Sound Windows XP..

poruka: 6
|
čitano: 5.874
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Sound, drivers - Windows XP..
PozZ!
Ovako, moj frend i ja smo na njegovom kompu podigli novi sistem (windows xp), jer je sa prethodnim imao mnogo problema. E sada smo pokusali instalirati drivere za graficku, ali izbaci error, pise da je drivere nemoguce instalirati, jer nisu kompatibilni sa hardverom. Pokusao sam i Ati-jeve i Nvidia drivere, ali isto opet gresku izbaci... U "everestu" sam nasao da je graficka integrisana - ATI RS690 Chipset..
Takodjer nema ni souda, zvuka, ne znam kako da vidim koje drivere triba da skinem sa interneta, postoji li mogucnos kako da to pogledam???
I koje drivere da instaliram na ovu graficku??

Hvala!! pozz
marko88
15 godina
neaktivan
RE: Sound, drivers - Windows XP..
marko88 kaže...
PozZ!
Ovako, moj frend i ja smo na njegovom kompu podigli novi sistem (windows xp), jer je sa prethodnim imao mnogo problema. E sada smo pokusali instalirati drivere za graficku, ali izbaci error, pise da je drivere nemoguce instalirati, jer nisu kompatibilni sa hardverom. Pokusao sam i Ati-jeve i Nvidia drivere, ali isto opet gresku izbaci... U "everestu" sam nasao da je graficka integrisana - ATI RS690 Chipset..
Takodjer nema ni souda, zvuka, ne znam kako da vidim koje drivere triba da skinem sa interneta, postoji li mogucnos kako da to pogledam???
I koje drivere da instaliram na ovu graficku??

Hvala!! pozz

Pokusao si drivere od nvidie instalirati na ati ?.. {#}

koja ti je maticna?

14 godina
neaktivan
Sound Windows XP..
pokusao sam zato sto nisu mogli od ati, maticna je Asus M2A-MX AMD, mozda moram od nje skinuti drivere pa instalirati, jer ovaj prijatelj nema cd-a od nje :)
marko88
15 godina
neaktivan
Sound Windows XP..

Evo tu skini sve drivere od te maticne i instaliraj.

http://support.asus.com/download/download.aspx

1. motherboard

2. socketAM2/AM2+/AM3

3. M2A-MX

onda pretraga i stavis win xp.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.2.2011 15:46 (mario1990).
14 godina
neaktivan
Sound Windows XP..
nastimao sam drivere za graficku.. Kako mogu nastimati sound, zvuk, jer ga nema? a nemam cd od drivera?
marko88
15 godina
neaktivan
Sound Windows XP..

Pa na istoj toj stranici sto sam ti dao imas i audio drivere skini realtek instaliraj.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice