Problem sa antivirus 2009 pomoć hitno!

poruka: 17
|
čitano: 3.228
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa antivirus 2009 pomoć hitno!!!!!!!!!!!!
pitanje

pomagajte.bratu se na neku foru instalirao antivirus 2009.više ga nemože uninstall,ni brisat. non stop mu hoće da kupi full verziju,a ima avg8.0.sad ni avg nemože da se updatea.a problem je i taj da mu se već neka maliciozna gamad nalazi unutra.pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Plač

početnik
17 godina

Skini Malwarebites-Anti-malware i smakni tu napast dosadnu trebalo bi ici bez problema program ti je besplatan!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
17 godina
protjeran

Virus, diskonecija s neta poželjna. Ako ste upareni prekinite sharing da i tebi ne dođe virus.

Onda bi trebali pokušati vidjeti kako se zove virus u task manageru(pod "Processes") i tada ga isključiti i brže bolje manualno obrisati.

Tek tada sa antivirusom napraviti full scan, a poželjno je i sa nekim anti spyware-om napraviti scan.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2009 17:25 (Mayales).
16 godina

zašto otvaraš dvije identične teme!?

edit: sad je ostala samo ova, ali bila je još i Brzo pomoć problem sa antivirus 2009 gabula do j!! koja je sada valjda obrisana

Hello World!
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2009 17:28 (jurluk).
17 godina
RE: Problem sa antivirus 2009 pomoć hitno!!!!!!!!!
jurluk kaže...

zašto otvaraš dvije identične teme!?

daj stvarno...bezveze natrpavas forum
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P MSN> leo_labin@hotmail.com
17 godina
leo_819 kaže...
jurluk kaže...

zašto otvaraš dvije identične teme!

Cudno nesto......
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P MSN> leo_labin@hotmail.com
16 godina

sličan problem ovdje:

Antivirus XP 2008 - antivirus ili virus         <<<  svakako pogledaj

Hello World!
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2009 17:31 (jurluk).
17 godina

Ljudi panicare bez veze pa treba mislit na zastitu prije pa onda nece bit problema i ne klikat svugde ko muhe bez glave no puno ljudi uopce zastitu i nema pa kad ih nekaj strefi onda ljudi pomagajte brze bolje!!!Šutim

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
16 godina
neaktivan
autorov komentar

oprosti stari odmah sam dao problem u prvoj opciji za prijavu problema a zatim sam vidio ovo sa sistemskom zaštitom,no da kažem samo da sam skinuo antimaleweare ili kako već ali ga nemogu instalirati kaže da nije win 32 nešto dll .probat ću sa task menagerom

početnik
17 godina

Cini mi se da ti imas jos i drugih problema s XP-om kako nije  za 32 bit pa od kud si ga skinuo evo ti njihov site. Tebi bi dobro doslo i jedno ciscenje registry-a a to mozes dobro napravit sa Glary utilities!!!Cool

http://www.glaryutilities.com/gu.html?tag=download

http://www.malwarebytes.org/

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2009 17:47 (rambox).
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Skeniraj sistem s Spybot Search & Destroy ja sam imao isti problem, sve ikone su mi nestale, nije mi dao poć na internet i jedino sam se uspio riješiti antivirusa 2009 kada sam skenirao sa Spybot Search & Destroyem.

Too late,my time has come, Goodbye everybody-I've got to go...
16 godina
neaktivan

udi u safe mode i izbrisi antivirus 2009....restartiras kompjuter i upres F8 i mora uci u safe mode.

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Skini Malwarebites-Anti-malware i smakni tu napast dosadnu trebalo bi ici bez problema program ti je besplatan!!!Cool

Uspješno skida, provjereno na dva PC-a.
MB ASUS P5K, C2D E6420, Radeon X1950PRO, DDR2 2GB 800MHz Transcend, 19"SamsungSM 932BF, Antec Sonata III-EC Midi
16 godina
neaktivan
autorov komentar

hvala ekipa stvar je riješena sa spybot-om.prava stvarčica.prvo sam probao sa spyhunter-om i još je u njemu prije downloada bilo prikazano kako lijepo miče antivirus 2009 samo je problem bio taj da ga moraš kupit.no nema veze sad je i ovo gotovo i još sam spybot-a odmah stavio na svoj komp.hvala!! Osmijeh

početnik
16 godina
neaktivan

Imao problem dosta puta...skineš free Malwarebytes' Anti-Malware , instaliraš , skeniraš , restartaš komp i problema više nema...treba znat..SmijehSmijehSmijeh

Cpu : Amd Athlon 4000+ Ram : 2 gb DDR2 ( 800mhz ) Kingmax HDD Seagate-Maxtor 160 gb Gainward Bliss 8800 gt 1 gb.. Mouse - Mx 518 Keyboard - G-15
16 godina
neaktivan
AVAST! Anti-virus

Skineš avast 4.8 pro i još avast!virus cleaner staviš sve na visoku osjetljivost (zaštitu) i siguran si da ti neče uči ni jedan virus.

Sam ti skenira,sam učitava internet stranice na kojim si ti,ako ta stranica ima samo jednu datoteku zaraženu reče ti "dali želite uči u ovu zaraženu stranicu"nešto što je virusno nemožeš nikako skinut nema šanse jedino ako ga pauziraš.Ja san 13.5.2008 skinuo nešto zaraženo pauziro sam ga i uspio san skinut ali kad sam ga opet startao odma mi je reklo da ima 4 trojanska konja i spyware i odma mi ga je izbrisao.NAJBOLJI ANTI VIRUS NE ZATO ŠTO JE BESPLATAN NEGO JE NAJJJJJJBOLJJJJIIII AVAST 4.8 PRO I AVAST!VIRUS CLEANER.

17 godina
neaktivan
RE: AVAST! Anti-virus
virus_cleaner kaže...

Skineš avast 4.8 pro i još avast!virus cleaner staviš sve na visoku osjetljivost (zaštitu) i siguran si da ti neče uči ni jedan virus.

Sam ti skenira,sam učitava internet stranice na kojim si ti,ako ta stranica ima samo jednu datoteku zaraženu reče ti "dali želite uči u ovu zaraženu stranicu"nešto što je virusno nemožeš nikako skinut nema šanse jedino ako ga pauziraš.Ja san 13.5.2008 skinuo nešto zaraženo pauziro sam ga i uspio san skinut ali kad sam ga opet startao odma mi je reklo da ima 4 trojanska konja i spyware i odma mi ga je izbrisao.NAJBOLJI ANTI VIRUS NE ZATO ŠTO JE BESPLATAN NEGO JE NAJJJJJJBOLJJJJIIII AVAST 4.8 PRO I AVAST!VIRUS CLEANER.

Lijepo od tebe kaj želiš pomoći, ali od pokretanja teme je prošlo nekoliko mjeseci.Osmijeh

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice