danas sam od frenda na msn-u dobil neki link myspasees.net i bla bla bla dalje, i kliknul sam i skinul sam to i otprl jer nisam videl da ima i onaj EXE dodatak nego sam videl samo da je slika. i otprl sam to i od onda sranje
kad sam u msnu onda šalje drugima to i zatvara mi prozore od msn i blokira ga.
skeniral sam kompa odma s nortonom i ništ nije našel!! ništ!!
zna možda neko kak to srediti???
Dsc02010204 jpg exe
- poruka: 12
- |
- čitano: 1.819
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa skeniral sam ga ja odma s norton i on nije ništ ništ našel
Ipak probaj i sa ostalim programima koje je Jurluk naveo.
sve sam počistil i s ccleanerom i ništ i dalje mi šalje gluposti okolo prek msn-a
1. Ako se radi o nekom sasvim novom virusu, antivirusni programi ga neće prepoznati i stoga pokušaj i s drugim antivirusnim programima. Možda ga neki prepozna.
2. Ako se već tvoje računalo zarazilo, ne moraju se zaraziti i računala svih tvojih prijatelja, pa ako već moraš biti na internetu i ne možeš ga spriječiti da tvojim prijateljima čije adrese imaš u msn-u šalje poruke koje sadržavaju zloćudni kod, barem pošalji ljudima mail ili SMS da ne otvaraju poruku koju su dobili od tebe, odnosno koju je taj virus njima poslao u tvoje ime.
sve sam počistil i s ccleanerom i ništ i dalje mi šalje gluposti okolo prek msn-a
Sumnjam da će reinstalacija pomoći ali probaj!!
Koliko li sam ja samo puta dobio tako neki link od "nekoga" na msn-u i dosadi mi više pa namjerno( znao sam da je link virus) kliknem na njega da vidim što će se više dogoditi, ali imao sam Eset Smart security instaliran, i odmah mi počme javljati da terminira i briše viruse.... kasnije pogledam u njemu koliko je napada bilo i piše
" Number of blocked attacks 41 " Znači samo jedan klik i 41 put je se pokušao uvući ali nije uspio....