Ess 4.0.474

poruka: 2
|
čitano: 1.116
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Eset smart security 4.0.474

Jučer sam kupio originalni ESS pa me zanima kakav je firewall kod njega i jel ovo dobra zaštita? Koristio sam i prije NOD no crackani i nisam se više s time htio zezati pa sam nabavio original. Uz to još imam C cleaner, Malwarebytes, A squared i Glary utilities. Puno hvala

15 godina
neaktivan
RE: Eset smart security 4.0.474
Stefbbb kaže...

Jučer sam kupio originalni ESS pa me zanima kakav je firewall kod njega i jel ovo dobra zaštita? Koristio sam i prije NOD no crackani i nisam se više s time htio zezati pa sam nabavio original. Uz to još imam C cleaner, Malwarebytes, A squared i Glary utilities. Puno hvala

...po mome ako pitaš mišljenje bolje da si uzeo Eset Nod32 antivirus bez Firewalla,jer manje bi te koštalo a Firewall si mogao uzeti neki besplatni kao comodo ili outpost....

No dobro je ,što imaš orginal i on če ti super raditi samo si malo više platio Ess ali sad je gotovo!!!

Vjerujem da češ biti sadovoljan s njime vidječeš!!!!!!!Smijeh

Imaš tu na forumu nekih linkova pa možeš vidjeti rezultate i na kojem je mjestu Ess.....!!!

Da sam na tvome mjestu izbacio bi taj A squared a ovo drugo ostavio jer mislim da ti je on dosta težak i nema potrebe ,no najbolječeš sam znati što ti je dobro!!!!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice