Hidden objects pomoć

poruka: 12
|
čitano: 7.636
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Hidden objects pomoć

pozdrav ! avira mi je našla 4 hidden objects a kako se ne kužim evo ako može netko reć da li su harmless ili ih moram micati i ako da kako ? hvala unaprijed

evo šta piše

Start of the scan: 2. srpnja 2011.  09:10

Starting search for hidden objects.
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\ControlSet001\Control\Class\{4D36E972-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}\0015\Linkage\upperbind
  [NOTE]      The registry entry is invisible.
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\ControlSet001\Control\Network\{4d36e975-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\{2B07FAA1-8217-4E30-B5EC-FD4501E773BB}\Linkage\bind
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\ControlSet001\Control\Network\{4d36e975-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\{2B07FAA1-8217-4E30-B5EC-FD4501E773BB}\Linkage\route
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\ControlSet001\Control\Network\{4d36e975-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\{2B07FAA1-8217-4E30-B5EC-FD4501E773BB}\Linkage\export

The scan of running processes will be started
Scan process 'avscan.exe' - '76' Module(s) have been scanned
Scan process 'avscan.exe' - '30' Module(s) have been scanned
Scan process 'avcenter.exe' - '76' Module(s) have been scanned
Scan process 'IELowutil.exe' - '32' Module(s) have been scanned
Scan process 'UNS.exe' - '59' Module(s) have been scanned
Scan process 'jusched.exe' - '27' Module(s) have been scanned
Scan process 'avgnt.exe' - '58' Module(s) have been scanned
Scan process 'LMS.exe' - '29' Module(s) have been scanned
Scan process 'avguard.exe' - '67' Module(s) have been scanned
Scan process 'sched.exe' - '48' Module(s) have been scanned

Starting master boot sector scan:
Master boot sector HD0
    [INFO]      No virus was found!

Start scanning boot sectors:
Boot sector 'C:\'
Boot sector 'D:\'

Starting to scan executable files (registry).
The registry was scanned ( '147' files ).

Starting the file scan:

Begin scan in 'C:\'
Begin scan in 'D:\'

End of the scan: 2. srpnja 2011.  09:26
Used time: 16:22 Minute(s)

The scan has been done completely.

19964 Scanned directories
 170650 Files were scanned
      0 Viruses and/or unwanted programs were found
      0 Files were classified as suspicious
      0 files were deleted
      0 Viruses and unwanted programs were repaired
      0 Files were moved to quarantine
      0 Files were renamed
      0 Files cannot be scanned
 170650 Files not concerned
   1766 Archives were scanned
      0 Warnings
      4 Notes
 364213 Objects were scanned with rootkit scan
      4 Hidden objects were found

16 godina
neaktivan
Hidden objects pomoć

provjeri s još nečim: mbam hitman pro
ako oni kažu da si čist ne bi se s tim zamarao

14 godina
neaktivan
Re: Hidden objects pomoć

provjerio sa malware byteom i kaže da je sve čisto , valjda je u redu. hvala seneka .

15 godina
neaktivan
muggz kaže...

provjerio sa malware byteom i kaže da je sve čisto , valjda je u redu. hvala seneka .

Ako malwarebytes kaže da je ok još provjeri što ti je rekao seneka s Hitman pro...i nema problema...

http://slikaricaliky.weebly.com/
14 godina
neaktivan

i imam još jedno pitanje ,ovo mi je novi laptop i pred malo sam bio instalirao spybot jednom ga koristio i slijedeći put kad sam upalio komp javio je da neki software ili hardware radi probleme i da to mora riješit, kad se restartao sve je bilo na mjestu ali spybota nema odnosno izbrisan je , sad na drugom laptopu imam plaćeni nod 32 i spybot i nikad problema , da li netko zna u čemu može biti kvaka , odonda nisam ponovno instalirao spybot , da li to avira možda zajebava ili ne neka druga caka , sistem je windows 7 64 bit , hp g62 i5, 4gb ram ,500 gb hdd

hvala unaprijed.

14 godina
neaktivan

znači nije dovoljan malwarebyte , ne da mi se baš nakrcavat komp sa svim tim antivir softverima ali ako kažete da je to baš potrebno ćemo probat

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 11:15 (muggz).
15 godina
neaktivan
muggz kaže...

znači nije dovoljan malwarebyte , ne da mi se baš nakrcavat komp sa svim tim antivir softverima ali ako kažete da je to baš potrebno ćemo probat

To s nodom ako je orginal ključ ok ali taj spybot makni njega malwarebytes što gažu pojede za večeru.Nečeš ničim nakrcati kompjuter malwarebytes ,Superantispyware i Hitman pro samo su ti skeneri.Znači s njima nakon nekoga vremena proskeniraš i počistiš ako što Nod propusti i to ti je to.Oni nisu stalna zaštita nego dodatna tj pomoč tvome nodu.Ataj spybot makni to je nepotrebno pored ovih{#}

I još nešto pored noda stavi si Wot da znaš koje su stranice sigurne a koje ne i biti češ dugo miran..s kompjuterom

http://www.mywot.com/

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 11:23 (TonyM).
14 godina
neaktivan

nod imam plaćeni već par godina obnavljam licencu i zadovoljan sam ali ovdje je riječ o drugom novom laptopu di ima avira free i stavio sam malware jer mi je avira našla 4 hidden objects , znači na ovom kompu nemam spybot , staviću još taj hitman pro pa da vidimo što kaže, uzeću licencu za nod i za novi komp ali moram čekat da obnovim obadvije u šutu radi popusta zato sam stavio tu aviru, možda sam trebao avast ali dat ću joj šansu, uglavnom hvala na pomoći

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 11:25 (muggz).
15 godina
neaktivan
muggz kaže...

nod imam plaćeni već par godina obnavljam licencu i zadovoljan sam ali ovdje je riječ o drugom novom laptopu di ima avira free i stavio sam malware jer mi je avira našla 4 hidden objects , znači na ovom kompu nemam spybot , staviću još taj hitman pro pa da vidimo što kaže, uzeću licencu za nod i za novi komp ali moram čekat da obnovim obadvije u šutu radi popusta zato sam stavio tu aviru, možda sam trebao avast ali dat ću joj šansu, uglavnom hvala na pomoći

Po meni ostavi Aviru na tome laptopu.Jel avira ima dosta dobru detekciju ali nije svemočna kao i nod i nevjerujem da je kriva za zarazu laptopa nego tko zna što je prošlo a da nije zaustavila.Tako i kod noda nemora značiti što se plati da je 100% sigurno toga nema svaki ima svoje mane i prednosti.Mislim da je danas nepotrebno kupovati licence kad ima dosta dobe besplatne zaštite no to je moje mišljenje svako ima svoje razloge.Po mome ostavi Aviru free stavi malwarebytes i Superantispyware i snjima i s Hitman pro ponekad skeniraj i to je to.Vodi računa da ti Avira skine svjež update svaki dan.A na brosver stavi Wot i vidječeš da češ imati manje problema i pare če ti ostati u đepu {#}

14 godina
neaktivan

thnx, poslušat ću savjet

15 godina
neaktivan
muggz kaže...

thnx, poslušat ću savjet

Ok to je na tebi.Samo što se tiče Avire ili Avasta prednost dajem Aviri zbog detekcije ali avast free ima ono što Avira free nema ali po meni Avirina je detekcija bolja.Samo kod Avire zna biti fals tj krivo prepozna nešto što nije virus ali toga ima kod svih.Eto na tebije da dalje radiš a ako zapne tu smo za pomoč{#}

14 godina
neaktivan

uglavnom skenirao i sa hitman pro , kaže all clean .

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice