možda se može živjeti i bez tog modula u programu). Možda vrši u zadano vrijeme neku kompletnu provjeru.
Najviše jede cpu proces SpySweeper.exe i kako sad to provjeriti koji je to proces(modul).
U donjem desnom kutu stalno izlazi poruka kako je blokirana internet komunikacija sa nekom određenom stranicom ili adresom.
Stalno izlaze te poruke iako ja ne surfam i firefox je zatvoren.
U donjem desnom kutu stalno izlazi poruka kako je blokirana internet komunikacija sa nekom određenom stranicom ili adresom.
Nažalost ja nisam upoznat sa mogućnostima tog programa i vjerojatno on vrši dosta toga u realtime-u. Kao što blokira pristup tom sajtu koji je od njegove strane potencialno opasan. Tako radi i velika većina ostalih rješenja. Pitanje je jeli taj modul od web zaštite podiže cpu.
Šteta, neznam što sve program ima, od guard modula,mail modula, web modula.
Ono mu je primarni exe, možda ih ima još. Klikni u takmng da pokaže procese od all users.
Žao mi je...google bi bio dobar sa upitom "spysweeper cpu usage".
Lijep pozdrav.
Za svaki slučaj proskeniraj računalo sa