Postovanje ljudi, ovako, kupio sam samsung galaxy s9 i narucio si kaljeno staklo od ruba do ruba iz smart oprema koje je kostalo 100 kn, ovo mi je bilo vec deseti put da ljepim kaljeno staklo na razne mobitele i znam kako pravilno zaljepiti, kada sam zaljepio staklo primjetio sam da tuch ne reagira na lagani dodir nego samo na udarac ili jaki pritisak, to mi se i prije desavalo pa sam malo ugrijo staklo i malo ga pomjero da vidim ima li zraka ili nesto i nije bilo, i tako ja cijeli dan udaram da pisem poruke ili nesto i na kraju skinem kaljeno i ponovo ga zaljepim ali ga lagano pritiskom savinem u sredini jer u sredini se moralo najace udariti da ucita tuch, i zaljepi se staklo i sve uredu nakon 15 minuta ja opet na mobitel i opet tuch ne radi na lagani dodir poludio sam i potrgo kaljeno jer nije mi nimalo zabavno udarati po novom mobitelu, dali ima netko tko je kupio kaljeno koje sjedne kao saliveno i na lagani dodir ucitava tuch molio bi da mi link posaljete jer ovo sa smart opreme izgleda da je kvaliteta vemoa loša hvala