Čudno ponašanje računala

poruka: 25
|
čitano: 3.279
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Čudno ponašanje računala

Pozdrav svima :)

u zadnje vrijeme mi se računalo čudno ponaša,npr:zašteka google chrome što mi se nikad prije nije dogodilo,xfire šteka,neko mi je provailo u facebook račun(nekim čudom ostala mi je neka email adresa zapamćena na računalu.)miš mi se sam od sebe pokreče,znači trza se itd,e sad ja sumnjam da neko ima nadzor nad mojim računalo...molim pomoč :)

|AMD Athlon 64 x2 4400+ @2.5ghz|Gigabyte Amd HD6850OC Edition @900mhz|2gb Kingston|Hitachi 250Gb|Thermaltake tr2 RX550w Modular PSU|Asus M4A785D-M PRO
17 godina
neaktivan
Čudno ponašanje računala

imaš antivirusni program?evo za početak skeniraj komp sa malwerbytes.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2011 20:07 (jura).
14 godina
Re: Čudno ponašanje računala
jura kaže...

imaš antivirusni program?evo za početak skeniraj komp sa malwerbytes.

Imam MSE,skenirao sam s MB(full scan,flas scan) ali ništa ne pronalazi,također log od hijack this je čist

|AMD Athlon 64 x2 4400+ @2.5ghz|Gigabyte Amd HD6850OC Edition @900mhz|2gb Kingston|Hitachi 250Gb|Thermaltake tr2 RX550w Modular PSU|Asus M4A785D-M PRO
17 godina
neaktivan
RaZ0R9111 kaže...

u zadnje vrijeme mi se računalo čudno ponaša,npr:zašteka google chrome što mi se nikad prije nije dogodilo,xfire šteka,neko mi je provailo u facebook račun(nekim čudom ostala mi je neka email adresa zapamćena na računalu.)miš mi se sam od sebe pokreče,znači trza se itd,e sad ja sumnjam da neko ima nadzor nad mojim računalo...molim pomoč :)

možda imaš prašine na senzoru.probaj ga dobro ispuhati.i provjeri kod nekog drugog na kompu ako se isto to događa.ili probaj na drugi usb ga stavitit.

Za google chrome ne znam jer ga ne koristim.pogledaj tu i tu, a isto tak niti xfire više ne koristim pa ne znam.probaj uninstall pa opet install možda pomogne.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2011 20:19 (jura).
14 godina
jura kaže...
RaZ0R9111 kaže...

možda imaš prašine na senzoru.probaj ga dobro ispuhati.i provjeri kod nekog drugog na kompu ako se isto to događa.ili probaj na drugi usb ga stavitit.

Nebi ja to pisao da več nisam probao miš negdje drugdje...i od jučer,komp mi je bio upaljen jedno 10h a da niko na njem ništa od ukučana nije radio,u web browseru mi je ostala zapamčena sumnjiva email adresa koju niko ne koristi kod mene doma niti ja....

17 godina
Čudno ponašanje računala

Da li je firewall uključen?

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
14 godina
Father_Dougal kaže...

Da li je firewall uključen?

isključen mi je firewall...

17 godina

Da li ti i neki drugi browser steka (firefix, IE...)?

Po cemu znas da ti je neko provalio Face?

Koji imas antivirus?

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
15 godina
neaktivan
RaZ0R9111 kaže...

Nije pametno biti bez firewalla..{#}

14 godina
RaZ0R9111 kaže...

Ok mozda ovo ti stvara paranoja ALI ako MB nije pronasao nista a HjT log je 100% cist ondak moj prijatelju to mi mirise na hardverski problem.

Prvo ispitaj CPU pa Hard Disk pa ram i chipset ako tu nema pogreske preinstaliraj OS i sve ce biti reseno.

Win7 x86 | Online Armor ++ | Ad Muncher | WOT
14 godina
Čudno ponašanje računala

Firefox nekad zna zaštekat,u chromeu mi je ostala zapamčena email adresa na koju mi je neko preselio facebook račun..uključio sam firewall..također i SAS ništa ne pronalazi...:)

antivirus je bio MSE,a sad sam promjenio u Aviru..

