Dsc02010204 jpg exe

poruka: 12
|
čitano: 1.819
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dsc02010204 jpg exe

danas sam od frenda na msn-u dobil neki link myspasees.net i bla bla bla dalje, i kliknul sam i skinul sam to i otprl jer nisam videl da ima i onaj EXE dodatak nego sam videl samo da je slika. i otprl sam to i od onda sranje

kad sam u msnu onda šalje drugima to i zatvara mi prozore od msn i blokira ga.

skeniral sam kompa odma s nortonom i ništ nije našel!! ništ!!

zna možda neko kak to srediti???

16 godina
RE: Dsc02010204 jpg exe
to ti je sto posto neka gamad. skeniraj komp sa avirom i Spybot search and destroy, očisti sa cclenarom i tuneup-om
16 godina
neaktivan

pa skeniral sam ga ja odma s norton i on nije ništ ništ našel

16 godina
neaktivan

Ipak probaj i sa ostalim programima koje je Jurluk naveo.

16 godina
neaktivan

sve sam počistil i s ccleanerom i ništ i dalje mi šalje gluposti okolo prek msn-a

17 godina
Dsc02010204 jpg exe

1. Ako se radi o nekom sasvim novom virusu, antivirusni programi ga neće prepoznati i stoga pokušaj i s drugim antivirusnim programima. Možda ga neki prepozna.

2. Ako se već tvoje računalo zarazilo, ne moraju se zaraziti i računala svih tvojih prijatelja, pa ako već moraš biti na internetu i ne možeš ga spriječiti da tvojim prijateljima čije adrese imaš u   msn-u šalje poruke koje sadržavaju zloćudni kod, barem pošalji ljudima mail ili SMS da ne otvaraju poruku koju su dobili od tebe, odnosno koju je taj virus njima poslao u tvoje ime.

16 godina
neaktivan
cnys kaže...

sve sam počistil i s ccleanerom i ništ i dalje mi šalje gluposti okolo prek msn-a

http://www.threatfire.com/download/  deinstaliraj te virusne i anti spy programe što imaš.......  instaliraj ovo i skeniraj comp... siguran sam da će riješiti to!!!!
Nijedno pravilo bez iznimke!!
16 godina
prvo deinstaliraj msn sa revo uninstallerom, jer onda neće ostati ništa nakon njega, pa počisti registry sa ccleanerom i tuneup-om
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
prvo deinstaliraj msn sa revo uninstallerom, jer onda neće ostati ništa nakon njega, pa počisti registry sa ccleanerom i tuneup-om
 nisam ga uspjel ni s njim naći. kak se zove?
16 godina
cnys kaže...

nisam ga uspjel ni s njim naći. kak se zove?
 misliš kako se msn zove!?

windows live messenger
16 godina
neaktivan
Dsc02010204 jpg exe

Sumnjam da će reinstalacija pomoći ali probaj!!

Koliko li sam ja samo puta dobio tako neki link od "nekoga" na msn-u i dosadi mi više pa namjerno( znao sam da je link virus) kliknem na njega da vidim što će se više dogoditi, ali imao sam Eset Smart security instaliran, i odmah mi počme javljati da terminira i briše viruse.... kasnije pogledam u njemu koliko je napada bilo i piše  

" Number of blocked attacks 41 "  Znači samo jedan klik i 41 put je se pokušao uvući ali nije uspio....

Nijedno pravilo bez iznimke!!
17 godina
Bellatrix kaže...
cnys kaže...

http://www.threatfire.com/download/  deinstaliraj te virusne i anti spy programe što imaš.......  instaliraj ovo i skeniraj comp... siguran sam da će riješiti to!!!!

imam ja threatfire 4 i danas sam isto dobio i nije poznao uopšte kao virus!
ja sam dobio ''MVC-Photo0022.jpeg_www.Msn''
Svako ima pravo na moje mišljenje Hrabrost je kada dodeš kući usred noći dobro pijan, žena te čeka sa metlom u ruci, a ti je upitaš: "Čistiš ili se spremaš nekud odletiti?"
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2009 21:20 (kemal_r).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice