Ekipa jel vam je stigao mob koji ste prednarucili prek T-mobile-a...
Samsung Galaxy S9 / S9+ - Rasprava
- poruka: 3.577
- |
- čitano: 990.947
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nažalost ne, ja sam prednaručio u srijedu, ali je zbog greške ispalo da sam u petak pa moram sad zvati ako se to da uopće riješiti da dođe ovaj tjedan.
Koju maskicu imate ili planrate kupiti? Ima li nešto kvalitetno, ne da mi se čekati 2 tjedna ili više ako kupujem s Ebaya.
Koju maskicu imate ili planrate kupiti? Ima li nešto kvalitetno, ne da mi se čekati 2 tjedna ili više ako kupujem s Ebaya.
njuskalo brate
Ja ih sve kupim. :( cca. 4k eura telefona svake godine. Vratim nekih 3000 nazad u prodaji dalje, 1k mi je trošak i to naplatim klijentima. Inače, vidjet ćemo kako će to dalje. Ni S8 nije u početku trzao, a kasnije jest. Vidjet ćemo za 9.
Hm, ako nije s8 u početku trzao, onda se nije u međuvremenu pokvario, jer neispravan nebi bio upotrebljiv uopće. Nešto drugo je posrijedi. Nisam toliki ekspert, no vjerujem da ima nekih naznaka što ih utrza s vreemenom.
Ma jednostavno je presličan S8. Tako da me nebi čudilo da je sad skočila prodaja prošlogodišnjeg modela, jer su ljudi čekali i kad su shvatili da nema vidljivog skoka u dizajnu ni ostalome (za normalnog usera), odlučili se na popust za stari model. A samsung uvijek daje popuste za lanjske.
ipak ce sutra ce doc u jutarnjim satima jer je bila danas guzva (sve javljeno na vrijeme smireno i uljudno)
Hm, ako nije s8 u početku trzao, onda se nije u međuvremenu pokvario, jer neispravan nebi bio upotrebljiv uopće. Nešto drugo je posrijedi. Nisam toliki ekspert, no vjerujem da ima nekih naznaka što ih utrza s vreemenom.
"U početku [korištenja]". Kad sam ga koristio malo više, vidio sam da trza - veće liste (Twitter), kompleksnija sučelja, task switch... na kraju, 6GB na S9+ i malo optimizacije + Oreo možda rješavaju taj problem.
Je danas, taman prije posla, evo ga još u kutiji zapakiran, obzirom da sam tek stigao kući
Sarcasam off.
OnT, koju masku za S9 uzeti? Dvoumim se između alcantare i hyperknit, ove klasične mi nisu zanimljive nimalo, a opet me malo kopa da će se ovaj hyperknit brzo zamrljat :/
Kod mene je u autu alcantara unutrasnjost i ja sam zadovoljan ako ti ista znaci,uzmi tu masku.
Eto i mene na + modelu od jučer... Prije njega imao S8+ koji je bio kolatelarna žrtva jedne pijanke te jedna kratka avantura sa Note-om 8.
U globalu, sve je to manje više isto (izuzev stereo zvučnika- koji su vrlo dobri i kamere), ali nekako me fingerprint scanner najviše oduševio...stvarno radi munjevito i dobro...
Dakle, S9+ je S8+ sa skenerom koji radi.
Ne znam, ali ovako na prvu mi stvarno radi fantastično.
E sad, je li radi samog položaja, placebo efekt ili što..al ubija... Jedino mi je žao što nisam umjesto crnog uzeo plavi (premda bi najbolje bilo da je titainum-al njega još nema kod nas)...al dobro, riješit ćemo s nekakvom zaštitnom maskom/futrolom...
Ne znam kakav je plavi uživo pa sam i ovaj put crne uzeo.
Stigla pila ali tek kad dojdem sa posla doma popodne cu ga istestirat
I da, moj je iz T-coma tako da očekujte single sim varijantu...vidim da Tele2, SD i sl. nude dual sim verziju...
Evo nakon vec petog dana korištenja mogu reci da sam zadovoljan sa svojim s9 plus, u svim segmentima, pogotovo kamera, finger scanner, baterija, fluidnost, i snimanje slow mo videa..
Zašto nitko ne stavlja SS-ove svojih gadgeta, odnosno ekrana i ciklusa trajanja baterija ?!
Baš me zanima, koliko je "crnih" a koliko drugih boje dospijelo u vaše ruke?!
I da, moj je iz T-coma tako da očekujte single sim varijantu...vidim da Tele2, SD i sl. nude dual sim verziju...
Isti onaj kolega dobio dual sim verziju s9+ iz HTa. Valjda kako im nalete zalihe.
Ja ne znam jesam li ja lud ili kaj, ali očito ne znam customizirati AOD...u opcijama jednostavno nema...znači boja, varijanta (analog/digital sat i sl..) always on displaya...kao na S8/S8+
Ja ne znam jesam li ja lud ili kaj, ali očito ne znam customizirati AOD...u opcijama jednostavno nema...znači boja, varijanta (analog/digital sat i sl..) always on displaya...kao na S8/S8+
Probaj na trazilicu u postavkama napisati "Always on display"?
Evo, stigao mi je danas popodne i već se malo više od tri sata igram intenzivno s mobitelom, ekran je stalno bio upaljen, YT, skidanje aplikacija u pozadini i slično.
Uglavnom, sve mi je super fluidno, aplikacije se otvaraju vrlo brzo, hvata WiFi odlično naspram M9, kamera mi se za par fotki koje sam okinuo čini izuzetno dobrom.
Evo, s tri sata konstantno tipkanja, skidanje i slično je baterija otišla s 68% na 25%. Za sad sam izuzetno zadovoljan trajanjem baterije i svjetlinom ekrana, stari mobitel ne bi izdržao ni pola ovoga.
Ima. Povuci s home screena prema dolje da otkriješ taskbar, pronađi ikonu Always On Display i long tap na nju će ti otvoriti "Lock Screen and Security" opcije. Druga opcija po redu od vrha ti je "Clock and FaceWidgets" i tu onda imaš "Clock Style" i "FaceWidgets" opcije kojima namještaš izgled i na Lock Screenu i na AOD.
Uglavnom, sve mi je super fluidno, aplikacije se otvaraju vrlo brzo, hvata WiFi odlično naspram M9, kamera mi se za par fotki koje sam okinuo čini izuzetno dobrom.
Imaš li još u sebe M9? Ili, idealno, M8?
Imam, M9, misliš da okinem nekoliko usporednih?
Imam, M9, misliš da okinem nekoliko usporednih?
Ne, nego mi treba HTC s IR-om. :D
M7?
Ne, nego mi treba HTC s IR-om. :D
S4 ima IR