Keepass

poruka: 7
|
čitano: 5.742
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Keepass

Kako da postavim ovaj program da mi pamti pass i username kad se ulogujem na neku stranicu?Instalirao sam ga i sta dalje?verzija 2.16.

ZELJKO
17 godina
neaktivan
Re: Keepass

Ako vec imas upisano u njemu svoje username i passworde koje koristis a kad si na nekoj stranici gdje trebas upisati te podatke napravis klik na polje za unos usernamea pa onda u Keepassu desni klik na entry za tu stranicu i odaberi Perform Auto-Type.

13 godina
neaktivan

Ja sam mislio da on to sam radi kad npr.idem na fb ukucam pass i on automatski je zapamti da nemoram ulazit u njega u ito kucat.jel ima neki takav program da sam zapamti 

ZELJKO
14 godina
neaktivan
Keepass

To pamti svaki browser Firefox,Chrome,Opera...

17 godina
neaktivan
Keepass

Keepass ti je vise kao sef gdje spremas sve usere i passove i pamtis samo jednu lozniku da ne moras za svaku stranicu ili account posebno pamtit pass ili svugdje koristit neki 1234.

13 godina
neaktivan

Pa znam to al mozeli se postavit da automatski zapamti lozinku da me nepita ono remember me pss naprimer ocu sestri da hakujem fb kada udje da se spremi lozinka nece ona klikat to remember pa da joj hakujem

ZELJKO
15 godina
neaktivan
zeljkozex kaže...

Pa znam to al mozeli se postavit da automatski zapamti lozinku da me nepita ono remember me pss naprimer ocu sestri da hakujem fb kada udje da se spremi lozinka nece ona klikat to remember pa da joj hakujem

Profulao si cijelu namjenu KeePassa. Znači poanta je u tome da ne izlažeš lozinke riziku već da ih spremiš u taj program upravo kako ih drugi korisnici ne bi mogli koristiti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice