Opak virus :s

poruka: 11
|
čitano: 2.069
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Problemi su nastali prije par tjedana.. nisam bio siguran što je točno jer antivirusi nisu ništa našli (Kaspersky, AVG Free).

Task manager je onemogućen isto tako i sa regeditom i firewallom. Kad pokušam ući u safe mode računalo se restarta. Koristio sam linux u nadi da ću naći problem (clamAV i AVG korišteni).

Pokušao sam i sa ponovnim dizanjem sustava i nakon par minuta opet se isto dogodi.

Ne mogu instalirat antivirus jer bude ugašena instalacija. Kaspersky se instalira no ne može se pokrenit, avast se sam ugasi na samom početku instalacije.

Postajem očajan molim vas pomozite..

16 godina
neaktivan

Mozda Conficker... =o Probaj onaj Conficker eye chart

17 godina
neaktivan

Ovo bi moralo pomoć.

Razer_Copperhead
16 godina
neaktivan

@Proz0r: uopće ne želi otvorit njihov site... blokira virus sve AV stranice -.- :S

@Razer_Copperhead: Hvala na savjetu, pokušat ću pa javim

17 godina

Evo pa vidi je li Conficker u pitanju ako je postoji alat za njegovo uklanjanje i to se radi u cetri koraka samo prije procitaj upute na stranici tj pogledaj onaj video tamo, meni se cini da je to Rootkit a to je nezgodno za ocistit skinuo si nekaj kaj ne treba  neko smece od programa vjerojatno ili slicno nekaj!Cool

http://www.confickerworkinggroup.org/infection_test/cfeyechart.html

http://www.enigmasoftware.com/conficker_removal_tool_more_info.php

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2009 19:35 (rambox).
17 godina
neaktivan

Ako blokira stranice od AV to je jedan od simptoma Confickera. Skini od ESETA econfickerremover.exe i počisti računalo.

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2009 19:55 (Razer_Copperhead).
16 godina
neaktivan

e hvala na svemu... iako je pokušaj s pandom bio uspješan :D

16 godina
protjeran

da ne otvaram novu temu,dobio sam gamad neku i dok ju hocu maknut avirom kaze da je maknula, pokrenem scan opet prikaze isti problem i zablokira evo i slike..pomagajte

edit:nece mi ni sliku stavit..

"tko nedobije dobitak,dobije gubitak"...
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2009 10:46 (zokiN).
17 godina
neaktivan
RE: Opak virus :s
zokiN kaže...

da ne otvaram novu temu,dobio sam gamad neku i dok ju hocu maknut avirom kaze da je maknula, pokrenem scan opet prikaze isti problem i zablokira evo i slike..pomagajte

edit:nece mi ni sliku stavit..

Skini MalwareBytes Anti-Malware, instaliraj ga, napravi mu update i zatim skeniraj računalo s njime te bi on to trebao riješiti.
Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2009 10:55 (Razer_Copperhead).
16 godina
protjeran

rijeseno,hvala ...

"tko nedobije dobitak,dobije gubitak"...
16 godina

Taj malwarebytes si slobodno drzi na kompu kao dodatnu zastitiu kada ti je dosadno pa skeniras ali prije toga napravis i update

mozes i uet ccleaner odlican za ciscenje sistema!

Put my dick in your hands if you want play all day||It's peanut butter jelly time!!! :D
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice