salim se, dobar ti je ovaj avg kutak.
Znam....
moras uvijek pri ruci imat avg tool za uninstall,kada ovako pitaju.
pa da ga ponovno instaliraju.
moras uvijek pri ruci imat avg tool za uninstall,kada ovako pitaju.
pa da ga ponovno instaliraju.
ili neku alternativu avg-u
si vidio kako čovjek predano brani svoju temu od upada spamera tipa sikete ili nas ostalih iz ultimativne
Eh.. kada toliko hvalite Avg xD. Imam na računalu Bitdefender Antivirus Pro 2011 ( licencu dobio od Techno360, ona 24 sata promocija koja je bila , gdje se dobila besplatna licenca za 1 godinu ) , hoću li stavit Avg ili da ostavim bitdefender?
Eh.. kada toliko hvalite Avg xD. Imam na računalu Bitdefender Antivirus Pro 2011 ( licencu dobio od Techno360, ona 24 sata promocija koja je bila , gdje se dobila besplatna licenca za 1 godinu ) , hoću li stavit Avg ili da ostavim bitdefender?
Ako ti BitDefender dobro radi, zašto bi ga micao?
Pa jel ta licenca , kod koji sam dobio u toj promociji jel to originalni ( valjani ) ili fake?
Pa jel ta licenca , kod koji sam dobio u toj promociji jel to originalni ( valjani ) ili fake?
To je originalni key.
Ostavi Bitdefender jel je bolja opcija od AVG, ali ga podesi tj iskljuci kaj treba kak sam tu napisal i to je to.
al to je za internet security , ja imam antivirus pro. Oću li izgasit svejedno to što si napisa? anispam modul itd...?
al to je za internet security , ja imam antivirus pro. Oću li izgasit svejedno to što si napisa? anispam modul itd...?
Da gasi antispam i Search Advisor.Za takve stvari si stavi WOT (Firefox).
Update AVG antivirusa fatalan za Windows 7
http://www.sarajevo-x.com/scitech/tehnologija/clanak/101211054
Update AVG antivirusa fatalan za Windows 7
http://www.sarajevo-x.com/scitech/tehnologija/clanak/101211054
Već postano.....
Ovu sliku sam vec okacil u jednoj drugoj temi no dobro je opet to pokazat itekak u ovoj AVG temi. Za one koji ne znaju ili nisu primjetili, kolko procesa ima AVG Anti-Virus Free Edition 2011 uglavnom prava nogometna momcad od procesa tak nekaj se ne viđa svaki dan.
Kako tko,ali AVG je po meni katastrofa i ne bih ga preporucio nikome!
To nije cinjenica,nego samo moje misljenje!
Kako tko,ali AVG je po meni katastrofa i ne bih ga preporucio nikome!
To nije cinjenica,nego samo moje misljenje!
zato se i ne trude riješiti problem sa serialom koji traje do 2018.AVG je smeće!!!
Ovu sliku sam vec okacil u jednoj drugoj temi no dobro je opet to pokazat itekak u ovoj AVG temi. Za one koji ne znaju ili nisu primjetili, kolko procesa ima AVG Anti-Virus Free Edition 2011 uglavnom prava nogometna momcad od procesa tak nekaj se ne viđa svaki dan.
I??? Koga briga za zauzece memorije ... ti imas 2 pa zato se i zalis... netko tko ima 4+ GB memorije bolit ce ga dupe za procese...... NHF rambox
I??? Koga briga za zauzece memorije ... ti imas 2 pa zato se i zalis... netko tko ima 4+ GB memorije bolit ce ga dupe za procese...... NHF rambox
Nije tu poanta u potrošnji memorije, vec nekaj drugo ak ti to ne kužiš kaj ja tu mogu nema veze ionak. Evo još jedan malo cudan i neobican primjer kaj se tice AVG, može se i zvat testom iako to nije zapravo vec onak vjerovali ili ne zanimljivost usput.
Zanemarite kolko ima Antivirusa i ostalih zaštitnih programa na Windowsima, iako je to malo teško u ovoj situaciji no sve je pod kontrolom ipak ionak je to Virtualka.
Znaci na Windowsima radi 7 zaštitnih programa,
i onda krece instalacija AVG-a ostalo ne treba komentirat samo mu Avast kao smeta a kaj je s ostalih šest oni mu ne smetaju ili ih možda ne vidi ko ce ga znat.
jel moguće da AVG zauzima puno više rama za svoju funkciju
imao sam NOD-a i zuzeće rama mi je sa njim u idlu bilo nekih 500 mb sad sa AVG-om1.15gb jel to normalno
jel moguće da AVG zauzima puno više rama za svoju funkciju
imao sam NOD-a i zuzeće rama mi je sa njim u idlu bilo nekih 500 mb sad sa AVG-om1.15gb jel to normalno
sve u svemu avg sala ceskih autora.
original nod je ok,ako izuzmemo perverzije sa grafikonima testova.
a tvoji windowsi su spremni za format.
kakvih 1.5 gb?
zašto to misliš da bi moje winse trebalo formatirat
izgasi browser i sve programe.
ctrl ald delete i koliko ima procesa i radne memorije u pogonu?
sa NOD-om nekih 500 mb čak i manje sa 42 procesa
a sad sa AVG-om 58 procesa i 1.14gb rama
to je poznato za avg.
ima procese i za koeficijente sportske kladionice.
jesi zato da ga se ukloni?
i tu je proklet, treba mu njegov uninstaller,ne ga rucno brisat.
i to za nod je previse, nema teorije da jede 500.
hajde progooglaj avg uninstall tool i makni ga,pa onda provjeri koliko je rama i procesa,zatim treba nesto drugo staviti.
javim ti se za par min,daj preppruku kojeg free anti......
sa NOD-om nekih 500 mb čak i manje sa 42 procesa
a sad sa AVG-om 58 procesa i 1.14gb rama
Meni moj AVG trosi 63MB, a cijeli windows s njime 686MB
na top ljestvica free skenera ti je free avira.
stavi u browser wot (web of trust) i deri.
ako si sklon cackanju i kontas sto je napredniji firewall ili pojam behavior blocking,javi,ako ne nista.
javim ti se za par min,daj preppruku kojeg free anti......
drži se avasta mislim da je najbolji free av, ima web guard što avira nema i bez one reklame je koja iskače iz paštete...
torente al me opet nasmija: avg šala čeških autora lol
btw, vidi, vidi sad se smileys dodaju iz prve
kako pricaju po forumu,ukinuta je ona skocna reklama.
kako pricaju po forumu,ukinuta je ona skocna reklama.
dobro je ako je tako ne koristim aviru kao što znaš pa m to nije poznato. no taj im je pop up self ad bio zaštitni znak godinama. al me je ljutila...