Zanima me što je taj keylogger, imam kaspersky i on nađe neke keyloggere, pa me zanima što su oni. Evo slika: http://www.max-save.org/images/778689d.JPG
Jesu to neki virusi ili?
Zanima me što je taj keylogger, imam kaspersky i on nađe neke keyloggere, pa me zanima što su oni. Evo slika: http://www.max-save.org/images/778689d.JPG
Jesu to neki virusi ili?
a to ti je kao program neki (a moze bit i hardver) koji hvata
sve što ti pišeš na tipkovnici...i onda na taj način ti može
šifre koje upisujes drpit...to je eto seljacki receno na brzinu :)
Ne kužim....
a to ti je kao program neki (a moze bit i hardver) koji hvata
sve što ti pišeš na tipkovnici...i onda na taj način ti može
šifre koje upisujes drpit...to je eto seljacki receno na brzinu :)
samo da te nadodam. Ako imaš keyloggera na računalu čisti računalo što brže, neupisuj neke važnije lozinke dok se nerjesis loggera jer bi ti svi važniji tekstovi mogli doći u javnost (nevjerujem baš u javnost al u svakom slučaju će ti biti razotkriveni).
Ali to je samo u igricama, onim exe fileovima
Ne kužim....
Sve što piseš na tipkovnici i još mnogo toga ti se zapisuje u jednu tekstualnu datoteku koja može biti inkriptirana a i nemora, nakon nekog vremena ovisno o tome kako je isprogramiran logger ta se tekstualna datoteka šalje liku koji ti je poslao loggera i onda frka kada skuziš da nisi jedini koji znaš svoje lozinke
A da neki firewall instaliram??
različitim antivirusnim alatima skeniraj računalo i izbriši sav zlonamjerni softwere. ako neke datoteke koje AV-i prepoznaju kao opasnost nemogu izbrisati izbriši ih ručno putem programa Unlocker ili nekim drugim slicnim. nevjerujem da ćes morati koristiti ovo zadnje
Da li da instaliram nove Windowse??
Da li ej taj keylogger onda toliko opasan, i da li je meni neko onda hakirao komp? Ajde recite!!
Da li ej taj keylogger onda toliko opasan, i da li je meni neko onda hakirao komp? Ajde recite!!
pa dosta je opasan. on bilježi sve šti ti pišeš i to šalje na neku lokaciju preko interneta i taj koji to prima ima pristum svemu onome što si ti tipkao. tvojim korisničkim imenima, lozinkama itd. pogotovo je opasan ako se netko bavi internet bankarstvom
Izgleda da on to nađe samo u exe fileovim od igrica jer su to zapravo crackovi. Nema što drugo biti, jer sam skenirao komp sa svim i svaćim tako da nema što drugo biti.
On ti salje i scrennshotove tom koji ti je poslao keyloggerima sam se ja bavio jedno vrijeme testo ih kak rade i to i salje svaku tvoju lozinku sve chat logove (msn,yahoo itd.)ja sam ga uklonio s avirom free tako je najbolje i za svaki slucaj instaliras jos poslije s ashampoo antispyware 2 i skeniras
evo linkovi:
http://www2.ashampoo.com/webcache/html/1/product_2_0149___USD.htm
Najvjoravtnije si ga preko slike dobio jel se on moze stavit u svaki fajl skoro.
Cim si otvorio sliku on se instaliroa u system 32
Izgleda da on to nađe u svakom cracku, bar sam to saznao na drugim forumima tako da nevjerujem baš da su "pravi" kexloggeri.
Izgleda da on to nađe u svakom cracku, bar sam to saznao na drugim forumima tako da nevjerujem baš da su "pravi" kexloggeri.
nema veze - pravi ili fake, keylogger je keylogger i sam po sebi je opasan!
i tak da prestrase svoje korisnike da u svim crackovima svijeta ima keylogger ili neki virus et tvrtke koje rade igrice se trljat ruke :D
ma keyloggeri nisu više opasni ka nekad.baš zbog toga šta moraju priko interneta slat podatke koje su pokupili,izloženi su i antivirusima i firewall-ima.
Moraš se brinit jedino kupuješ nešto na netu ili imaš svoje stranice.sve ostalo je nadoknadivo.
Ako JEST keylogger onda je to 50% Ardamax Keylogger. Imas Ardamax Keylogger Removal Tool, koji brise sve logove i brise cijeli program (ako je tu).
Evo link : http://ardamax.com/download.html
Tu nadji ardamax keylogger removal tool, skini ga i pokreni na komp. Ako je tu, izbrisat ce ga. Ako nije onda je neki drugi.
Evo saznao sam da i kod drugih reagira na crackove, tako da mi nije ništa opasno.
Ako sam dobro vidio na tvom kompu su kaspersky antivirus i ad aware.
Dodaj obavezno Malwarebytes i ( ili) Superantispyware, obadva su free.Ne opterecuju komp i jako su efikasni kod raznih problema. Neznam koji imas firewall, ako je windowsov zamjeni ga sa Pc tools firewall (ovaj je najjednostavniji za rukovanje i jako dobar) ili comodo firewall.
Mozda ti je neko od frendova uvalio iz zezancije ...
Da li da instaliram nove Windowse??
DA SVAKAKO + FORMAT ja nevjerujem nijednom antivirusnom kad ude virus ili keylogger gotovo je nema tog programa koj ce te spasit oni kaj vele da su pobrisali samo bacaju krafne u oči
i promjeni sve vazne lozinke za svaki slučaj
DA SVAKAKO + FORMAT ja nevjerujem nijednom antivirusnom kad ude virus ili keylogger gotovo je nema tog programa koj ce te spasit oni kaj vele da su pobrisali samo bacaju krafne u oči
i promjeni sve vazne lozinke za svaki slučaj
Jel da... koja paranoja.... Ako razumiješ neke stvari, čitaš malo o načinu rada windowsa onda se možeš riješiti keylogera i virusa.... Uz dobre monitoring alate koji nadgledaju procese (npr: proces explorer), mrežni promet (npr: net limiter) i njuškanje po registrijima uz malo iskustva možeš se riješit svakakve gamadi koja prođe firewall i antivirusni.... Ne treba za svaku pizd**** radit format C:...
Previše si uživljen u HAKERE i mogućnosti ispalivanja tomahawka kroz terminal iz tvoje male sobice..... Opreznost da, ali paranoja nikako