Nod 32 ili kaspersky

poruka: 36
|
čitano: 15.425
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Nod 32 ili kaspersky

Iako si već kupio moram dati svoj sud. U 2 navrata sam korisio Kaspersky i oba put mi je komp zaštekao, a moram priznati da mi ni komp nije radio glatko. S druge strane, Nod32 mi radi vrlo glatko, i detektira sve što treba. Nod32 je mnogo bolji izbor za mene

There's no business like showbusiness
15 godina
neaktivan
Nod 32 ili kaspersky

HAhahahhaha,nisam ništa kupio=) Za sve sam našo seriale,tako da imam PRO hehheh...ovo imam sve imam sa serialom: Advanced SystemCare,Glary Utilies,Registry Mechanic,Power Suite i Kaspersky imam patch.

15 godina
neaktivan
Nod 32 ili kaspersky

Poslovno: NOD32 Business Edition 4.2

Imam srecu da koristim oba antivirusna rjesenja :) naravno ne na istom kompu. Na poslu imamo licencirani NOD32 Business Edition, trenutno u verziji 4.2, buduci da je sarolika lepeza racunala, (raspon godina 1998-2010) NOD se pokazao kao dobro rjesenje, vrlo malo resursa koristi (trosi), detekcija isto tako je ok. Dosta korisnika nikada ne cita sto pojedini av programi "govore" tako cesto korisnici u panici zovu da im je NOD javio da imaju virus, a stvarnost je drugacija - NOD je javio da je SPRIJECIO taj i taj virus da se naseli na racunalo. Tako da iz iskustva sa NOD32 AV-om mogu samo napisati rijeci pohvale. Naravno kvaliteta pojedinog av-a ovisi i o "kulturi" korisnika racunala. Nisam pobornik crackiranih programa, vec uvijek ili kupim originalni program ili nadem besplatnu zamjenu. Na netu se moze pronaci zilijun crackova za pojedine av-e, cesto su bas ti crackovi virusi koji onesposobe glavne odlike av-a i drze korisnika u uvjerenju da je sve OK.

Privatno: Kaspersky Internet Security 2010

Kasperskog sam poceo koristiti u verziji 2009, ubrzo nakon toga izasla je verzija 2010 koju otada koristim, i mogu reci da meni osobno vise "lezi" jer sam do u detalje postimao sve sto sam trebao, a svidja mi se i sto uvijek pri ucitavanja memory sticka sam ponudi da li da prije preskenira ili ne. SandBox je jos jedna opcija koja mi se svidja i koju se moze postimati da uvijek pokrece programe iz takvog okruzenja. Update antivirusnih definicija moze biti od 1 min pa na dalje iako nema potrebe za tim jer se svakih 1-2h izbacuju nove od strane Kasperskog.

Po meni KIS 2010 - NOD32 4.2 = 1:0 u korist Kasperskog

16 godina
neaktivan
RE: Nod 32 ili kaspersky
rossoneros kaže...

Ne znam koji je od ova dva programa bolji , pa recite što vi mislite . U svakom slučaju kupujem originalnog .

Da sam na tvojemu mjestu odbacio bi i KIS i NOD32,i stavio Aviru premium.

Ja imam Aviru premium,i mogu ti reci da ne usporava komp a zastita je optimalna,jedino me zivcira WebGuard koji neke stranice blokira zbog odredjenih ADSova.

Uz Aviru preporucam da instaliras SuperAntiSpayware, koji ce u kombinaciji s Avirom,biti vrlo jaka zastita.

Dok imam ovaj dvojac UOPCE nema gamadi!!! Cool

Sta avira propusti,ovaj blocka ako je virus..........

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
15 godina
neaktivan
Nod 32 ili kaspersky

Nemožeš reći čovjeku "odbacio KIS" jer to je ko da si mu reko makni AV program. Ako čovjeku paše neka ga ima,ionako je KIS jedan od najboljih,ako ne i najbolji. A to što je tebi KIS usporio komp to ne znaći da ne valja. Kaspersky je izuzetno dobar,a to što ti imaš loših iskustava ne znaći da nije dobar.

15 godina
neaktivan
RE: Nod 32 ili kaspersky
xZero kaže...

Ja imam Aviru premium,i mogu ti reci da ne usporava komp a zastita je optimalna,jedino me zivcira WebGuard koji neke stranice blokira zbog odredjenih ADSova.

Uz Aviru preporucam da instaliras SuperAntiSpayware, koji ce u kombinaciji s Avirom,biti vrlo jaka zastita.

Dok imam ovaj dvojac UOPCE nema gamadi!!! Cool

Sta avira propusti,ovaj blocka ako je virus..........

Ako te WebGuard živcira, u konfiguraciji postavi dotične stranice u Exclusion listu pa ti ih neće više prijavljivati.

MBAM je bolji od SAS-a, ali uz Aviru se preporučuje neki HIPS/BB (po mogućnosti nenametljiv) tipa ThreatFire.

On će zaustaviti što Avira propusti. SAS je isto rupa za 0-day malware jer se oslanja na definicije malwarea u svojoj bazi pa dok ga proizvođač ne updatea....Belji se

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice