NOD32 i . . . ? ? ?

poruka: 52
|
čitano: 12.484
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
NOD32 i . . . ? ? ?

koja je razlika između NOD32 Antivirusa i NOD32 Smart Security? ovaj drugi je nešto skuplji,šta ja dobijem s tim?tnx

17 godina
neaktivan
RE: NOD32 i . . . ? ? ?
Merlo kaže...

koja je razlika između NOD32 Antivirusa i NOD32 Smart Security? ovaj drugi je nešto skuplji,šta ja dobijem s tim?tnx

Dobiješ i firewall upitne upotrebljivosti...
17 godina
neaktivan
NOD32 i . . . ? ? ?

na win-u već 3 godine koristim samo NOD32 (i windows firewall) i nijedan jedini virus nije napao....

17 godina
neaktivan
NOD32 i . . . ? ? ?

Imao NOD32 (legit), i proslo neko njesra preko MSN-a, NOD32 je bio nemocan....stavio Avast skenirao racunalo prilikom boota i sve ocistio...NOD32 dugo nebu vidio moj PC  Smijeh, imam Avast i SpyBot S&D Namigiva  i linux proxy server  Smijeh

17 godina
neaktivan
NOD32 i . . . ? ? ?

Kombinacija Nod32 i SpySweeper-a je ultimativna zaštita.

(Još možeš staviti Threatfire)

Neophyte
17 godina

u mom slučaju..

nod32 kao antivirus, sygate firewall (ver. 5.5), i spybotS&D + SypwareTerminator ..

čisti winsi već godinama..

16 godina
neaktivan
NOD32 i . . . ? ? ?

Pozdrav zanima me misljenje za ESET  NOD32 Antivirus 4? Neodlučan

16 godina
neaktivan
NOD32 i . . . ? ? ?

ESET NOD32 Antivirus 4?  Neodlučan

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2009 19:00 (cola).
16 godina
neaktivan
cola kaže...

Pozdrav  sta mislite za ESET NOD32 Antivirus 4? Neodlučan

OK! ali uz to bi trebo još neki antispyware i firewall
Bio sam ljudsko biće dok nisam dobio ADSL!!!
16 godina
neaktivan

a malwarebytea i mozete li mi reci nesto vise o nod32 /4

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2009 19:06 (cola).
16 godina
neaktivan
cola kaže...

a malwarebytea

malwarebytes naravno to si stavi ali free verziju i uvijek prije skeniranja idi na update zatim skkeniraj, inače odličan program...
17 godina
neaktivan
CRonaldo kaže...
cola kaže...

a malwarebytea

malwarebytes naravno to si stavi ali free verziju i uvijek prije skeniranja idi na update zatim skkeniraj, inače odličan program...
 Super program za uklanjanje malware i spywarea, ali nema baš najbolju real time zaštitu.
Area-51 m15x
17 godina
NOD32 i . . . ? ? ?

Ako mislis kupit Nod 4 to je ok ali ako mislis koristit krekirani ili piratski  to zaboravi to nevalja uopce, onda bolje si instaliraj novu Aviru Free 9 koja sad ima i antispyware u sebi pa si uz Malwarebytes miran kaj se tice zastite zapravo uopce nema potrebe za kupovat zastitu bilo kakvu kad ima odlicnih besplatnih programa!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
16 godina
neaktivan
rambox kaže...

Ako mislis kupit Nod 4 to je ok ali ako mislis koristit krekirani ili piratski  to zaboravi to nevalja uopce, onda bolje si instaliraj novu Aviru Free 9 koja sad ima i antispyware u sebi pa si uz Malwarebytes miran kaj se tice zastite zapravo uopce nema potrebe za kupovat zastitu bilo kakvu kad ima odlicnih besplatnih programa!!!Cool

poslušaj njegov savjet i  miran si što se tiče zaštite, inače je majstor za te stvari....Smijeh
16 godina
neaktivan
NOD32 i . . . ? ? ?

ja godinama koristim samo nod32 i nemam nikakvih problema s virusima ili ista slicnim

I can't remember anything Can't tell if this is true or dream
16 godina
neaktivan
a zasto nije dobar krekirani
17 godina
cola kaže...
 jer ne cisti tako dobro kao licencirani, i neki put kad skines crackirani skines virus Belji se
Bolje ispasti budala nego iz aviona.
17 godina
neaktivan
cola kaže...
 Jer ne pronađe/propusti polovinu virusa i u cracku je virus, a u to sam se sam uvjerio kod prijatelja.

@ Bio je brži leo_819 u odgovoru.
Area-51 m15x
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2009 20:12 (Razer_Copperhead).
17 godina
NOD32 i . . . ? ? ?

Krekirani ili piratski NOD nema update kao normalan NOD koji se updejta svaki dan vec to kod njega nije dobro nikak ponekad nema updeta definicija po 10 dana pa i duze i tako to, a posto se antivirusi uglavnom oslanjaju na definicije po kojima nalaze viruse ako nema definicija  antivirus je u banani tj nevalja i ne stiti uopce i propusta svasta pa se zarazis zato ne krekirani NOD ili bilo koji drugi takav zastitni program!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
16 godina
neaktivan
NOD32 i . . . ? ? ?

nesto mi nije jasno ako sam ga skino na trijal 1mje  i nasao key i produzio ¨?

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2009 20:32 (cola).
17 godina
NOD32 i . . . ? ? ?

U tih mjesec dana koliko traje Trial za NOD on ce radit normalno a za ono poslije me uopce ne zanima tu je sve jasno sta ce bit i kako to sam ti napisao gore pa bi ti trebalo bit to jasno na piratiju zaboravi!!!Cool

16 godina
neaktivan
cola kaže...
 Kloni se fixeva(crackova) kad je u pitanju nod, ima tu puno boljih rijesenja. Ako te interesuje zasto?, javi mi se na p.m. pa cu pojasniti.

Don't be surprise when a crack in the ice appears under your feet
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice