imam registrirani Microsoft Security Essentials sto kazete o njemu da ga zadrzim ili da si radije uzmem comodo? i recite mi jeli mogu radit njih 2 zajedno bez smetnji?
Microsoft Security Essentials
- poruka: 9
- |
- čitano: 1.475
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imam registrirani Microsoft Security Essentials sto kazete o njemu da ga zadrzim ili da si radije uzmem comodo? i recite mi jeli mogu radit njih 2 zajedno bez smetnji?
ne mogu radit zajedno,bilo bi besmisleno
ostavi ga,to je dobar av
Jedino da MSE-u isključiš rezidentnu zaštitu i koristiš ga samo kao skenera.
Jedino da MSE-u isključiš rezidentnu zaštitu i koristiš ga samo kao skenera.
to nema nikakvog smisla,zna se s čim se skenira
autoru teme:možeš probati staviti mali cloud clamav,pa imati nekakvu višeslojnu zaštitu,on bi se morao slagati s mse-om
Otkad se MSE registruje?
Otkad se MSE registruje?
Lapsus....čovjek vjerojatno misli na to da ima legalne Windoze pa samim time i uspješno instaliran MSE kroz proces validacije.
da
Otkad se MSE registruje?
Lapsus....čovjek vjerojatno misli na to da ima legalne Windoze pa samim time i uspješno instaliran MSE kroz proces validacije.
Instaliram i ja a nije mi win bas najlegalniji ;)
Instaliram i ja a nije mi win bas najlegalniji ;)
.......