Izasao Avast 5!

poruka: 162
|
čitano: 44.660
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Izasao Avast 5!

Početkom slijedećeg tjedna (ponedjeljak ili utorak) biti će dostupna verzija avast! 5.0.522.

Jedna od bitnijih novosti je i korisničko sučelje na hrvatskom jeziku.

Zamolili bi sve korisnike da se jave s komentarima oko prevedenog teksta.

Popis zastupnika u RH dostupan je na avast! web stranici.

http://avast.software.hr
16 godina
neaktivan
Meni Windows javlja da se Avast nije update-ao, ja ga idem updejtat, a on vrti i vrti i vrti ono, ali ništa.
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
Meni Windows javlja da se Avast nije update-ao, ja ga idem updejtat, a on vrti i vrti i vrti ono, ali ništa.

Koja verzija avast!-a je instalirana i da li je pretplata važeća?

http://avast.software.hr
16 godina
neaktivan
Je, registrirao sam se, a Avast je 5.
Probat ću poslije još koji put, sad nemogu, pa će valjda proradit.
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan
Izasao Avast 5!

Evo mene opet nakon dva tjedna, ali sada sa pohvalama.Smijeh

Nakon onoga restarta kojeg sam opisao zadnji put avast radi odlično, updatira normalno bez restarta i ne ometa u radu, a ostavlja dojam da smo dobro zaštićeni posebno onim glasovnim upozorenjem o update-u.

Još uvijek se ipak malo osjeti, pri pokretanju browsera ili aplikacija, da mu triba sekundu duže, ali to je možda bolje na windows 7 (ja imam xpSramim se).

Najbolje od svega je što sam nekih mjesec dana prije nego am instalirao avast primjetio da mi je procesor puno više u pogonu i da se laptop puno više grije, a venilator je počeo vrtiti i bučiti do ludilaPlač. U zadnjem postu sam se čudio da je avast nakon instaliranja našao samo jedan virusMršti se, a sada mogu reći jedan ali vrijedan, jer je taj virus izgleda bio glavni problem toga grijanja i usporenja rada. Kad je uklonio virus, sve se vratilo u normalu, grijanju ni traga, a ventilator se više praktički ne čujeSmijeh, iako smo bliže ljetu pa su i vanjske temperature veće (za šaljivce, nije krepa, radi, provjerenoBelji se), tako da mi sada nije ni problem ona sekunda duže za pokretanje aplikacija.

Dakle na kraju moj je prijedlog da ga isprobate.

Cool

16 godina
Izasao Avast 5!

Ja sam ga downloadowao i mogu vam reci da je odlican

17 godina
protjeran

Da. Samo pohvale vidim. A ja na Avira 10 Personal. Jer itko probao Professional Avasta 5? Ima tko licencu za Pro?Belji se

free speech for the dumbxD
16 godina
neaktivan
Izasao Avast 5!

Mislim da je Avira 10 free bolja od avasta 5 free po detekciji,i koliko sam skužio da je avast glomazan i usporava PC

17 godina
Izasao Avast 5!

Meni se avast čini boljim nego avira. Na laptopu je avira 10, na compu avast 5.

Uglavnom nema neke razlike.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
15 godina

Ja sam Aviru zamjenio Avast-om i mogu reći da mi je bolji. Nisam ga podigao (niti vidio sučelje) iz traya od instalacije i nema problema. Neupadljivo radi svoj posao.

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 15:16 (DamageHigh).
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Ja sam ga zamjenio Avirom i mogu reći da mi je bolji. Nisam ga podigao (niti vidio sučelje) iz traya od instalacije i nema problema. Neupadljivo radi svoj posao.

čekaj aviru si skinuo?
i nisi je dodatno podešavao?

15 godina
neaktivan
xfire kaže...

Mislim da je Avira 10 free bolja od avasta 5 free po detekciji,i koliko sam skužio da je avast glomazan i usporava PC

Avast 5 je dosta bolji od avire i više ne usporava komp dobro su ga sredili.

15 godina
seneka kaže...
DamageHigh kaže...

Ja sam ga zamjenio Avirom i mogu reći da mi je bolji. Nisam ga podigao (niti vidio sučelje) iz traya od instalacije i nema problema. Neupadljivo radi svoj posao.

čekaj aviru si skinuo?
i nisi je dodatno podešavao?

Krivo napisah..

Pogledaj opet moj post..

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
17 godina
Izasao Avast 5!

Imaju 3 stvari koje me kod AVASTA bodu u oči:

1. Kada izleti onaj zeleni vrag "virus database has been updated" i ona ženska to govori, nije to tako loše no taj zeleni prozorčić se nemiče jedno 10 sec nego ga moram na X gasit.

2. Registracija free verzije, ajme kao da su je namjerno sakrili i zakomplicirali.

3. Nema boot scana za 64-bitnu verziju windowsa

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
15 godina
Hyperion kaže...

Imaju 3 stvari koje me kod AVASTA bodu u oči:

1. Kada izleti onaj zeleni vrag "virus database has been updated" i ona ženska to govori, nije to tako loše no taj zeleni prozorčić se nemiče jedno 10 sec nego ga moram na X gasit.

Pa isključi si to. (vidi sliku)

Isključivanje prozora.. Isključivanje prozora..
...i zvuka ...i zvuka
16 godina
neaktivan
Svaka nova verzija avasta je sve bolja i bolja...
15 godina
neaktivan
Izasao Avast 5!

Potvrđujem! Imam star i slab kompjuter, ali Avast 5 radi odlično. Nikakvih problema s njim.

15 godina
neaktivan
Izasao Avast 5!

evo idem probat ga stavit, iako nemam problema sa avirom 10

SVI NA EREPUBLIK --- pokažimo tko smo mi Hrvati cijelome eSvijetu! Ako hoćeš pomoći eHrvatskoj javi mi na pm, ima nas dosta s foruma!
15 godina
neaktivan
Izasao Avast 5!

Avast 5 je odličan. Može se dosta podesiti i automatizirati. Aviru sam imo prije godinu i pol. Puno false positiva, a kad je trebala detektirati - nije.

Dvaput sam moro formatirat cijeli disk zbog virusa.

Odtad imam Avast free na shieldu, SuperAntispyware, i Malwarebytes za scan po potrebi.

Povremeno,kad sam na netu uključim full scan, i rijetko kad su nešto našli.

Stari avijatičar...
15 godina
neaktivan
Izasao Avast 5!

Pročitao sam negdje da je Avira Personal detektirala virus na stranici od 24 sata - kako to da nije Avira Premium Security Suite 10 ništa detektirala,a sve je na high? Sorry na off topic,ali mi je ovo stvarno čudno.

On topic:

Čuo sam da je nova verzija avast! Antivirusa odlična,kako sučeljem tako i detekcijom. Dali su poboljšali brzinu skeniranja u verziji 5? Znam da su prošle verzije skenirale po par sati,nisam ja koristio avast! ali moji prijatelji jesu i žalili su se,kao i neki bugovci...

15 godina

Brzina skeniranja se nije puno promijenila u novoj verziji Avasta, al meni to nije tolko ni bitno. Može skenirat kolko hoće, samo da mi nađe viruse.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
neaktivan
Izasao Avast 5!

Evo danas sam instalirao Avast 5 , pa pogledajte i usput skenirao

16 godina
neaktivan
Izasao Avast 5!

Meni ispod "Scan now" neka nicega osim slika... Jeli to neki bug ili...?

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.
15 godina
Izasao Avast 5!

Daj baci SS da vidimo...

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
neaktivan
Izasao Avast 5!

Evo za ljubitelje avast!-a pogledajte koliki samo ima avast! score a kolki Kaspersky i COMODO.. http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/results.php

15 godina
neaktivan
Izasao Avast 5!

ma AVAST je bezveze.Hvali se brzim skeniranjem,ali NE i preciznim.Ma najbolji je UBUNTU antivirusNamigiva

HRVATI su ZAKON
15 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...

Evo za ljubitelje avast!-a pogledajte koliki samo ima avast! score a kolki Kaspersky i COMODO.. http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/results.php

Fićo,

Matousec testira proaktivnu zaštitu.

Normalno da Avast ima slab rezultat jer je tek počeo razvijati svoj behavior shield.

Pogledaj samo Aviru, GData, AVG....ista stvar.

CIS i KIS su tu već starosjedioci.

http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/#introduction

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.6.2010 23:25 (siketa).
15 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...

A dal se toj stranici i tim testovima može vjerovati?

Stari avijatičar...
15 godina
neaktivan
johi bro kaže...
filipvk1000 kaže...

A dal se toj stranici i tim testovima može vjerovati?

Možeš vjerovati a i nemoraš ja osobno toj stranici vjerujem,tj vjerujem njihovim rezultatima testiranja...tako da svatko može sam odlučitiSmijeh

17 godina
odjavljen
Izasao Avast 5!

meni ovaj avast već dosadan sa stalnim skidanjem update-a...i sad neki dan pokrenem skeniranje i nakraju ništa ne pronađe

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice