Pozdrav, evo ovako, naime imam problem sa svakim USB-om koji stavim na svoj PC, naime očitava ga ko folder, ja u njega mogu ući(preko autoplaya-jer mi ponudi dvije opcije ulaska i obje su iste, ponudi mi ulazak preko internet explorera, e ako odaberem prvi-naglašavam da su oba ista-dakle ako odaberem prvi, onda me pita kojim programom želim otvoriti USB, a ako odaberem drugi koji je isti kao i prvi onda uđe normalno). E sad kakve to veze ima sa virusima?? Ima zato što komp na kojem otvaram te USB-ove ima intaliran AVG 8,5 free i on čim stavim usb očitava nekakvog trojanaca, dosad mi se to dogodilo sa 3 USB, a jedan od njih je bio MP3 a torjanac se nalazi uvijek, ali baš uvijek u E:/ime/moje ime exe./
to što tu piše ime,ne piše tu moje ime(zero cool) nego baš piše točno tako, piše samo ime...
A drugi komp na kojem sam otvarao na kojem je Avira, normalno ga je otvorio, a avira nije ništa pronašla, znači li to da ja imam virus u kompu ili AVG ponovno podhebava sa svojim positive false, ali što bilo da bilo, AVG je u vault sa 2 USB-a smjestio 6 tih trojanaca...
E ako je do AVG-a promjenit ću ga i stavit nešto drugo samo sad nisam siguran niti u jedan AV program...
I bilo bi lijepo ako netko možda zna zašto se to sve otvara poput foldera...Ako uspijem slike ću uploadat večeras, jer sada nisam kod kuće, ali bih vas molio pomoć...