Imo sam NOD32 i skinuo kaspersky internet security 2010 i kad idem instalirat tvrdi da je naso nod32 fajl i odbija instalirat kaspersky , a ja sam sve obriso od nod32 cak i u registry-u
Moze mi ko pomoc??
Imo sam NOD32 i skinuo kaspersky internet security 2010 i kad idem instalirat tvrdi da je naso nod32 fajl i odbija instalirat kaspersky , a ja sam sve obriso od nod32 cak i u registry-u
Moze mi ko pomoc??
Jesi nakon deinstalacije NOD-a restartao komp?
Vjerojatno je još aktivan NOD-ov scanner koji će se uklonit tek nakon deinstalacije NOD-a i restartanja računala.
Moze mi ko pomoc??
i meni je tako bilo s avg-om... uglavnom na kaspersky.com ima neki malo alatic koji ti skenira komp i brise te neke ostatke od drugih AV.
nod je poznat po "žilavosti" kod deinstalacije,mislim da ga alat s ove stranice uspješno miče s kompa
Uspio sam hvala svima na odg... instaliro sam opet nod32 i uninstaliro sam ga i opet resetiro komp... uspjesno sam instaliro kaspersky i odlican je :D