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2011 21:49 (RaZ0R9111).
17 godina

Skini i pokreni Hijackthis (slika)

Zatim odi na hijackthis.de

...javi ako ti nesto nije jasno

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
15 godina
Eh, vis' ti sve neki hakeri u zadnje vrijeme na forumu....a sve neki l33t useri tipa Razor i sl! ;)
Ma salim se.....no ako ti Malwarebyte's i SAS nista ne pokazuju, H. T. Log je cist...onda ne znam sta bi moglo biti.
Najbolji lijek je "format c" i odmah nakon instalacije Windowsa staviti neki av i fw....ili jednostavno neki IS-i alat, WOT na browser i pamet u glavu.
Promjenis lijepo sve passworde, ne koristis iste passworde za sve stranice i mozda da ih kreiras sa nekim programom koji ce ih popamtit i napravit backup istih. Naravno koristis kompleksne passworde, a ne neke tipa 123456 ili kao moj susjed na wlan-u "anaizoransevole" :)
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
14 godina
neaktivan
RaZ0R9111 kaže...

Firefox nekad zna zaštekat,u chromeu mi je ostala zapamčena email adresa na koju mi je neko preselio facebook račun..uključio sam firewall..također i SAS ništa ne pronalazi...:)

instaliraj NOD4 antivirus i pokreni full scan...

15 godina
neaktivan
Čudno ponašanje računala

Ne nod bas njihov scanner nije dobar jer ne detektira pola virusa,skini Avast! Free antivirus

16 godina
shadow vs light kaže...
RaZ0R9111 kaže...

instaliraj NOD4 antivirus i pokreni full scan...

kakav NOD4 te spopao sad?!

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
15 godina
neaktivan
Čudno ponašanje računala

Također,skini CCleaner i očisti Cache,Kolačiće i Povjest pregledavanja interneta :)

14 godina
neaktivan

NOD je zakon i nikada nisam imao problema sa njim dok sa drugim antivirusnim uvijek nešto zeza...

NOD the best...{#}

15 godina
neaktivan
shadow vs light kaže...

NOD je zakon i nikada nisam imao problema sa njim dok sa drugim antivirusnim uvijek nešto zeza...

NOD the best...{#}

Nod je uvijek bio najbolji u najbržoj detekciji ali u pronalaženju virusa malo manje.I tako imao sam i ja nod išao skenirat na kompu nema baš nista,i skinuo ja avast free te mi je čak našao 2 trojanca u ESET-ovom folderu.Ni ESET nije besprijekoran! {#}

14 godina
neaktivan
Marko :D kaže...
shadow vs light kaže...

NOD the best...{#}

Nod je uvijek bio najbolji u najbržoj detekciji ali u pronalaženju virusa malo manje.I tako imao sam i ja nod išao skenirat na kompu nema baš nista,i skinuo ja avast free te mi je čak našao 2 trojanca u ESET-ovom folderu.Ni ESET nije besprijekoran! {#}

Ne mogu se složit s tobom jer osobno sam imao dosta problema sa avastom dok nisam instalirao nod..

avast na sve i svašta upozorava i na ono što ne bih trebao

"našao 2 trojanca u ESET-ovom folderu" alo hej jesi li znao da ne idu dva antivirusna  na računalu,odnosno da ne mogu raditi ispravno ako su dva??

15 godina
protjeran
Čudno ponašanje računala

to šta je najskuplji ne znači da je i najbolji:D

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
15 godina
neaktivan
shadow vs light kaže...
shadow vs light kaže...

NOD the best...{#}

Ne mogu se složit s tobom jer osobno sam imao dosta problema sa avastom dok nisam instalirao nod..

"našao 2 trojanca u ESET-ovom folderu" alo hej jesi li znao da ne idu dva antivirusna  na računalu,odnosno da ne mogu raditi ispravno ako su dva??

Da pojasnim,izgleda da me nisi dobro shvatio.Imao sam ESET ali sam ga deinstalirao pa sa onda instalirao Avast!.Jel sad kuzis?

14 godina
neaktivan
shadow vs light kaže...
shadow vs light kaže...

NOD the best...{#}

Da pojasnim,izgleda da me nisi dobro shvatio.Imao sam ESET ali sam ga deinstalirao pa sa onda instalirao Avast!.Jel sad kuzis?

za AVAST ništa čudno on na tek kreiranu mapu upozorava...be nice {#}

16 godina
Čudno ponašanje računala

A što radite s tim windowsima? Instalirate jedan AV pa brišete i instalirate drugi a da ni prvi niste uklonili kako treba...E dečki moji,sasvim mi je jasno zašto svaka dva mjeseca reinstalirate OS...

www.hrphotocontest.com
17 godina
neaktivan
win32 kaže...
Najbolji lijek je "format c" i odmah nakon instalacije Windowsa staviti neki av i fw....ili jednostavno neki IS-i alat, WOT na browser i pamet u glavu.

Eto,čovjek ti je sve lijepo objasnio.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice