Avira 10

poruka: 47
|
čitano: 12.320
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Avira 10
siketa kaže...

Eto, npr. za live testiranje zaštite prvo upogonim Returnil Virtual System (može i neka druga virtualizacija), a onda s poznatih siteova bacam malware pod noge Aviri i ThreatFireu.

Što prva propusti, drugi hvata bez problema (uz malu preinaku custom pravila).Smijeh

OT:

nisam siguran koliko je returnil pouzdan za testiranje malwarea na live mašini... svojevremeno se mogao srušiti čitav sistem "mbr (master boot record) modificator" malwareima dok je shadow defender bio na njih imun...

kako god, moja preporuka za testiranje na main desktopu je vmware, virtualbox etc. iako je pojedini malware svjestan takve vrste zaštite, idealan test je na "staroj kanti" ilitiga testnoj mašini sa pripramljenim backupom nakon sesije testiranja

Ende Neu
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.3.2010 16:00 ((s)izgoreo).
16 godina
kingmedo kaže...
hardwareee kaže...

ja ču skinut free verziju, valda neće toliko falit taj proaktiv

Stavi Comodo firewall s defense plus i Aviru i miran si...

A jel mogu avira 10 i Commodo zajedno a da se ne pokolju?

17 godina
neaktivan
Point-X kaže...

free verzija može 99%, za verzije Avire sa "proaktiv" tehnologijom nisam siguran (proaktiv se lako isključuje btw.), naravno i u svakom slučaju Comodov rezidentni AV je potrebno isključiti

Ende Neu
16 godina
BlackFoot kaže...

Ovo nema veze s temom ali za vas zaljubljenike u Avirine proizvode i za one koji to nisu, nudi se promo verzija u trajanju 90 dana za Aviru Premium Security Suite, pa tko voli nek izvoli.

Link 

Hvala.Ovo radi.Skidam bas sad  tu premium verziju i jedva cekam je instalirat.mada ova free mi neradi.Nikak se nece ukljucit AV a insalirana je kak spada.Kisobran je sklopljen.

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
17 godina
Point-X kaže...
kingmedo kaže...
hardwareee kaže...

ja ču skinut free verziju, valda neće toliko falit taj proaktiv

Stavi Comodo firewall s defense plus i Aviru i miran si...

Obavezno iskljuci Comodo Antivirus ionak nije niti do koljena Aviri, jos bolje deinstaliraj Comodo pa ga opet instaliraj bez Antivirus modula.Cool

17 godina

"Due to Avira internal issues, Avira AntiVir Personal - Free Antivirus 10.0.0.561 download links were temporarily removed until March 25, 2010."

Down goes the window, out goes the heat!
17 godina
asusdvd kaže...

"Due to Avira internal issues, Avira AntiVir Personal - Free Antivirus 10.0.0.561 download links were temporarily removed until March 25, 2010."

hajde da mene jednom nije zakačio issues

Treba li operirati i vaše računalo?
15 godina
neaktivan
BlackFoot kaže...

Ovo nema veze s temom ali za vas zaljubljenike u Avirine proizvode i za one koji to nisu, nudi se promo verzija u trajanju 90 dana za Aviru Premium Security Suite, pa tko voli nek izvoli.

Link 

..ova je promocija dobro došla da malo isprobamo Aviru Premium Security Suite.

Hvala ti na obavjesti!

16 godina
neaktivan
Avira 10

sam da se zna... avira je stavila na svoju stranicu besplatni Avira AntiVir Premium 9... pa ak netko zeli...

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
17 godina
Somebody kaže...

sam da se zna... avira je stavila na svoju stranicu besplatni Avira AntiVir Premium 9... pa ak netko zeli...

To uopce nije besplatno zeznul si se, dovrsi kaj treba i upisi podatke ali bolje pripremi 10minutemail pa bus videl o cem se radi.Nevinašce

16 godina
rambox kaže...
Somebody kaže...

To uopce nije besplatno zeznul si se, dovrsi kaj treba i upisi podatke ali bolje pripremi 10minutemail pa bus videl o cem se radi.Nevinašce

Zasto ne? Ja sam to napravio i  imam aviru premium.

Krivo sam razumio.Mislio sam da citiras autora koji je napisao za 92 dana besplatnog security suita al vidim da sam krivo razumio.

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 13:08 (Fake_Alert).
15 godina
protjeran
rambox kaže...
Somebody kaže...

Imaš potpuno pravo. Svaka od ovakvih "promo" ili "besplatnih " dodjela licenci ima svoje "posljedice", a prvenstveno u beskrajnom reklamiranju njihovih proizvoda koje često budu kvalificirane kao "spam." Zato je tvoja sugestija za otvaranje privremenih e- mail adresa odlična za sve one koji to ne znaju, a za sve one koje su to probali  i znaju kako to može biti dosadno i iritirajuće, kao dobar podsjetnik. Svaka čast!!!. Zašto? Zato što i sam znam često reklamirati ovakve promocije na stranicama Foruma, a da ne navedem da prijava za ovakve stvari snosi dosadu reklamiranja dotičnih i drugih stvari od određenih proizvođača koji ovakve promocije nude. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 21:56 (BlackFoot).
16 godina
BlackFoot kaže...
rambox kaže...
Somebody kaže...

