Može li malvarbayts uklonit keyloder

poruka: 36
|
čitano: 9.472
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
RE: Može li malvarbayts uklonit keyloder
deadman kaže...
dejan1471 kaže...

25.1.2011. 20:15:39,C:\Windows\explorer.exe,11,Blocked ;Record keyboard input 25.1.2011. 20:17:13,C:\Program Files\SUPERAntiSpyware\SUPERAntiSpyware.exe,40,Blocked ;Opening process or thread for modify access 25.1.2011. 20:17:56,C:\Program Files\SUPERAntiSpyware\SUPERAntiSpyware.exe,38,Blocked ;Accessing to harddisk 25.1.2011. 20:17:57,C:\Program Files\SUPERAntiSpyware\SUPERAntiSpyware.exe,38,Blocked ;Accessing to harddisk 25.1.2011. 20:21:55,C:\Program Files\SUPERAntiSpyware\SUPERAntiSpyware.exe,38,Blocked ;Accessing to harddisk 25.1.2011. 20:21:56,C:\Program Files\SUPERAntiSpyware\SUPERAntiSpyware.exe,38,Blocked ;Accessing to harddisk

Sa ovim zadnjim programom izbacuje mi ovo

Jesi stisnuo Block ili? Mislim da nije za tebe punokrvni HIPS, već neki light, kao što je WinPatrol.

da stisnu sam block

dejanceeeeeeeeee
17 godina
neaktivan
moderator
dejan1471 kaže...

Netko mi je ukrao steam acaunt i ulazio na gmail(IP   adresa je iz Čilea)........

Jesu li ti Daemon toolsi legalni? Ako nisu ja bih se okladio da si popio virus prilikom krekanja tog, rekao bih, nepotrebnog programa.

Za mountanje koristiti PowerISO

A programmer is just a tool which converts caffeine into code
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.1.2011 21:30 (Lazarus Long).
16 godina
Lazarus Long kaže...
dejan1471 kaže...

Netko mi je ukrao steam acaunt i ulazio na gmail(IP   adresa je iz Čilea)........

Jesu li ti Daemon toolsi legalni? Ako nisu ja bih se okladio da si popio virus prilikom krekanja tog, rekao bih, nepotrebnog programa.

Pa postoji free varijanta Daemon toolsa. Daemon tools lite

Ja ovog lite koristim i nikakvih problema.

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, još 3 ih imam
14 godina
Jack Sparrow kaže...
Lazarus Long kaže...
dejan1471 kaže...

Pa postoji free varijanta Daemon toolsa. Daemon tools lite

Ja ovog lite koristim i nikakvih problema.

Toga i ja koristim

dejanceeeeeeeeee
16 godina
neaktivan
dejan1471 kaže...

25.1.2011. 20:15:39,C:\Windows\explorer.exe,11,Blocked ;Record keyboard input 25.1.2011. 20:17:13,C:\Program Files\SUPERAntiSpyware\SUPERAntiSpyware.exe,40,Blocked ;Opening process or thread for modify access 25.1.2011. 20:17:56,C:\Program Files\SUPERAntiSpyware\SUPERAntiSpyware.exe,38,Blocked ;Accessing to harddisk 25.1.2011. 20:17:57,C:\Program Files\SUPERAntiSpyware\SUPERAntiSpyware.exe,38,Blocked ;Accessing to harddisk 25.1.2011. 20:21:55,C:\Program Files\SUPERAntiSpyware\SUPERAntiSpyware.exe,38,Blocked ;Accessing to harddisk 25.1.2011. 20:21:56,C:\Program Files\SUPERAntiSpyware\SUPERAntiSpyware.exe,38,Blocked ;Accessing to harddisk

Sa ovim zadnjim programom izbacuje mi ovo

ako ćeš koristiti spyshelter kao dodatnu zaštitu,onda moraš biti spreman na njegove upite ,ako znaš šta instaliraš,pokrećeš i sl onda mu dozvoli i naredi da zapamti
što se tiče samih postavki mislim da ga treba ostaviti po defaultu
malo ga isprobaj pa vidi,vrijedi truda jer ćeš biti znatno sigurniji nego samo s besplatnim antivirusom bez proaktivne zaštite,bitno je da skidaš programe sa sigurnih stranica ,kao što su softpedia , cnet , majorgeeks ,a wot na browseru će ti dati neki uvid o potencijalno opasnim stranicama,a isto tako o sumnjivom softveru
superantispyware je legitimni program koji si ti svojevoljno skinuo sa sigurne stranice i nema ga potrebe blokirati,kad se naučiš na hips,u ovom slučaju na spyshelter (prva linija obrane) ne će ti više ni trebati
ako te pak previše davi i ide na živce, pošalji ga dođavola

..balkan macho boy is so hot
14 godina
Može li malvarbayts uklonit keyloder

Neka ostane nije teško ništa.Taman sam i steam vratio

dejanceeeeeeeeee
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice