Dakle,
treba mi dobar besplatan antivirusni program i gdje ga mogu skinut
Dakle,
treba mi dobar besplatan antivirusni program i gdje ga mogu skinut
Avira antivirus free je po meni najbolji besplatni antivirus.
Evo da ne otvaram novi topic.
Pitanje:
Da li ima razlike u detekciji između avire free i avire premium?
Pitanje:
Pitanje:
Pitanje:
Isprobo obadva. Avg ti čisti sve male gluposti koji ti mogu kolko tolko usporavat komp, sto je dobro (mislim na ciscenje). Da, ima malu detekciju, ali to je bilo prije par mjeseci. Prednost je da ne smeta previse u radu, osim naravno ako ga ne stavis da skenira. Ali ova Avira malo dugo joj treba da se pokrene pa pricekas minutu dvije na pocetku sto dodije svaki put. takoder u potrazi za nekim free av dobrim. Mislim da cu se vratit na AVG.
OK, znači neću kupiti premium licencu.
evo ovako,na forumu sam procitao od nekoga da avira uspori upload,pa me zanima jel to istina.inace sam uvijek bio na avastu,ali mi je dosadio zbog tromosti i zato sto je dosta hardwerski zahtijevan.
procitao sam na forumu da su svi zadovoljni avirom,jedino me brine taj upload
evo ovako,na forumu sam procitao od nekoga da avira uspori upload,pa me zanima jel to istina.inace sam uvijek bio na avastu,ali mi je dosadio zbog tromosti i zato sto je dosta hardwerski zahtijevan.
procitao sam na forumu da su svi zadovoljni avirom,jedino me brine taj upload
koristio sam nekoliko antivirusa besplatnih i mozes mislit ni jedan nije prepozno
trojan horse koji imam na igrici nfs karbon avira nije ga prepoznala avast takodje
nista ne prepoznaje mislim to je standard da prepozna trojan horse mozes podesavat
sta hoces dzaba ti jedino avg ga je prepozno neznam u cemu je stvar ali avg kada sam
ga prvi put instaliro nije htio da skida dodatke ne razumijem bas sta je pisalo osim
invalid update mislim da je pisalo da je neki fajl invalid mozda je do brzine koju imam
1512bbps ali kada sam ga deinstaliro i ponovo instaliro dodatke sasvim normalno skido
koristio sam nekoliko antivirusa besplatnih i mozes mislit ni jedan nije prepozno
trojan horse koji imam na igrici nfs karbon avira nije ga prepoznala avast takodje
nista ne prepoznaje mislim to je standard da prepozna trojan horse mozes podesavat
sta hoces dzaba ti jedino avg ga je prepozno neznam u cemu je stvar ali avg kada sam
ga prvi put instaliro nije htio da skida dodatke ne razumijem bas sta je pisalo osim
invalid update mislim da je pisalo da je neki fajl invalid mozda je do brzine koju imam
1512bbps ali kada sam ga deinstaliro i ponovo instaliro dodatke sasvim normalno skido
daj čovječe malo dodaj razmaka, interpunkcije i sl.!
Po meni je AVG ispred Avire, koristio sam ga samo na virtualnoj mašnini i stavio sam ga rođaku, ugl. po meni ima jako dobar real-time modul i detekciju za besplatan AV..i brz je...
nijedan nije dobar svi su loši...