Otkrivanje IP adrese i posiljatelja maila

poruka: 40
|
čitano: 53.032
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Mozda ste kada culi za Cookies-e ili kolacice koje web stranice postavljaju na vasem kompjuteru,

pa to radi i bwin.com, gjde kazu: "By saving the access information in cookies during your entire visit to bwin,

we can continually use the displayed information to meet your needs (e.g. your language, your favourite sports, etc.)".

Zanci spremju pristupne podatke, tako da kad pri otvaranju novog accounta najvjerovatnije preko cookie-a skuze,

da se korisnik prije logirao na vec postojeci acc, a pretpostavljam da je zabranjeno imati vise od jednoga pa paze na to.

Znaci izbrisi cookies-e, otvoris novi acc i svaki put prije sto se ides logirati na neki drugi acc obavezno prije izbrisi cookies-e,

to bi trebalo/moglo pomoci. Ako ne postoji neki program od bwin-a koji je instaliran na racunalo, nema teorije da mogu

identificirati korisnika, ni preko ip-a (koji se mijenja), mac-a (nije dostupan browseru) ili drugih adresa kakvih god bili

te svakako nije potrebna promjena isp-a, jer i da se promijeni skuzit ce preko cookie-a ako netko ima vise accounta.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
15 godina
neaktivan
RE: Otkrivanje IP adrese i posiljatelja maila

Hvala ti drnde...probat cu napraviti novi account ovako kako si reka....

17 godina

Obavezno promijeni internet preglednik, ovo ti govorim iz programerskog iskustva. U par web aplikacija sam koristio spremanje u bazu podataka jedinstvenog identifikacijskog broja (sessionId) koji ostavlja internet preglednik pri prvoj posjeti web stranici, npr kada posjetitelj online kataloga odluči dodati neki proizvod u košaricu zajedno sa proizvodom se spremi i sessionID, nakon par dana posjetitelj se vrati na stranicu i vidi proizvode koje je odabrao... Posjetitelji mogu imati isključeno spremanje 'kolačića' u svom pregledniku, tako da spremanje podataka o posjetitlju putem kolačića nije baš najsretnije riješenje.  SessionID je različit za svaki preglednik, ako nadogradiš svoj preglednik mijenja se i njegov potpis na webu ;)

eto mislim da imas sada sve što ti treba :)

sʌǝ ɾǝ ʞɹǝunןo uɐodɐʞo :(
15 godina
neaktivan
Nix kaže...

Obavezno promijeni internet preglednik, ovo ti govorim iz programerskog iskustva. U par web aplikacija sam koristio spremanje u bazu podataka jedinstvenog identifikacijskog broja (sessionId) koji ostavlja internet preglednik pri prvoj posjeti web stranici, npr kada posjetitelj online kataloga odluči dodati neki proizvod u košaricu zajedno sa proizvodom se spremi i sessionID, nakon par dana posjetitelj se vrati na stranicu i vidi proizvode koje je odabrao... Posjetitelji mogu imati isključeno spremanje 'kolačića' u svom pregledniku, tako da spremanje podataka o posjetitlju putem kolačića nije baš najsretnije riješenje.  SessionID je različit za svaki preglednik, ako nadogradiš svoj preglednik mijenja se i njegov potpis na webu ;)

eto mislim da imas sada sve što ti treba :)

Također, tu su i razno-razni browser agent switcheri... Čisto da ne ostane ne spomenuto. Namigiva

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
15 godina
neaktivan

Veliko hvala svima....

15 godina
neaktivan
antisa7 kaže...

Veliko hvala svima....

K'o što bi logic rekao - samo lupaj tipku HVALA svima koji su ti pomogli. Eh, taj logic... Smijeh

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
17 godina
neaktivan

Sad ispade da ja patim za tim ;)

Ali ako su ljudi to implementirali steta da se ne koristi jer tako se dize rejting forumasima koji nesto znaju i zele pomoci za razliku od onih koji samo trolaju bezveze.

:)
15 godina
neaktivan

i obavezno javi jel ovo pomoglo, da i drugi znaju

15 godina
neaktivan

tribat ce mi 10-tak dana da se prijavim ,dobijem karticu itd....ali svakako cu javit ....

15 godina
neaktivan

evo me s dobrim vijestima....sve sam uradio kako ste mi rekli...resetira sam  modem ,prominio intern. preglenik, izbrisa cookies-e i prijavio se na novi account... vec 7 dana sve stima, nema problema....uspio  sam se logirati i na drugi account ali sam prije toga resetira modem da prominim ip adresu a koristio sam i drugi preglednik ...znaci ne mogu mi nista :)......VELIKO HVALA SVIMA KOJI SU SUDJELOVALI U OVOJ TEMI...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice