Samsung Galaxy S8/S8+

poruka: 3.743
|
čitano: 968.662
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S8/S8+

Ja nikad ni cuo ni vidio da neko ima problem sa kvalitetom ragovora..... Ni sa jednim mobom do sad.....

13 godina
neaktivan
Torent kaže...

Ja nikad ni cuo ni vidio da neko ima problem sa kvalitetom ragovora..... Ni sa jednim mobom do sad.....

Pitanja postavlja ekipa koja je valjda tek naučila pisat., i valjda im je S8 prvi mob.

9 godina
odjavljen

Sta znaci kvalitet razgovora? Stereo zvuk? ne kontam.....

13 godina
neaktivan
RobotTitan kaže...
digitall kaže...
ocean77 kaže...

Ako si nekakav nezahtjevan korisnik bit ce ti super kamera na S8...sve je na njoj umjetno, fotkas travu, a ona kao sa razglednice zelena da zelenija ne moze biti, fotkas stariju osobu, a ona kao balzamirana...kontam da su sa kamerom najzadovoljniji sredovjecni ljudi koji bi jos zeljeli biti mladi.

bas tako. tocno ono sto fotografi rade u postprocesu da slika izgleda malo oku ugodnije, ovaj mob napravi odmah, tako da ce bit prezadovoljan 

Pa jel bar kvaliteta razgovora izvrsna kao što pišu recenzenti!? Ako ni to nije točno, neću ga ni preuzeti! 

Nije kvaliteta razgovora izvrsna - sve je to prevara. Skrati nam muke i nemoj uzet S8. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.9.2017 13:54 (R36).
12 godina
neaktivan
Torent kaže...

Čistoća, jasnoća i jačina glasa sugovornika s kojim razgovaraš a njega čuješ kroz zvučnik koji držiš na uhu (gornji zvučnik). 

9 godina
odjavljen

I neki telefoni imaju problem sa time? Ja svakog cujem. Naravno zvuk nije u rangu Z5500 koje imam kuci ali cujem ;)

13 godina
neaktivan
RobotTitan kaže...
Torent kaže...

Čistoća, jasnoća i jačina glasa sugovornika s kojim razgovaraš a njega čuješ kroz zvučnik koji držiš na uhu (gornji zvučnik). 

Nije. Samo sebe čuješ. 

11 godina
R36 kaže...
RobotTitan kaže...
ocean77 kaže...
RobotTitan kaže...

Tnx na podršci!  Sigurno ću ti se javiti i na PM jer S8+ mi je totalna nepoznanica ali sada samo jedna kratka usporedba bez nekakvog detaljiziranja već općenito: koji ima bolju kameru u automatskom modu? Z3 ili S8+? Mislim na fotke.

Ako si nekakav nezahtjevan korisnik bit ce ti super kamera na S8...sve je na njoj umjetno, fotkas travu, a ona kao sa razglednice zelena da zelenija ne moze biti, fotkas stariju osobu, a ona kao balzamirana...kontam da su sa kamerom najzadovoljniji sredovjecni ljudi koji bi jos zeljeli biti mladi.

Nisam zahtjevan korisnik ali nisam ni slijep! 

Ako je ovako kako si napisao onda je kamera na Xperia Z3 bolja! Na Z3 je jedini problem bila crvena jer je uvijek ispadala na pol magenta.

Sad si me bacio u bed ... Pa neću valjda sa konja na magarca!? 

Možda to poprave u Oreu? Ili je to nemoguće popraviti softverski??

A koga i ti slušaša za kameru na S8. 

Priča ti lik koji ima M10 i koji je od te kamere napravio nauku. 

Imao sam S8+ cim je izasao skoro 2 mjeseca i sada ga opet imam i imao sam hrpu Samsunga zadnjih 5 godina....iskljucivo S serije i Note.

Robottitan, nije ni na Z3 kamera neka sreca i sigurno ne ides sa konja na magarca.

Obje su dovoljno dobre za 90% korisnika.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.9.2017 14:10 (ocean77).
12 godina
neaktivan
Torent kaže...

Možda ne razgovaraš na mobitel već se samo igraš a razgovaraš sa fiksnog. 

9 godina
odjavljen
RobotTitan kaže...
Torent kaže...

Možda ne razgovaraš na mobitel već se samo igraš a razgovaraš sa fiksnog. 

