prilikom paljenja kompa i dizanja winsa blicne mi neki mali crni ekrančić na desktopu i odmah se ugasi.
skenirao sam avirom i malwerbytesom i ništa mi nisu našli. molim vaše preporuke.
hvala svima!
prilikom paljenja kompa i dizanja winsa blicne mi neki mali crni ekrančić na desktopu i odmah se ugasi.
skenirao sam avirom i malwerbytesom i ništa mi nisu našli. molim vaše preporuke.
hvala svima!
Stavi log iz hijackthis ovdje.
da li bi combofix mogao pomoći
da li bi combofix mogao pomoći
Ne treba ti Combofix, kada niti neznaš jesi li zaražen. Stavi log od HijackThisa, pa ćemo vidjeti što dalje.
Prati ove preporuke i vidi šta ti se dešava prilikom bootanja. Negdje je problem u startupu, programu koi se diže zajedno sa Winzima i koi uzrokuje problem.
Isključi sve pa selektivno uključujuj jedan po jedan servis (aplikaciju/softver/program) dok ne vidiš koi izaziva nelagode.
Najprije probaj samo osnovne postavke da ti se samo dignu Winzi (diagnostic startup-apply-ok-restart)
Poslije idi na startup opciju i stisni disable all. Stisni apply-ok. Opcija General-selective startup.
Poslije na startup opciji uključuj (stavljaj kvačicu) jedan po jedan proram zasebno i idi opet na korak 2. selective startup-restart.
Tako sve dok ne počnu problemi i identificiraš aplikaciju koja te gnjavi.
Nju deinstaliraj.
sad sam skinuo nove definicije za malwarebytes i našao mi je nekog trojana i ja sam u ponuđenim opcijama izabrao brisanje
sad sam skinuo nove definicije za malwarebytes i našao mi je nekog trojana i ja sam u ponuđenim opcijama izabrao brisanje
Dobro. Sad resetiraj i vidi što će se dogoditi.
radim još jedan scan avirom i malwarebytsom
komp je otišao na pregled
jučer sam ubacio hjt i koliko sam ja vidio nije bilo ničega čudnog
onaj crni ekrančić se i dalje pojavljuje a komp je spor
obrisao sam ono što je našao ali sve je ostalo isto u pon mi stiže komp iz servisa