Greska pri instalaciji kaspersky

poruka: 5
|
čitano: 1.078
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Imo sam NOD32 i skinuo kaspersky internet security 2010 i kad idem instalirat tvrdi da je naso nod32 fajl i odbija instalirat kaspersky , a ja sam sve obriso od nod32 cak i u registry-u

Moze mi ko pomoc??

slika: http://img714.imageshack.us/img714/6929/88095970.png

Nobody is perfect, well i am Nobody i'm Perfect :P
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 21:20 (GameHero).
16 godina
neaktivan

Jesi nakon deinstalacije NOD-a restartao komp?

Vjerojatno je još aktivan NOD-ov scanner koji će se uklonit tek nakon deinstalacije NOD-a i restartanja računala.

World Championships: 7, GP started: 264, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,415
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 21:36 (F1-IVO).
16 godina
odjavljen
RE: Greska pri instalaciji kaspersky
GameHero kaže...

Imo sam NOD32 i skinuo kaspersky internet security 2010 i kad idem instalirat tvrdi da je naso nod32 fajl i odbija instalirat kaspersky , a ja sam sve obriso od nod32 cak i u registry-u

Moze mi ko pomoc??

slika: http://img714.imageshack.us/img714/6929/88095970.png

i meni je tako bilo s avg-om... uglavnom na kaspersky.com ima neki malo alatic koji ti skenira komp i brise te neke ostatke od drugih AV.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan

nod je poznat po "žilavosti" kod deinstalacije,mislim da ga alat s ove stranice uspješno miče s kompa

14 godina
neaktivan
RE: Greska pri instalaciji kaspersky

Uspio sam hvala svima na odg... instaliro sam opet nod32 i uninstaliro sam ga i opet resetiro komp... uspjesno sam instaliro kaspersky i odlican je :D          

Nobody is perfect, well i am Nobody i'm Perfect :P
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice