Imam jedan problem posto znam da svaki AV detektuje keylogger kao virus ,kako da podesim u Norton Internet Security da ga ne detektuje kao virus..Hvala
Antivirus i keylogger
- poruka: 13
- |
- čitano: 8.523
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nego u sto da ga detektira?
zelis napravit iznimku te fajle da je norton ignorira ili zelis da umjesto virus pise keylogger...sto je malo smijesno, malware je svakako.
uploadaj taj fajl ovdje pa vidi rezultate.
a to je drugi par rukava.
neka stavi harderski na tipkovnicu :D
Setings-Computer settings-Items to exclude from auto protect and sonar detection i tu dodaš sve fajlove koje nećeš da ti detektuje.Samo ako upališ full scan onda će ga verovatno opet detektovati.
Netko mi je instalirao keylogger (refog), ja sam ušao u program i tools>uninstall. Bio je free i nije mogao gledati password od računa (gmail, hotmail...). Kako mogu biti siguran da je keylogger izbrisan, da ne bih imao kakvih problema?
Netko mi je instalirao keylogger (refog), ja sam ušao u program i tools>uninstall. Bio je free i nije mogao gledati password od računa (gmail, hotmail...). Kako mogu biti siguran da je keylogger izbrisan, da ne bih imao kakvih problema?
skeniranjem računala,šta imaš za tu namjenu?
skeniranjem računala,šta imaš za tu namjenu?
da mi ne bih ostao bez steam acc
zašto bi ostao,kako ćeš drugačije provjeriti da li si čist?
Da ima Microsoft Security Essentials,rješio bi to bez problema
Da ima Microsoft Security Essentials,rješio bi to bez problema
A još da se updetuje svaka dva sata