Hahahhahaa fiksni uzmem samo da ga pruzim zeni. Cak se i ne javljam na isti ;) Sto se mene tice moze crknuti i sluzi samo za zena punica razogovor i ponekad faks ;)

12 godina
neaktivan
R36 kaže...
RobotTitan kaže...
Torent kaže...

Nije. Samo sebe čuješ. 

Što tebi nije jasno? Da postoje mobiteli koji imaju bolju i lošiju kvalitetu zvuka u slušalicu prilikom razgovora?

9 godina
odjavljen

To mi je jasno ali nisam znao da neko ima problem da cuje sagovornika....Da je onaj losiji toliko los.... Nikad ni cuo ni vidio a ni recezente cuo da o tome pricaju....

14 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

ljudi moji nemojte me krivo shvatiti no od svega toga pravite famu. Naime Galaxy S8/S8+ sigurno za navedenu lovu neće pružiti ništa loše a i tome u prilog idu nagrade koji je isti dobio na IFA sajmu nedavno u Berlinu. Stoga opustite se i uživajte u značajkama i mogućnostima Galaxy S8/S8+ modela 

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Torent kaže...

To mi je jasno ali nisam znao da neko ima problem da cuje sagovornika....Da je onaj losiji toliko los.... Nikad ni cuo ni vidio a ni recezente cuo da o tome pricaju....

Pa nema tu mjesta za "da je onaj lošiji toliko loš"! Pa mi pričamo o flagshipu Samsunga! Koliko košta moraš čuti i što misli a kad progovori moraš imat osjećaj da je tu, da će te za uho ugrist!

10 godina
RobotTitan kaže...
Torent kaže...

da kupujes nekog kineza do 500 kn, onda bi to pitanje mozda imalo smisla... cak i za ove malo preko 500kn pitanje nema smisla u danasnje vijeme..

9 godina
odjavljen
RobotTitan kaže...
Torent kaže...

Pa nema tu mjesta za "da je onaj lošiji toliko loš"! Pa mi pričamo o flagshipu Samsunga! Koliko košta moraš čuti i što misli a kad progovori moraš imat osjećaj da je tu, da će te za uho ugrist!

Zasto bi morao. to je mono zvucnik i zvuk treba da je jasan i cust  a ne da zadovoljava THD ili DD 5.1

12 godina
neaktivan
R36 kaže...
Torent kaže...

Pitanja postavlja ekipa koja je valjda tek naučila pisat., i valjda im je S8 prvi mob.

Pardon, jel ti to o meni da sam tek naučio pisati?

12 godina
neaktivan
Torent kaže...
RobotTitan kaže...
Torent kaže...

Zasto bi morao. to je mono zvucnik i zvuk treba da je jasan i cust  a ne da zadovoljava THD ili DD 5.1

Tko spominje THD ili 5.1 ili stereo zvuk?

9 godina
odjavljen

Alo momak. Karikiram.... Malo previse ti cirkusis oko toga....

12 godina
neaktivan
Torent kaže...

Nebih rekao.  Mislim da su moja pitanja bila kristalno jasna. No, dobro. Neću više zapitkivati o mobitelu kojeg sam platio "na slijepo" i o kojem bih volio ponešto saznati. Mislio sam da forum za to i služi. 

9 godina
odjavljen
RobotTitan kaže...
Torent kaže...

Nebih rekao.  Mislim da su moja pitanja bila kristalno jasna. No, dobro. Neću više zapitkivati o mobitelu kojeg sam platio "na slijepo" i o kojem bih volio ponešto saznati. Mislio sam da forum za to i služi. 

Meni niej jasno sto se ti ljutis na mene. Nisam rekao da problem ne postoji vec da ja nikad nisam cuo ni vidio licno niti cuo nekog recezenta da  o tome prica.... Al ok... Ustalo se na lijevu nogu ocigledno... Oprosteno ti je ;)

12 godina
neaktivan
Torent kaže...
RobotTitan kaže...
Torent kaže...

Meni niej jasno sto se ti ljutis na mene. Nisam rekao da problem ne postoji vec da ja nikad nisam cuo ni vidio licno niti cuo nekog recezenta da  o tome prica.... Al ok... Ustalo se na lijevu nogu ocigledno... Oprosteno ti je ;)

Pa jel ti sebe "čuješ"??? Ti meni da sam tek naučio pisati i da mi je S8 prvi mobitel a sad ja ustao na lijevu nogu...  Ne, pajdo, tebi je oprošteno! 

9 godina
odjavljen
Gdje sam ja to tebi napisao? Citiraj tu moju poruku i javno cu se izviniti....
15 godina
RobotTitan kaže...
ocean77 kaže...
RobotTitan kaže...

Tnx na podršci!  Sigurno ću ti se javiti i na PM jer S8+ mi je totalna nepoznanica ali sada samo jedna kratka usporedba bez nekakvog detaljiziranja već općenito: koji ima bolju kameru u automatskom modu? Z3 ili S8+? Mislim na fotke.

Nisam zahtjevan korisnik ali nisam ni slijep! 

Ako je ovako kako si napisao onda je kamera na Xperia Z3 bolja! Na Z3 je jedini problem bila crvena jer je uvijek ispadala na pol magenta.

Sad si me bacio u bed ... Pa neću valjda sa konja na magarca!? 

Možda to poprave u Oreu? Ili je to nemoguće popraviti softverski??

Ma ne slusaj gluposti

kamera na S8+ je vrhunska

samo te zafrkavaju

telefon je mrak imas moju preporuku a imam ga od 6 mjeseca

pozz

Samsung S8+
12 godina
neaktivan
Torent kaže...

Torent, pajdo, u pravu si! To je napisao R36.

Ja se tebi javno ispričavam! Sorry! 

11 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Mjenjam uskoro Xperiu Z5, Imam veliku dilemu izmedju 2 modela S8+ ili novi LG v30. Najbitniji mi je kvalitet kamere u uslovima slabog osvjetljenja dakle po noci iskljucivo. Sta mislite koji se vise isplati uzeti. Da li ovaj nadolazeci LG ima mnogo bolju kameru ili je sve to samo dobra reklama?

0 0 hvala 0
11 godina
Tonyq kaže...

Mjenjam uskoro Xperiu Z5, Imam veliku dilemu izmedju 2 modela S8+ ili novi LG v30. Najbitniji mi je kvalitet kamere u uslovima slabog osvjetljenja dakle po noci iskljucivo. Sta mislite koji se vise isplati uzeti. Da li ovaj nadolazeci LG ima mnogo bolju kameru ili je sve to samo dobra reklama?

Niti jedan od ta dva, gledaj HTC U11...Galaxy S8 ima drekic od kamere tj. ocajno procesiranje, a LG V30 ima najmanji senzor glavne kamere 1/3.1 i njemu je dobra stvar sto ekipa u LG-u zna i iz najveceg smeca od senzora izvuci cudo da to ne izgleda toliko lose kako bi se moglo zakljuciti iz podataka...HTC nema te probleme, imaju odlican senzor i korektan post processing.

To ti je onako iskreno bez uljepsavanja...ja na svom S8+ kameru koristim samo u krajnjoj nuzdi. ☺️

9 godina
odjavljen
RobotTitan kaže...
Torent kaže...

Torent, pajdo, u pravu si! To je napisao R36.

Ja se tebi javno ispričavam! Sorry! 

Nije problem....

14 godina
odjavljen
Tonyq kaže...

Ako hoces najbolju kameru, onda Pixel. HTC U11 ima odličnu Galaxy S8 ima dobru kameru, ima problem sa procesranjem slike koji se moze rijesiti updateom, ali bit ce ti bolja nego ta na Z5 sigurno.

8 godina
R36 kaže...

Pljuju po Bixbyu a nitko ga nije koristio kako spada. 

Bixby je bolje zamišljen od bilo kojeg pomočnika i po meni je trenutno najbolji.

Novinari i recenzenti su ga koristili 2-3min i odmah zaključili da ne valja. Klasična priča.

U trenutku kad se pojavio bio je prilično beskoristan jer je konkurencija (Google Assistant, pa čak i Cortana) imala uslugu aktivacije govorom.

Članak se više odnosi na posebnu tipku za Bixby kojoj je Samsung prvotno onemogućavao remapiranje na druge funkcije, a sad dopušta samo da se deaktivira. Čemu dodatna tipka ako korisnik ne može sam odabrati za što ju koristiti? 

Promašio si ceo fudbal, ali si barem jasno pokazao u kojem si taboru.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice