Navodno s8 ima probleme sa maticnom te se korisnicima zna resetirati ima tema o tome na gsm areni... Pa dokad vise gresaka samsunže?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
meni sve vise samsung pada u ocima telke im se odljepljuju,s serija radi brzine plasiranja na trz. problemi
jos im dam jednu sansu sa N8.
Sad kad sam ga uživo vidio odustao od kupnje. Previše plastično izgleda pozada, možda nije plastika al tako izgleda.

bas to s7e,s6e i + bas imaju premium stih
ovo meni je ruzno koji god bio materijal...
i jos to ovaj zajeb kao lg g6 sa cudnim omjerima onak wtf
cemu experimentiranje S6,S7 su napravili fantastic job
ali 8-ca blago razocarenje ...vidjet cemo dalje.
Sad kad sam ga uživo vidio odustao od kupnje. Previše plastično izgleda pozada, možda nije plastika al tako izgleda.
Otraga je staklo, pa pogledaj koji YT video o drop testovima, onaj iz usporedbe iPhone 7 Plus sa Samsungom S8+, pa se uvjeri i sam!

Otraga je staklo, pa pogledaj koji YT video o drop testovima, onaj iz usporedbe iPhone 7 Plus sa Samsungom S8+, pa se uvjeri i sam!
Sa prednje strane izgleda savršeno, šteta što i od pozada tako ne izgleda. Staklo koje izgleda kao jeftina plastika, mislim mogli su to bolje.

Očito nisi pogledao testove. :)
Navodno s8 ima probleme sa maticnom te se korisnicima zna resetirati ima tema o tome na gsm areni... Pa dokad vise gresaka samsunže?
ja sam isto malo sada pretrazio xda i govore korisnici da kad maknu sd karticu da im se to ne događa...
Da, nezgodan kut udara kao što se i iPhoneu dogodi (imaš milijun videa tog tipa), a ovdje vidim da SGS8 i dalje radi, a iPhoneu blinka ekran na kraju. :) Staklo se zamijeni...
Tonci barem od tebe moderatora ocekujem nei komentar zasto TD
sto se tocno neslazes samnom jer nemoze biti sve u postu...
Voli on to ponekad.
Sad se čeka Note 8, možda on zamjeni moj Mate 8.

bas to s7e,s6e i + bas imaju premium stih
ovo meni je ruzno koji god bio materijal...
i jos to ovaj zajeb kao lg g6 sa cudnim omjerima onak wtf
cemu experimentiranje S6,S7 su napravili fantastic job
ali 8-ca blago razocarenje ...vidjet cemo dalje.
Pa ne slažem se s ničim. :) Ne samo da nije ružan (nego je zapravo vrlo lijep), nego omjer uopće nije čuda, fantastičan je. :) Nakon dugo vremena prihvatljiv Samsungov telefon.
ok ali to su tvoje osobne perfrerence...
Mobitel je vrh
fenomenalnog dizajna, vrhunske izrade, ekran je odlican a o citljivosti na suncu da ne govorim, baterija uz 4 sata ekrana od 08:00 - 23:00 jos na 40%
stavio na njega CAFELE Ultra Thin Slim Cover koji ga taman malo stiti bez da unisti formu mobitela
zvuk u slusalici,jacina i cistoca razgovora su odlicni, otisak radi vrhunski sarenica ne mogu reci odlicno ali vrlo dobro
ja sam prezadovoljan mobitelom i nakon Note 4, S6 edge+ ovo je stvarno za klasu iznad toga
tonci ovak se argumentira i pise post
ok ali to su tvoje osobne perfrerence...
Kao i ono tvoje i sasvim je ok ne slagati se. :)
Svako ima svoje nekakvo mišljenje što je sasvim normalno. Recimo ja se uopće ne slažem sa tvojim zaključkom da mobitel izgleda plastično. Uzeo sam arctic silver i u ruci mi leži fantastično i ta staklena pozadina po meni je onako baš super pogođena. Omjer ekrana je neobičan, ali vrlo brzo sam se naviknuo, a i mišljenja sam da će s vremenom postati standard. Evo imam S8+ 10-ak dana i zadovoljan sam u svakom pogledu. Nisam do sad našao nikakvu zamjerku. Navikao sam se i na položaj skenera za otiske, i na omjer. Baterija mi je super, a iskreno i ne pazim baš nešto na nju. Sve u svemu to je moje mišljenje s kojim će se netko složiti, netko neće. Meni je ok i to je najvažnije pošto ga ja i koristim.
ok sa kojeg mobitela dolazis?
LG V10....
Ja sam u posljednje vrijeme koristio: iPhone 3G, 3GS, 4, 4S, 5, 5S, 6, 6S, 7, 7Plus, Galaxy S3, S6E, S6E+, S7E, HTC M8, M9, 10, Xperia Z2, Z3C, Z5C, ZX, LG G3, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 6P, Pixel XL.
Privatno: 3G, S3, iP5, iP6, N6P... i sad će biti iP8. :)
S8 je prvi Samsung nakon S6E+ za koji mogu reći da ne bih bio nesretan da mi je daily driver umjesto iPhonea. Odabrat ću opet iPhone, ali ne bih suze ronio ni sa S8/S8+.
Samo jedan LG koji si ti amater...
Samo jedan LG koji si ti amater...
Da, LG G3 je jedini LG koji sam koristio. Bio je odličan i inovativan uređaj - double tap wake, izmjenjiva baterija (solidna 3000mAh), jako lagan i fino dizajniran, fini ekran...
Nakon lg g2 g3 je došla ko pljuska svim fanovima i dosli su problemi sa matičnom i uglavnom taj mobitel je uvelike zasluzan sto lg sad nije ni na obzoru ozbiljnih firmi. A iskreno nije ima ni što uzet osim možda v serije koja je ogromna...
Ne vidim ništa po čemu je LG G3 bio lošiji od G2. Tanji, lakši, bolji ekran, bolja baterija, brži... "Problemi s matičnom" su vjerojatno lokalno iskustvo koje si imao, jer ja nisam na čak tri komada iskusio nikakve.
Obzirom da su pojedine kolege kazivale da je "red tint screen" samo pitanje kalibracije boja ekrana, evo potvrde da to I nije baš tako benigno bezznačajno!
Ekipa iz Samsunga je pustila, doduše u Indiju update, ali vjerujem da će doći i u ostatku svijeta!
Malo bolje pročitak članak. Taj update je već pušten kod nas, ja sam ga isto dobio, međutim ja od početka nemam crvenkastu boju displaya, ni prije ni poslije update-a.
i u turskoj, UK, njemačkoj...
Obzirom da su pojedine kolege kazivale da je "red tint screen" samo pitanje kalibracije boja ekrana, evo potvrde da to I nije baš tako benigno bezznačajno!
Ekipa iz Samsunga je pustila, doduše u Indiju update, ali vjerujem da će doći i u ostatku svijeta!
LINK; http://www.gsmarena.com/fix_for_samsung_galaxy_s8_s8_red_tint_issue_now_rolling_out_in_india-news-24811.php
ti se namjerno pravis blesav ili ne razumijes stvarno ?
pa tocno ti ti taj update radi, bolje kalibrira boje, da je problem u samom ekranu onda bi radili zamjene ekrana
"improved color optimization and color adjustment" (u prijevodu: za sve one koji ne znaju sami podesiti kalibraciju boja na ekranu, automatika ce sad jos vise reducirati crvenu boju)
sad samo cekam kak se budu poceli javljati da im je sad preplav ekran
i ovaj update isto ne bi nikada isao van da Samsung nije imao ekspozivne baterije, pa sada picajzle na svaku korisnicku prituzbu