Imaš potpuno pravo. Svaka od ovakvih "promo" ili "besplatnih " dodjela licenci ima svoje "posljedice", a prvenstveno u beskrajnom reklamiranju njihovih proizvoda koje često budu kvalificirane kao "spam." Zato je tvoja sugestija za otvaranje privremenih e- mail adresa odlična za sve one koji to ne znaju, a za sve one koje su to probali  i znaju kako to može biti dosadno i iritirajuće, kao dobar podsjednik. Svaka čast!!!. Zašto? Zato što i sam znam često reklamirati ovakve promocije na stranicama Foruma, a da ne navedem da prijava za ovakve stvari snosi dosadu reklamiranja dotičnih i drugih stvari od određenih proizvođača koji ovakve promocije nude. 

A ovo sta je autor neki napisao za 92 dana besplatnog secirity suita? Dali je to dobro ili ipak ima neke bolesne posljedice? ako da kakve?

15 godina
protjeran
Fake_Alert kaže...
BlackFoot kaže...
rambox kaže...
Somebody kaže...

Imaš potpuno pravo. Svaka od ovakvih "promo" ili "besplatnih " dodjela licenci ima svoje "posljedice", a prvenstveno u beskrajnom reklamiranju njihovih proizvoda koje često budu kvalificirane kao "spam." Zato je tvoja sugestija za otvaranje privremenih e- mail adresa odlična za sve one koji to ne znaju, a za sve one koje su to probali  i znaju kako to može biti dosadno i iritirajuće, kao dobar podsjednik. Svaka čast!!!. Zašto? Zato što i sam znam često reklamirati ovakve promocije na stranicama Foruma, a da ne navedem da prijava za ovakve stvari snosi dosadu reklamiranja dotičnih i drugih stvari od određenih proizvođača koji ovakve promocije nude. 

A ovo sta je autor neki napisao za 92 dana besplatnog secirity suita? Dali je to dobro ili ipak ima neke bolesne posljedice? ako da kakve?

Ma ne. Nema nikakvih posljedica. To nije crackirana ili generička verzija. To je dobra stvar, ta promocija je potpuna legalna od strane Avire odnosno proizvođača. Verzija je potpuno legalna, jedino što kada se prijavljuješ da dobiješ legalan ključ za tu promo verziju moraš dati "svoju" e-mail adresu na koju će te poslije daviti s "milijun" poruka i preporuka da kupiš taj proizvod ili nešto drugo. U nekim slučajevima, a koliko sam shvatio kod ovog proizvoda ne, znalo je biti određenih ograničenja u promo verzijama. Znači zbog samih reklama i ponuda koje će ti stizati na e-mail koji si prijavio, od strane prizvođača, dobro je dati neku privremenu e-mail adresu. Ništa drugo.  

EDIT: Prijavio sam i skinuo ovu verziju programa ( Avira Premium Security  Suite ) s tih stranica i upravu je "testiram" na pomoćnom računalu. Iako nisam ljubitelj Avirinih proizvoda čini mi se solidnim rješenjem. Sve što sam joj do sada "ponudio" je uspješno detektirala ( macro virusi 65/65, script virusi50/50, backdoors 36/36, trojans 40/38 - 1 false positive, spyware 15/15, worms 15/14, flash malware 10/10 ). Ovo prvo testiranje je stavrno beznačajno ali zadovoljavajuće jer se među testiranim stvarima nalaze i neki jako zahebani malwarei. Vidjet ćemo dalje, tek ju očekuju "prave" stvari.  

EDIT: Firewall je relativno loš, nije dosadan, ali je šupalj u osnovnim vrstama napada koje vas mogu zadesiti ( dio testiranja izvršen na stranicama www. pcflank.com koje su možda i prilagođene određenim firewall proizvodima ). Možda se može bolje podesiti ali ne vjerujem. Ma i sam firewall možda i nije loš ali je HIPS manjkav.Neodlučan

EDIT: Program je dobar, da ne kažem i vrlo dobar, u klasi svih ostalih sličnih proizvoda koji nam se nude. Izdržao je i naprednije testove, odnosno detekcija malwarea je bila skoro 100 %. Ponavljam ovakav način testiranja ne da nije relevantan, ma nije ni blizu 1/300 u odnosu na prava testiranja, ali je za mene zadovoljavajući. Volim se poigrati s najnovijim antimalware rješenjima nudeći im neke svoje ili "posuđene" zlonamjerne kodove. Nakon ovog Šutim .

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 7:44 (BlackFoot).
15 godina
neaktivan
Avira 10

ova avira mi je nasla vajrus u jednom wma fajlu, a prije nije to mogla. hmm... pošto sam ga već bio ukljucio, stavo sam full system scan.

CoD4:MW modder; VK_MOD 217.163.30.22:28960
15 godina
protjeran
bur3k kaže...

ova avira mi je nasla vajrus u jednom wma fajlu, a prije nije to mogla. hmm... pošto sam ga već bio ukljucio, stavo sam full system scan.

Odlično. Hajde taj zaraženi fail koji je detektirala Avira ( ako ga već nisi izbrisao ) proskeniraj na Virus Totalu pa da vidimo što ostali antivirusi "kažu".

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice