Kaspersky PURE

poruka: 19
|
čitano: 12.801
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kaspersky PURE

Želim čuti vaše mišljenje o ovom superniornom Anti-Virusu (ili bolje rečeno: Ultimate Internet Security). Zanima me koliko vam usporava kompjuter i koliko traje dužina skeniranja. Sve što znate i želite reć o Kaspersky PURE-u napišite ovdje.

Hvala

17 godina
protjeran
RE: Kaspersky PURE

Evo može prvi ja? Mislim da je cijena od 100$ previsoka za bilo kakvo AV rješenje. Drugo, mislim da je Kaspersky postigao rejting kvalitetnog proizvođača AV-a tako da se nadamo da će tako i ostati. Treće, ipak je ovo jedan od noviteta ove godine pa se treba čekati i na odg ostalih proizvođača AV-a. I ovo:Bogataš.

sticky boredom with a book:S
15 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Evo može prvi ja? Mislim da je cijena od 100$ previsoka za bilo kakvo AV rješenje. Drugo, mislim da je Kaspersky postigao rejting kvalitetnog proizvođača AV-a tako da se nadamo da će tako i ostati. Treće, ipak je ovo jedan od noviteta ove godine pa se treba čekati i na odg ostalih proizvođača AV-a. I ovo:Bogataš.

Haha. Pa nema veze ak je 100$,ionak je predobar. :D (nezaboravimo da je tih 100$ za 3 PC za jednu godinu). Instaliraj trial i nađi trial resetter. xD.....

15 godina
protjeran

Pa ja ga koristim na svom kompu,i mogu reći da je odličan,ne uspori ga ništa,jedino što mi ide na živce ono njegovo non stop updateanje!

Top Budalaš
17 godina
protjeran

Heh možda možeš isključiti da šalje poruke na desk (da ne javlja ako razumiješ)Viče

15 godina
neaktivan
Top Budalaš kaže...

Pa ja ga koristim na svom kompu,i mogu reći da je odličan,ne uspori ga ništa,jedino što mi ide na živce ono njegovo non stop updateanje!

Zato i je najbolji AV današnjice....ili jedan od boljih ( da ne uvrijedim druge ako kažem da je najbolji)........

17 godina
protjeran

E ja ga dns instalirao malo da vidim kakav je i o čemu se radi. Nije mi baš poseban na prvi pogled ali to ćemo još vidit nakon triala... Sve u svemu interface je isti kao na KIS i KAV2010, pregledan je, update je bio malo spor, ali to možda samo dns poslje valjda neče bit, skenirao sam Quick Scanom oko 1 min traje, to je OK, večeras će još kad budem malo pročešljati cijeli sistem pa da vidim ako Avira i MSE nisu štogod propustili od ožujka, onda sam instalirao Win7. Nisam imao antispajver pa da vidim i to malo. Napravio sam ono preporučeno, apdejt, backup, parental ctrl postavke, sviđa mi se ugodan je za rad u svakom pogledu! Čini mi se na prvi pogled još nedorađen za cijenu 100$, ali o tom potom...Osmijeh

15 godina
neaktivan
Kaspersky PURE

Ma kažem,pravi Antivirus. Super mi je što kad ubacim stik pita me dal da skeniram jer mi je to jako važno posebice kad prije toga idem od kompa do kompa i ubacujem stik. Što mi je isto super je to da u postavkama ima da se naredi da kad nađe virus da ga automatski deleta,npr. ti ostaviš da skenira komp i odeš van,i on kad nađe nešto on ga obriše,a po dewfaultu on te pita šta'š s njim.....

15 godina
neaktivan
Kaspersky PURE

I ja sam stavio Kaspersky pure.Instalacija mi je protekla jako ljepo i jako dobro samo me je tražio da obrišem Superantispyware neznam zašto ali to sam deinstalirao i sve je ostalo prošlo dobro.Sustav nakon instalacije tj windowsi su mi se brzo podigli,update mi je dosta brzo proteko a skeniranje brzo skeniranje 1min a komplet 49 min.

Sviđa mi se što ima Baner blokadu tako da onih dosadnih reklama nema  a ni opasnih banera.

Probao sam ga malo testirati da vidim,pa budem javio kakva mu je detekcija.

Sve u svemu ocjena je 5 a sada kako tko voli.

Nije ni licenca za 3 kompjutera skupa ako se uzme s nekim,tako da je i to ok.

15 godina
neaktivan
TonyM kaže...

I ja sam stavio Kaspersky pure.Instalacija mi je protekla jako ljepo i jako dobro samo me je tražio da obrišem Superantispyware neznam zašto ali to sam deinstalirao i sve je ostalo prošlo dobro.Sustav nakon instalacije tj windowsi su mi se brzo podigli,update mi je dosta brzo proteko a skeniranje brzo skeniranje 1min a komplet 49 min.

Sviđa mi se što ima Baner blokadu tako da onih dosadnih reklama nema  a ni opasnih banera.

Zatražio te da makneš SUPERAntispyware zato što je Kaspersky PURE all-in-one security. Npr. da sad imaš NOD32 i želiš Kaspersky stavit i onda bi te zatražio da makneš NOD32 jer da instaliraš K. PURE i imaš NOD32 onda bi ti virus ušo bezproblema i onda bi tužio Kaspersky ili bi bio nezadovoljan Kaspersky-jem. ZAto su napravili da smiješ imat samo Kaspersky...

15 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...
TonyM kaže...

Zatražio te da makneš SUPERAntispyware zato što je Kaspersky PURE all-in-one security. Npr. da sad imaš NOD32 i želiš Kaspersky stavit i onda bi te zatražio da makneš NOD32 jer da instaliraš K. PURE i imaš NOD32 onda bi ti virus ušo bezproblema i onda bi tužio Kaspersky ili bi bio nezadovoljan Kaspersky-jem. ZAto su napravili da smiješ imat samo Kaspersky...

..da jasno mi je i to sam si sam mislio da ne treba pored njega Superantispyware...da a dali se mogu staviti slike tj dali ga treba podešavati ili sve stoji  nako kako je instalirano ili ipak treba kaspersky pure podešavati...pa ako tko ima slike neka stavi.......

15 godina
neaktivan
Kaspersky PURE

Evo samo ovo sa slika postavi sve ostalo možeš ostaviti.

Stavi ovako Stavi ovako
ovako ovako
i ovako i ovako
17 godina
protjeran

Meni komp sa Kaspersky PURE sporo boota. Normalno diže Windowse, ali kada dođe do log in (Welcome Screen u Win7) čeka jedno 30-tak sekundi da se pojavi desktop. Iako imam 3,25GB RAM-a? Kao što kolega gore kaže ne ovisi o memoriji kao kod njega koji ima 1GB i Nortona 2010. Inače zadovoljniji sam sa PURE-om kao cjelokupnim AV rješenjem. Malo sam prošao sve opcije od prve do zadnje, scan, tune-up browser, back-upovi, updates, password protection, i onaj po meni najbitniji dio Vulnerability Scan koji traži rupe u sistemu i onda na zahtjev korisnika popravlja! Našao je oko 10 vulnerabilities (slabih točaka) i Java Sunmicrosystems pogreške koje sam apdejtao.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.5.2010 10:03 (stoncin3).
15 godina
neaktivan
Kaspersky PURE

Da,zaboravoi sam to napomenuti. To je stvarno dobra opcija ali kad jednom staviš scan (Taj scan,neznam ni kak se piše...mislim da je volnerbility...xD.....ma znate na šta mislim) opet staviš za mjesec dana-dva. A ovo sa RAM-om se slažem. Mislim,Norton na nekim kompjuterima radi ko munja,dok na nekim sa 4 GB RAM-a radi ko kornjača kompjuter. Tako isto sa Kaspersky-jem...neznam razlog....ja imam 1.3 GB RAM-a i radi normalno,sve ok. Radi mi isto ko i NOD32,koji je poznat po brzini....

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.5.2010 11:27 (filipvk1000).
15 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...

Evo samo ovo sa slika postavi sve ostalo možeš ostaviti.

....ovo sam stavio ovako kako si napisao a update stavio sam ovako kako se na slici vidi...ako je pogrešno ti reci ja vratim na automacki ili je bolje ovako...

15 godina
neaktivan

Super! OStavi tako,tako je i najbolje. Samo pazi kada gasiš komp gledaj prvo jel Kaspersky apdejtuje ako apdejtuje nemoj ga prekinitnego čekaj da završi pa onda ugasi komp....

15 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...

Super! OStavi tako,tako je i najbolje. Samo pazi kada gasiš komp gledaj prvo jel Kaspersky apdejtuje ako apdejtuje nemoj ga prekinitnego čekaj da završi pa onda ugasi komp....

ok prijatelju to znam....sve mi je jasno.

15 godina
neaktivan
Kaspersky PURE

Tema Najbolji AntiVirus me potakla da prijedem i pokusam nove AV osim svog Nod32 4.Po onome sto se moze saznati iz rijeci proizvodaca da je stavrno superioran.Pa sam odlucia stavit ga na kusnju.Vecini je vrlo bitna cinjennica koliko RAM-a zauzme,ja sam primjetia blago povecnje od neki 30-50 Mb u odonosu na Nod32 4,ta razlika ostaje i kad skenira i kad ne,nazalost zaboravio sam izvuci koliko tocno memorije on sam povuce,uglavnom nece vam usporiti racunalo(nisam ga testira na nekim starim konfiguracijama).Odmah cu vam reci da su me sporedne funkcije dosta "odusevile".File Shredder,Data Backup & Restore ,Data Encryption,PC Security Tune-up sam nasao kao neke sporedne funkcije ali ipak potrebne jednom vakvom AV.ONO sto me blago razocaralo je funkcija "sandbox",mislim da se moglo jos to poboljsat,zasluzio je 90% u tom dijelu,ono gdje je PURE najbolji je dio za indetitet(bankovni racuni,accaunti...) nisam bas htio testirati taj dio pa vam prenosim sto sam procitao,sto se tice djela za Internet Security mislim da bi kao "superiroran AV" trebao imat mogcnost koji sardrzava Inernet Securty 2011 a to je Safe Surf technology,mislim da bi definitivno trebao imat to.Mene osobno Kaspersky me odusevio u Parental Control,pa sad posto nemam djece prijateljeva djeca sad imaju Kaspersky na kompjuteru i meni je-u majku,uglavnom roditelji koji su zabrinuti za svoje malisane mogli bi razmisliti o koristenju bas Kasperskajevog rjesenja(napomena Internet security ima tu mogucnost iako je nisam isprobao),dio koji mi se svida je Home Network Security vjerojatno meni najdrazi dio ,nudi two-way firewall i takoder nudi zastitu wi-fi,nazalost mnogi ovu funkciju nece nac prekorisnom ali oni koju imaju malu vecu kucnu mrezu i kojima je stalo da bude uredna odusevit ce se njome.Sto se tice detekcije gamadi pokusao sam tako da sam na jedan stick stavio manje opsnu gamad(njih 10 tocnije) odmah ih je blokirao naso do ti jednnog i upjesno uklonio doduse nisu bili neki ultra opasni je mi se bas i neigra sa njima.Nakraju mislim da je dobar AV ali bi trebo biti i bolji za dosta veliku cijenu od 100$[3 PC](ovdje jos i visa),posto AV dosta cesto mjenjamo i obnavljamo msilim da se uopce ne isplati i to mu je drugi ogroman minus onaj najveci minus koji mu je neoprostiv je da ima malo ili uopce nema nacina da se koristi bez placanja tih 100$.Eto to je bilo moje amatersko misljenje o PURU nadam se da ce bit o pomoci.

RazorNapster
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.8.2010 16:40 (Barnie).
14 godina
neaktivan
Kaspersky PURE kupnja licence

je li ima zainteresiranih za kupnju godišnje licence za Kaspersky Pure od 100$ za 3 PC-a ili možda više ako bude interesa? ja bih uzeo jednu licencu, pa bi mogli podjeliti troškove.

možemo se i na pm čuti.

lp

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice