Osjeti se... običan chat trza, običan messenger. :( GPU na Exynosu je (tako mi je rečeno) znatno lošiji od onog na američkom SoC-u pa tako nije ni čudo da su žuti barovi ovako agresivno visoki... (CPU čeka GPU stalno).
ozbiljno? to bas nije pohvalno ako je tako.. osobno ne koristim messenger, pa ne znam kako opcenito radi niti jednom modelu, ovo sto koristim na s7e je glatko (whatsapp, hangouts..), u biti sve sto koristim ide glatko.. tu i tamo se desi neki manji lag.. cak i trg.play skrola glatko :D koja ironija - to je najzahtjevnija aplikacija u povijesti androida, na rijetko kojem modelu sam vidio da ni malo ne trza...
a jesu ti na s8 ukljucena ona sranja lijevo na pocetnom ekranu? one vijesti i tako te gluposti? na s7 sve trza kad je to smece ukljuceno.. kao da se trude natrpati sto vise sranja samo da uspiju na svu silu usporiti rad os-a :/
Lako da je samo Messenger, nego - sve - i PlayStore i FB i Whatsap i ... sve. :D Isključeni (nisu ni paljeni) Bixby ni Google Now - dakle, čekaju na inicijalizaciju.
Twitter... cijela Twitter app ima gadan lag kod skrola...