Crack or free zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.875
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Crack or free

Da li je bolje imat crackiranu verziju (npr. Noda32 ili Kasperskog) ili imati naprimjer neki besplatni antivirus(npr. AVG ili Avast)?

Da li su funkcionalni Nodovi32 sa fixom?(trial na koje je instaliran fix pa traje npr. 18566 dana)

Iron Maiden-Mislim da je očito da ne spadam u onih 92% mladeži!
17 godina
neaktivan
RE: Crack or free

imao sam nod32 sa licencom do 2050. al radio je 10 dana. kasperski če ti isto raditi kad nađeš ključ koji nije na black listi. e sad koliko če trajati nitko ne zna.

17 godina
neaktivan
RE: Crack or free
Postoje ti serveri (piratski, naravno) sa kojih skidaš updateove, no ne provjeravaju registracijski kod.
You only got one finger left And its pointing at the door
17 godina
protjeran
Crack or free

Tu i tamo koristim piratski software (Izlanuo se) i nisam nikada dobio viruse, ali nakon vrlo lošeg iskustva sa piratskim verzijama antivirusnih programa (antivirus je počeo SKIDATI viruse!) ne bih nikome preporučio niti date fixove, barem ne za AV. Inače nisam toliko uplašen oko crackova itd. ali kada dođe do AV-a, ne vjerujem crackovima ni piratstvu ni mrvicu! Ako ne želiš platiti AV, skini si besplatne, preporučujem AVG, dosta ga dugo koristim i komp mi čist već godinu dana. Niti jednog virusa! Ovo je moje mišljenje, možeš dati priliku crackovima, s tim da preporučujem da prvo napraviš backup sustava Smijeh

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
17 godina
Crack or free

Imam instaliran AVG 8(antivirus i antspyware) i NOD32 (2.5) za koji tražim fix.Nod mi je otkrio firus u fixu i osto sam na trialu.Onda da li mi vi preporučate da svakako nastavim s AVG 8 ili da tražim crack za NOD32 jer je NOD32 vrhunski antivirus, samo je pitanje da li je dobar i crackiran.Da čujem iskustva.

Iron Maiden-Mislim da je očito da ne spadam u onih 92% mladeži!
17 godina
moderator
Crack or free

Teme o piratskom softveru nisu dozvoljene. Lock i ostavljam za upozorenje ostalima, uskoro ćemo biti puuuuno stroži po ovom pitanju.

Domagoj
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice