koja je razlika između NOD32 Antivirusa i NOD32 Smart Security? ovaj drugi je nešto skuplji,šta ja dobijem s tim?tnx
koja je razlika između NOD32 Antivirusa i NOD32 Smart Security? ovaj drugi je nešto skuplji,šta ja dobijem s tim?tnx
na win-u već 3 godine koristim samo NOD32 (i windows firewall) i nijedan jedini virus nije napao....
Imao NOD32 (legit), i proslo neko njesra preko MSN-a, NOD32 je bio nemocan....stavio Avast skenirao racunalo prilikom boota i sve ocistio...NOD32 dugo nebu vidio moj PC , imam Avast i SpyBot S&D
i linux proxy server
Kombinacija Nod32 i SpySweeper-a je ultimativna zaštita.
(Još možeš staviti Threatfire)
u mom slučaju..
nod32 kao antivirus, sygate firewall (ver. 5.5), i spybotS&D + SypwareTerminator ..
čisti winsi već godinama..
Pozdrav zanima me misljenje za ESET NOD32 Antivirus 4?
ESET NOD32 Antivirus 4?
Pozdrav sta mislite za ESET NOD32 Antivirus 4?
a malwarebytea i mozete li mi reci nesto vise o nod32 /4
a malwarebytea
a malwarebytea
Ako mislis kupit Nod 4 to je ok ali ako mislis koristit krekirani ili piratski to zaboravi to nevalja uopce, onda bolje si instaliraj novu Aviru Free 9 koja sad ima i antispyware u sebi pa si uz Malwarebytes miran kaj se tice zastite zapravo uopce nema potrebe za kupovat zastitu bilo kakvu kad ima odlicnih besplatnih programa!!!
Ako mislis kupit Nod 4 to je ok ali ako mislis koristit krekirani ili piratski to zaboravi to nevalja uopce, onda bolje si instaliraj novu Aviru Free 9 koja sad ima i antispyware u sebi pa si uz Malwarebytes miran kaj se tice zastite zapravo uopce nema potrebe za kupovat zastitu bilo kakvu kad ima odlicnih besplatnih programa!!!

ja godinama koristim samo nod32 i nemam nikakvih problema s virusima ili ista slicnim

Krekirani ili piratski NOD nema update kao normalan NOD koji se updejta svaki dan vec to kod njega nije dobro nikak ponekad nema updeta definicija po 10 dana pa i duze i tako to, a posto se antivirusi uglavnom oslanjaju na definicije po kojima nalaze viruse ako nema definicija antivirus je u banani tj nevalja i ne stiti uopce i propusta svasta pa se zarazis zato ne krekirani NOD ili bilo koji drugi takav zastitni program!!!
nesto mi nije jasno ako sam ga skino na trijal 1mje i nasao key i produzio ¨?
U tih mjesec dana koliko traje Trial za NOD on ce radit normalno a za ono poslije me uopce ne zanima tu je sve jasno sta ce bit i kako to sam ti napisao gore pa bi ti trebalo bit to jasno na piratiju zaboravi!!!