Samsung Galaxy S8/S8+

poruka: 3.743
|
čitano: 966.838
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Samsung Galaxy S8/S8+
R36 kaže...
ATJLučko kaže...

Jebi ga onda, pa kažite da je to onda "main MUST HAVE FEATURE"  !!!!!! 

Nitko nije spominjao provodivost svjetlosnog snopa/zrake kroz staklo, već što dizajnerski/tehnološki sesmije/nesmije, ali da, to je new wave feature, oOooooOooo yeah man!!!! 

Poslje nemoj kmećit kad krenu slično komentari na Iphoneu 7...

Živi bili, pa vidjeli 

Torent kaže...
R36 kaže...
ATJLučko kaže...

Jebi ga onda, pa kažite da je to onda "main MUST HAVE FEATURE"  !!!!!! 

Nitko nije spominjao provodivost svjetlosnog snopa/zrake kroz staklo, već što dizajnerski/tehnološki sesmije/nesmije, ali da, to je new wave feature, oOooooOooo yeah man!!!! 

Poslje nemoj kmećit kad krenu slično komentari na Iphoneu 7...

Polako eto iphonea sa amoledom pa kad krenu hvalospijevi ;)

Uvjeren sam da ti nećeš svakako prenašati dojmove "IZ PRVE RUKE" 

ATJ Lučko
17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

ok cega vi radite halabuku , koga boli k kad isijava ta stvar je i na s7 seriji pa sta 

stavrno su neki osjetljivi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Neka preporuka za case? Da nije predebel, ali opet da cuva mob i da cjenovno je prihvatljiv (do 200kn cca)

Di2 & EPS FTW!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Neka preporuka za case? Da nije predebel, ali opet da cuva mob i da cjenovno je prihvatljiv (do 200kn cca)

Uzmi obićnu prozirnu silikonsku maskicu za 2-3 dolara...a za ostalih 190kn odvedi curu na večeru.

13 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Inače, za stvari tipa probijanje ekrana i sl. postoji onaj ovjereni papirić koji traje 24 mjeseca....pa neka daju drugog...ili trećeg ako neće drugi valjati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Ima jedna stara poslovica koja daje točan opis navedenog problema: Rđavom k**** i dlaka smeta.

Plehani vikleri
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Uvjeren sam da ti nećeš svakako prenašati dojmove "IZ PRVE RUKE" 

Kao što ih ti ovdje prenosiš?

U biti, zaista mi nije jasno što radiš u ovoj temi.

Imaš tu tema Galaxy J5, Redmi 4, Zuk, Xperia E.... pa tamo bacaj usporedbe s iPhoneom. Vjerojatno ni tamo nikome nećeš biti zanimljiv ali možda ponekad budeš u pravu.

9 godina
odjavljen

Najjeftiniju.... Mislis da ces ti ikad primijetiti razliku u bilo cemu?

9 godina
Hoce. U potencijalnom trzanju videa kad se snima u visokoj rezoluciji.
Osobno iskustvo.
10 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

tocno, i ne samo to, nego ce cijeli mob povremeno trzuckat ako je neko smece od sd kartice unutra..

a u ovom slucaju izmedu te tri navedene nece vidjeti razliku, jer su sve "U3" brzine, dakle maksimalno

inace nemojte stavljati smece-kartice u mobitele, pogovoto jace mobitele, ta smeca crkavaju na dnevnoj bazi, ako ne crknu skroz onda povremeno znaju zajebavat pa cijeli mob zapinje i pocinje se cudno ponasati i resetirati, blokirati itd.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Znaci necu pogrijesti s nekom od ove 3....nisam bas sigurna za samsung karticu, s njima nemam iskustva.

Inace poprilicno pazim sto stavljam u mobitele i fotice jer se osjeti razlika, znaju se mobiteli usporiti, video koji "trokira", uostalom treba biti u3 ako se zeli snimati 4k.

Ugl. hvala ljudi, valjda cu se odluciti uskoro hehe :) 

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Umbel kaže...
Hoce. U potencijalnom trzanju videa kad se snima u visokoj rezoluciji.
Osobno iskustvo.

digitall kaže...

tocno, i ne samo to, nego ce cijeli mob povremeno trzuckat ako je neko smece od sd kartice unutra..

a u ovom slucaju izmedu te tri navedene nece vidjeti razliku, jer su sve "U3" brzine, dakle maksimalno

inace nemojte stavljati smece-kartice u mobitele, pogovoto jace mobitele, ta smeca crkavaju na dnevnoj bazi, ako ne crknu skroz onda povremeno znaju zajebavat pa cijeli mob zapinje i pocinje se cudno ponasati i resetirati, blokirati itd.

O ove tri i ja pričam....

just_petra kaže...

Znaci necu pogrijesti s nekom od ove 3....nisam bas sigurna za samsung karticu, s njima nemam iskustva.

Inace poprilicno pazim sto stavljam u mobitele i fotice jer se osjeti razlika, znaju se mobiteli usporiti, video koji "trokira", uostalom treba biti u3 ako se zeli snimati 4k.

Ugl. hvala ljudi, valjda cu se odluciti uskoro hehe :) 

Proizvođač ti ne pravi nikakvu razliku osim ako je neka no name... Od ove tri uzmi najjeftiniju...

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.7.2017 19:16 (Torent).
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Skoro 5 h SOT i ostalo jos 20% :)

Taman !

Usage cca srednje do jako

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pozdrav svima! Imam ponudu za izrazito dobru cijenu za S8 i S8+ interesira me koji bilo bolje uzeti. Koliko je baterija stvarno bolja na s8+ za razliku od standardnog. Razlika u cijeni mi je cca 300 kn pa neznam isplati li se uzeti + model.
Respect my authority!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
jerrycro kaže...
Pozdrav svima! Imam ponudu za izrazito dobru cijenu za S8 i S8+ interesira me koji bilo bolje uzeti. Koliko je baterija stvarno bolja na s8+ za razliku od standardnog. Razlika u cijeni mi je cca 300 kn pa neznam isplati li se uzeti + model.

imas na yt usporedbu baterija i mislim da na + ostane 6% il 7% kad obicni krepa tako da...to i ekran...po meni je bolji a ti kako hoces :D

VenAtoR#2231
10 godina
jerrycro kaže...

sta ce ti cura reci kad vidi da imas malog a ne velikog...

17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

A stvarno si ga sje...ako muje cura valjda zna kakav mu je lol 

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Zanima me jel nas S8 podrzava 3.0 brzo punjenje ?

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Da ali samo sa snapdragon SoC-om...

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
4mal kaže...

A stvarno si ga sje...ako muje cura valjda zna kakav mu je lol 

možda čekaju do braka, pa će onda imati snošaj 

13 godina
neaktivan
INKOGNITO3 kaže...

Zanima me jel nas S8 podrzava 3.0 brzo punjenje ?

Usporedba punjenja U11 i S8 - 99min od 0 do 100%. Ne vidim u čemu je razlika tog brzog punjenja na 3.0 i ovog samsungovo na Exynosu

11 godina

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Malo realniji jer je pobjedio U11.

Gledao sam usporedni test Iphone 7 plus, U11, S8+ na YouTube na Sony Led 55inc 4K rezolucija. Tek tad vidiš pravu kvaliteu kamera (slike) na mobitelu. 

Lagao bi kad bi rekao da Iphone 7 plus nema odličnu kameru tako da me navedeni test iznenadio. S8 je klasično dobar., a U11 ima odlične dnevne slike i slike u sumraku. Nočne slike su bile najbolje na S8.

Prednja kamera kod U11 loša, Iphone i S8 odlični.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.7.2017 8:59 (R36).
10 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

naravno da u11 ima jednu od najboljih kamera, tu nema dileme, ali npr. taj test bi mogao svatko gledati sa svoje subjektivne strane, nebi svi dali takve ocjene pojedinim slikama

nekome bi se vise svidale slike sa samsunga, nekome sa iphonea, a nekome sa nekog treceg ili petog uredaja, a kompletna situacija bi se mogla promijeniti sa testovima u nekim drugim uvjetima, drugim testovima..

koliko ja vidim po tim stotinama testova po youtube i raznim "specijaliziranim" sajtovima, razlike izmedu flasgshipova su sve manje, ne samo po kameri...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
digitall kaže...

naravno da u11 ima jednu od najboljih kamera, tu nema dileme, ali npr. taj test bi mogao svatko gledati sa svoje subjektivne strane, nebi svi dali takve ocjene pojedinim slikama

nekome bi se vise svidale slike sa samsunga, nekome sa iphonea, a nekome sa nekog treceg ili petog uredaja, a kompletna situacija bi se mogla promijeniti sa testovima u nekim drugim uvjetima, drugim testovima..

koliko ja vidim po tim stotinama testova po youtube i raznim "specijaliziranim" sajtovima, razlike izmedu flasgshipova su sve manje, ne samo po kameri...

I to stoji...slažem se.

Kažem da mi je puno bolje gledat recenzije na telki nego na laptopu...tek onda vidim pravu kvalitetu slike.

14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Koje kaljeno staklo bi preporucili ? (Trazio jesam ali se samo dva spominju ovfjr u trmi jednonod 40$ i nillkin)

Da nije vise od 20$ a da je ok

Uzeo sam rhinoshield (bumper) za s8

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Uzmem S8+ u ruke ujutro i pokušavam otključat zaslon PIN-om. Ne prepoznaje PIN, wtf? Otključam normalno otiskom prsta ali u postavkama ne mogu ući da promijenim zaslon otključavanja jer ne prepoznaje PIN. Nakon par restarta i isključivanja WIFI-ja konačno uspijem otključati mob.
Nemam nikakve aplikacije koje traze dozvole zaključanog zaslona ili slično. Isti PIN koristim već godinama tako da nema šanse da ga zaboravim jer i drugi uređaj istim otključavam. Sad me strah da mi se ne zaključa opet, jer kad se restarta mob obavezan je unos PIN-a.
Ima li netko slična isustva?

0 0 hvala 0
13 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Jeli ima neko da prodaje S8/S8+, da je novi/ko novi?

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | uPlay: vandalzd | R* Club: vandal_zd | RaceNET: VandaLzd | RSI: vandalpr | XBox: VandaLpr
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Nillkin 3D CP MAX sam ja uzeo ali touch response je loš, pogotovo na rubovima ekrana..a montiran je bez greške.
Luc
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice