Imam Aviru Presonal Edition i imam veliki problem. U slobodno vrijeme se bavim game devom, i općenito programiranjem. Sad sam formatirao komp, i vraćam sad svoje projekte nazad, i evo iskače mi sve 100x upozorenje da su mi projekti neki trojanci (točnije, TR/Dropper.Gen), a znam da nisu, jer sam ih sam programirao. Kako to riješiti, jer mi ide strašno na živce?
Avira i programiranje
- poruka: 8
- |
- čitano: 1.550
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uđi u configuration, guard, scan i exception i tu namisti koji ce ti fajlovi bit izuzeti.
A jel postoji neko generalno riješenje za to, jer ja sam netko kome padne 10ak ideja na dan na pamet pa to nabrzaka napravim? Jer, glupo mi je sad pri svakom novom projektu postavljati exceptione.
Btw, jel ti exceptione vrijene samo na taj file takav kakav je? Jer, kad se program kompajlira, dobije se novi file.
Imam Aviru Presonal Edition i imam veliki problem. U slobodno vrijeme se bavim game devom, i općenito programiranjem. Sad sam formatirao komp, i vraćam sad svoje projekte nazad, i evo iskače mi sve 100x upozorenje da su mi projekti neki trojanci (točnije, TR/Dropper.Gen), a znam da nisu, jer sam ih sam programirao. Kako to riješiti, jer mi ide strašno na živce?

A jel postoji neko generalno riješenje za to, jer ja sam netko kome padne 10ak ideja na dan na pamet pa to nabrzaka napravim? Jer, glupo mi je sad pri svakom novom projektu postavljati exceptione.
Btw, jel ti exceptione vrijene samo na taj file takav kakav je? Jer, kad se program kompajlira, dobije se novi file.

Na informatičkom sam faksu, pa često nešto programiramo. Ista stvar me mučila sa firewallom, prilikom naredbe 'Compile n Run' sve stane nekoliko sekundi, i onda iskoči firewall sa par pitanja. I ajde, komplajliraš, pokreneš, testiraš. I onda dodaš par novih linija koda i onda opet isto :/
Tako da... Mislim da lijeka nema, Aviri je to svaki put nova .exe datoteka.
a da možda samo privremeno dok programiraš isključiš avirin guard? i onda kad završiš sa radom samo ga ponovno uključiš. bolje to nego se stalno patit. ali onda moraš bit na oprezu i pazit šta se radi sa strane.